Charisma a Inteligence
Charisma a Inteligence
Chci se zeptat, jak je to u zaklínače a s jeho charismou. U čaroděje je to tak, že při zvýšení inteligence se zvýší počet kouzel (políčka) a zvětší se TO kouzel. U zaklínače se zvýši pouze TO nebo jak to tam je .?
=============
Seart
Seart
Re: Charisma a Inteligence
A ten se zvětší tím způsobem že na lvlu si budu moct dát třeba místo jednoho kouzla dvě a nebo až potom najednou kdyb budu třeba místo 5 kouzel v okruhu mít 6.?
=============
Seart
Seart
Čaroděj si zvýší bonus za intelekt = zvýší se TO, zvýší se počet polí pro rest
Zaklínač si zvýší bonus za charisma = zvýší se TO, zvýší se počet seslání daného kruhu
Počet naučených kouzel je v obou případech nezávislý na vlastnosti (příjde mi, že to tam nějak cpeš, nebo ses možná jen nepřesně vyjádřil).
Zaklínač si zvýší bonus za charisma = zvýší se TO, zvýší se počet seslání daného kruhu
Počet naučených kouzel je v obou případech nezávislý na vlastnosti (příjde mi, že to tam nějak cpeš, nebo ses možná jen nepřesně vyjádřil).
.
A ještě teda jeden dotaz.. jak je to s kouzly u zaklínače. Když si ve hře zamedituji, tak mám třeba 9x kouzla v prvním okruhu dejme tomu, a po odlognutí a následném lognutí do hry mi kouzla spadnou a mám je jen 8x. U čaroděje počet kouzel zůstává nezávisle na relogu ve hře. Tak se chci zeptat jestli je to u zaklínače nějak jinak. Jestli se mu třeba, když se odlognu nepočítají předměty co mám na sobě.
=============
Seart
Seart
Fajn, žes to napsal, doteď jsem si říkal jestli to není jen u mě. Mám stejný problém - při restu se mi započítávají itemy, když odlognu/spadne to/cokoliv jiného, tak mi zmizí na každém kruhu nějaké to seslání a odhaduju tu ztrátu právě na ten rozdíl z bonusového charismatu z předmětů.
.
Nemáš subrasu s bonusem do charismy?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- G-ladiator
- Urozený
A nepadají při odlogu boosty?
Kněžím a čarodějům se to neděje, zaklínačům to padá. Ostatně jsme to psali výše 
.
- G-ladiator
- Urozený
Už to vidím, přehlédl jsem to. Omluva 
při relogu padají kouzla, která dostanete jako bonusová z vysoké ability z předmětů, ale i ze subrasy.
Po nalogování vám to počítá jen základní vlatnost bez modifierů.
Tady je přehledná tabulka, kolik dostaneš kouzel v závislosti na velikosti klíčové ability
http://nwn.wikia.com/wiki/Ability_modifier
Po nalogování vám to počítá jen základní vlatnost bez modifierů.
Tady je přehledná tabulka, kolik dostaneš kouzel v závislosti na velikosti klíčové ability
http://nwn.wikia.com/wiki/Ability_modifier
Vaillardo Vran:
Nemělo, by, bonusy ze subrasy by se měly brát jako základní staty.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...