Vtípky
Re: Vtípky
Kočičky hlídající barák před řáděním cyber skřítků!
http://www.youtube.com/watch?v=wTaXI9LUugc
http://www.youtube.com/watch?v=wTaXI9LUugc
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
-
xxxMajkyxxx
- Urozený

WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
- Absinthorix
- Bůh

Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení

Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Předmět: SPAM

KaTo wrote:To je taková hra na téma TITS or GTFO, nic čemu bys měla věnovat pozornostPajule wrote:Co to zase je..?![]()
![]()
.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Tak ten, který jde na obrázku vidět, mi připomíná spíš Jarriho. Takže místo pod stolkem bohužel připadne tobě.

INZERÁT:
Je mi 38 let, hledám ženu k vážnému seznámení.
Profese: 9 let člen parlamentu ČR
Vlastnosti: usilovnost, ochota těžce pracovat, cit pro spravedlnost, pravdomluvnost, neúplatnost, boj za práva chudých
ODPOVĚĎ:
Je mi 30 let.
Profese: 15 let prostitutka
Vlastnosti: panna
Je mi 38 let, hledám ženu k vážnému seznámení.
Profese: 9 let člen parlamentu ČR
Vlastnosti: usilovnost, ochota těžce pracovat, cit pro spravedlnost, pravdomluvnost, neúplatnost, boj za práva chudých
ODPOVĚĎ:
Je mi 30 let.
Profese: 15 let prostitutka
Vlastnosti: panna
Pro příště, na obrázku je zachycen jednoznačně Kato.Aulus wrote:Tak ten, který jde na obrázku vidět, mi připomíná spíš Jarriho. Takže místo pod stolkem bohužel připadne tobě.![]()
Samozřejmně se jedná čistě o akademickou diskuzi, kdo na obrázku momentálně je, protože my se s Jarrim u klávesnice pravidelně střídáme!
Tím bych tvůj mizerný rozlišovací a pozorovací talent dál nerozpitvával! Koneckonců *podívá se na Amber*
Důkazní materiál A: Jarriho (učesaná vlasatá) velikost:

Důkazní materiál B: Moje (rozvrkočená krátkosrstá) maličkost:
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Tak pokud zakládáš rozlišovací a pozorovací talent jen na vlasech, tak myslím, že je jasné, kde se stala chyba.
Prostě z výrazu je to jasně Jarri.
Můj problém je zase barvoslepost, každý máme něco.
S mými rozlišovacími schopnostmi ohledně holek není například v nepořádku nic. 
Můj problém je zase barvoslepost, každý máme něco.
Muž sleduje televizi a najednou začne křičet.
"...... nechoď tam!!!! nechoď do toho kostela ty kok.te,......... nechooooooooooď!!"
"Miláčku, co sleduješ za film?"
"Ále naše video ze svatby!"

"...... nechoď tam!!!! nechoď do toho kostela ty kok.te,......... nechooooooooooď!!"
"Miláčku, co sleduješ za film?"
"Ále naše video ze svatby!"
Lossë Hyaro
Nářez! Nejvíc se mi líbí ta gradace v jeho choreografii 
http://www.stream.cz/uservideo/173290-h ... -vas-znici
http://www.stream.cz/uservideo/173290-h ... -vas-znici
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.