Hra
-
earil henden
- Nováček
Hra
Zdravím,
chtěl bych poprosit o typ kde bych mohl stáhnout Hru a její patche
děkuji
děkuji
Virgish,Lorin,Davis Tylner,Siri
Re: Hra
Ahoj,earil henden wrote:Zdravím,
děkuji
Kdybys nesehnal, tak se ozvi do PM. Někde v PC mám instalačku. Akorát klíče si budeš muset někde vygenerovat.
Alkin - potulný minnesänger
Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
Jediná legální možnost, o které vím, je koupit si na GOG NWN Enhanced Edition (se kterou nelze na TH hrát) a pak si tamější adminy zažádat a oni ti přidají Diamond Edici běžného NWN. Možná jim pro jistotu předem napiš a ověř.
Jinak jsou i jiné možnosti, ale tým je nemůže propagovat.
Jinak jsou i jiné možnosti, ale tým je nemůže propagovat.
.
-
earil henden
- Nováček
Zdravím, nevíte někdo v čem otevřít generátor cd klíče co je ke stažení na stránkách thálie?
Pokud se nemýlím, tak ke spuštění by mělo stačit nainstalovat Java Runtime Environment.earil henden wrote:Zdravím, nevíte někdo v čem otevřít generátor cd klíče co je ke stažení na stránkách thálie?
A jinak, nejedná se o generátor klíčů, jen o prográmek na zjištění části z existujícího klíče, která se pak použije při "registraci" tvého účtu na Thalii přes rozhraní webových stránek.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
-
earil henden
- Nováček
Fryn wrote:Pokud se nemýlím, tak ke spuštění by mělo stačit nainstalovat Java Runtime Environment.earil henden wrote:Zdravím, nevíte někdo v čem otevřít generátor cd klíče co je ke stažení na stránkách thálie?
A jinak, nejedná se o generátor klíčů, jen o prográmek na zjištění části z existujícího klíče, která se pak použije při "registraci" tvého účtu na Thalii přes rozhraní webových stránek.
Ano vygenerovalo mi to cd klič a napsalo mi to že již je používán Goran a nevím zjistit právě jiny a dát ho někam
-
earil henden
- Nováček
earil henden wrote:Fryn wrote:Pokud se nemýlím, tak ke spuštění by mělo stačit nainstalovat Java Runtime Environment.earil henden wrote:Zdravím, nevíte někdo v čem otevřít generátor cd klíče co je ke stažení na stránkách thálie?
tak už vím jak na to ale potřebuji někde sehnat generátor cd klíče
Zkus na youtube vyhledat video NWN cd key. Pokud to nesmáznuli, tak by ti to mohlo pomoct.earil henden wrote:tak už vím jak na to ale potřebuji někde sehnat generátor cd klíčepomohl by mi někdo prosím?
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
-
earil henden
- Nováček
Děkuji vyřešeno, ted visím na této hlášce a nemohu se pohnout, hlásí mi to chybějící hak a přitom ten hak tam mám 
-
earil henden
- Nováček
vyřešeno díkyearil henden wrote:Děkuji vyřešeno, ted visím na této hlášce a nemohu se pohnout, hlásí mi to chybějící hak a přitom ten hak tam mám