Na jakých PC hrách ujíždíte?
Re: Na jakých PC hrách ujíždíte?
Teď jsem dohrál trochu starší věc (2009) Drakensang: The Dark Eye. Je to skvělé, závěr přímo epický. A kdo má rád trpaslíky a jejich kulturu, tak je to pro něj nutnost. Fakt doporučuju, u mě to má 90% a řadil bych to k nehlepším RPG poslední doby 
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
- G-ladiator
- Urozený
Já nějak nebyl schopný překousnout ten systém, po půl hodině zmateného umírání jsem to vypnul 
To já jsem zase velkej fanda hry Cave Story. Jedná se o RPG skákačku s úžasným příběhem, nádherným světem, perfektním soundtrackem a neskutečnou hratelností. Hra vám nabídne několikero konců a možnost hru projít různými způsoby, které mají každý své kouzlo. Dokonce má na hru efekt i to jak dlouho hru procházíte (časomíru ale nevidíte), protože tak můžete propásnout nějaké eventy a třeba se vám nepodaří zachránit nějaké charaktery. Dohrál jsem to asi šestkrát už! A pořád nemám v kapse všechny konce :/
Začalo to jako skákačka na PC a dnes už pro její oblíbenost existuje verze pro PSP a dokonce 3D verze pro Nintendo.
V recenzích dostává ona hra nejvyšší známky a řadí se na špičku freewarových her.
Takže je to ZDARMA!!!
http://www.cavestory.org/
Začalo to jako skákačka na PC a dnes už pro její oblíbenost existuje verze pro PSP a dokonce 3D verze pro Nintendo.
V recenzích dostává ona hra nejvyšší známky a řadí se na špičku freewarových her.
Takže je to ZDARMA!!!
http://www.cavestory.org/
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
To je škoda. Ono se na to časem dá zvyknout, a rozhodně to stojí za to.G-ladiator wrote:Já nějak nebyl schopný překousnout ten systém, po půl hodině zmateného umírání jsem to vypnul
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Taky jsem tu hru hrál poměrně dlouhou dobu. Co se mi na ní líbilo bylo, že má velkou spoustu možností, za jakou postavu je možné hrát. Nakonec jsem se ale jako správný "tvůrce" zasekl pouze v rovině sbírání bylinek a ruzných surovin pro výrobu (asi stejně jako na ThaliiJ.F.Payne wrote:Teď jsem dohrál trochu starší věc (2009) Drakensang: The Dark Eye. Je to skvělé, závěr přímo epický. A kdo má rád trpaslíky a jejich kulturu, tak je to pro něj nutnost. Fakt doporučuju, u mě to má 90% a řadil bych to k nehlepším RPG poslední doby
Myslím, že důvodem, proč jsem jí odložil bylo, že jsem přešel na NWN
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
ted doma povinne Saints Row The Third , druh hry které jsem dřív nehrála.. a zjistuji ze to neni az tak spatne kdyz muzete nekomu rozbit cumak.. a kdyz je doma lehka ponorka tak supr odreagovani
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
-
Prasokralik
- Bůh
hmm tohle mám taky, nedáme coop? mé prsaté saintce je samotné smutnorosnicka wrote:ted doma povinne Saints Row The Third , druh hry které jsem dřív nehrála.. a zjistuji ze to neni az tak spatne kdyz muzete nekomu rozbit cumak.. a kdyz je doma lehka ponorka tak supr odreagovani
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Já jsem taky pro coop! Já se ale přiznám, že nemám origo! A uvidíme zda bude dost času. Bezvadná hra, ale druhý díl se mi líbil příběhově více a jediné co bych dvojce vytkl je řízení aut. Trojka už přišla s perfektní hratelností.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
zkusit muzemePrasokralik wrote:hmm tohle mám taky, nedáme coop? mé prsaté saintce je samotné smutnorosnicka wrote:ted doma povinne Saints Row The Third , druh hry které jsem dřív nehrála.. a zjistuji ze to neni az tak spatne kdyz muzete nekomu rozbit cumak.. a kdyz je doma lehka ponorka tak supr odreagovani
Jsem jaká jsem.
-
Prasokralik
- Bůh
Hraješ přes steam nebo to máš "pořízené" jinak?rosnicka wrote:zkusit muzemePrasokralik wrote:hmm tohle mám taky, nedáme coop? mé prsaté saintce je samotné smutnorosnicka wrote:ted doma povinne Saints Row The Third , druh hry které jsem dřív nehrála.. a zjistuji ze to neni az tak spatne kdyz muzete nekomu rozbit cumak.. a kdyz je doma lehka ponorka tak supr odreagovani
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
- Bruciacullo
- DM Thalie
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Baldurs Gate serie, Planescape: Torment. Takový hry už nebudou. Hrál sem je doslova stakrát a stejně je pořád miluju
navíc mě i po tolika hraních dokáží nečím překvapit.
Killing equals honor...
- G-ladiator
- Urozený
Metro 2033. Hardcore obtížnost. Myslím, že až narazím na nějakou přestřelku, tak mi jebne 
- Bruciacullo
- DM Thalie
ja bych se teda bal vic mutantů 
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
- G-ladiator
- Urozený
Já se v téhle hře, s touhle obtížnostíbudu bát uplně všeho