Celková tabulka Jednotlivé zápasy Vysvětlivka
V tabulce výsledků patří první číslo vždy hráči, který je v levém sloupci a druhé čislo patří hráči, který je v horním sloupci.
Viz naznačení výsledku Kucik vs Fryn - 2:0
Mno když bude mít skupina A čtyři hráče a čtyři postoupí, tak tam není moc o co hrát, ne? Leda o pozici z jaké postupují.-RoF- wrote:
Například počet hráčů bude 9.
Takže tabulka A by měla 5 hráčů
Tabulka B by měla 4 hráče.
Z tabulky A postoupí do playof 4 hráči z B taky čtyři.
A pak dle pořadí playof A1 x B4, A2 x B3, A3 x B2, A4 x B1.
Šak jo a právě o to mi jdekucik wrote:Mno když bude mít skupina A čtyři hráče a čtyři postoupí, tak tam není moc o co hrát, ne? Leda o pozici z jaké postupují.-RoF- wrote:
Například počet hráčů bude 9.
Takže tabulka A by měla 5 hráčů
Tabulka B by měla 4 hráče.
Z tabulky A postoupí do playof 4 hráči z B taky čtyři.
A pak dle pořadí playof A1 x B4, A2 x B3, A3 x B2, A4 x B1.
Teď nechápu, jak to myslíš, prosím vysvětlikucik wrote:Jo, šlo by to. Každý s každým dva zápasy... on teď měl každý s každým vlastně zápasy tři.
Oprava. Dva až tři. Bojovalo se přece na dva vítězné.-RoF- wrote:Teď nechápu, jak to myslíš, prosím vysvětlikucik wrote:Jo, šlo by to. Každý s každým dva zápasy... on teď měl každý s každým vlastně zápasy tři.
Aha takhle.kucik wrote:Oprava. Dva až tři. Bojovalo se přece na dva vítězné.-RoF- wrote:Teď nechápu, jak to myslíš, prosím vysvětlikucik wrote:Jo, šlo by to. Každý s každým dva zápasy... on teď měl každý s každým vlastně zápasy tři.
Šak jsem psal, že to je nereálné.kucik wrote:V rámci odehratelnosti bych ten počet zápasů nezvyšoval. Ono často je ten výsledek jasnej hned po první bitvě a dohrávat tři další zápasy, když nedokážeš vymyslet nic, čim bys druhýho ohrozil, je pruda.
A? Jo kdyby byla mapa, kde matildu utočíš, tak by to šlo. Když chceš s matildou bojovat mezi barákama, tak je jasné, že nemáš šanciMolly23 wrote:Zvlášt když tam jsou matildy třeba
Molly, ale to jsi mohl vědět, jak to dopadne, ne? Matilda, KV, apod. jsou prostě tanky, který se "nedávají" na férovku v čelním střetu, zvláště s "papírem", teda pokud je papír nepřekvapí na "otevřené" ploše, netrekne a neukroutí. Ale to bylo jasný snad všem 2 vteřiny po té, co jsi přihlásil svýho papírákaMolly23 wrote:Zvlášt když tam jsou matildy třeba
Už jsem nehrál skoro rok, ale na 7.tieru u mě vždy vedl Tiger (P)-RoF- wrote:7. třída - T29