máš bauuku jo?Bahnak wrote:škoda že s mýma kvérama nemůžeme na veřejnosti střílet... to by se strážcům zákona nelíbilo...
na bílou horu bych se i stavil ale středu mám komplet vytíženou
máš bauuku jo?Bahnak wrote:škoda že s mýma kvérama nemůžeme na veřejnosti střílet... to by se strážcům zákona nelíbilo...
V tomto směru už jsem si nejednou popovídání se strážníky zažil a NE, není to OK, takže smolík.Braenn wrote:Když přijdou strážníci, odhodíme píšťalu do trávy, chopíme se luků a budeme se tvářit, jako že nic?
Kanoń ne, tarasnici jednu dobu jo, stejně jako nějakou tu hákovnici. Ale v Praze mám momentálně pouze píšťalu, bohužel pro nás dělá větší kravál než kdejaké to dělo.Fryn wrote:Bahňák: Neměl jsi náhodou i nějaký (menší) kanón/tarasnici ?
Bazuku jsem jednu chvíli měl, nyní už ne, kupodivu střelba z ní byla po úpravě munice bezpečná. (věděli jste že americká skládačka má průměr hlavně přesně velikosti plechovky od coly? Stačí jen přidat sádru, zápalku, prach a oddělit komory a "téměř" bezpečná hračka je na světěPrasokralik wrote:máš bauuku jo?
A nůž! Kdyby se někdo špatně trefil, nebo oběť přiběhla moc blízko.Molly23 wrote:Pokud možno terčkdo má... nezapomente také na ochranné pomůcky!!!
Už se těším
*podívá se po ní POHLEDEM*Braenn wrote:Edit: Jinak jsem teď zjistila, že mám půlku šípů bez hrotů.
mých šípů! Tvé jsou stále... inu, kovové.kokosak wrote:*podívá se po ní POHLEDEM*Braenn wrote:Edit: Jinak jsem teď zjistila, že mám půlku šípů bez hrotů.
Záleží na terčích, popřípadě jejich okolí.Bahnak wrote:...
Takže raději zůstaneme u luků... Za ty mi klepeta nedají...snad...
Hlavně, že ty ten svůj máš pořád u mě. V Praze jsem do 7:00 (Florenc). Připojil bych se, ale jedu na východ degustovat vínko.Braenn wrote:Zastřel si svého pražáka
Středa, 13:00 tramvajová zastávka Vypich. Jezdí tam 22, 25, a autobus 57.
Půjdeme asi někam do obory směr Hvězda.
S sebou (kdo má) vlastní luk a střelivo, ušpinitelný oděv, svačinku do baťůžku, povolení od maminky a tak vůbec.
Inu, mám, mám. Ale stejně je bez tětivy, protože ta padla ta vlast při té velké párty na závěr Peruna... utopená bohové ví kde. Takže bych na něj mohla tak koukat, a v 7:00 na Florenc mě nedostaneš ani párem volů:)drake127 wrote:Hlavně, že ty ten svůj máš pořád u mě. V Praze jsem do 7:00 (Florenc). Připojil bych se, ale jedu na východ degustovat vínko.Braenn wrote:Zastřel si svého pražáka
Středa, 13:00 tramvajová zastávka Vypich. Jezdí tam 22, 25, a autobus 57.
Půjdeme asi někam do obory směr Hvězda.
S sebou (kdo má) vlastní luk a střelivo, ušpinitelný oděv, svačinku do baťůžku, povolení od maminky a tak vůbec.
Tak na tětivu tu, holka, právě koukám. To její padnutí za vlast bylo totiž jen zdánlivé, měla jsi ji jen na dně toho pytlíku.Braenn wrote:Inu, mám, mám. Ale stejně je bez tětivy, protože ta padla ta vlast při té velké párty na závěr Peruna... utopená bohové ví kde. Takže bych na něj mohla tak koukat, a v 7:00 na Florenc mě nedostaneš ani párem volů:)