Chyba v popisku, údajně přidává +1 útok.Obrana dvěma zbraněmi [General]
Požadavky
- Obratnost 15+, Boj dvěma zbraněmi.
Výhoda
Pokud používáte dvojitou zbraň nebo dvě zbraně (nepočítá se přirozená zbraň nebo neozbrojený boj), získáváte bonus +1 k AC.
Tato odbornost patří mezi bojovníkovy bonusové odbornosti.
Standardní odbornosti
Standardní odbornosti
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Re: Standardní odbornosti
Navíc po sundání druhé zbraně zůstává bonus do AC. Shodí se až po sundání obou zbraní.innfra wrote:Chyba v popisku, údajně přidává +1 útok.Obrana dvěma zbraněmi [General]
Požadavky
- Obratnost 15+, Boj dvěma zbraněmi.
Výhoda
Pokud používáte dvojitou zbraň nebo dvě zbraně (nepočítá se přirozená zbraň nebo neozbrojený boj), získáváte bonus +1 k AC.
Tato odbornost patří mezi bojovníkovy bonusové odbornosti.
EDIT: A po nabrání epické obrany dvěma zbraněmi mi zůstává trvalý bonus +4 do AC i po sundání obou zbraní.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Tohle je dost divné.
A po nabrání epické obrany dvěma zbraněmi mi zůstává trvalý bonus +4 do AC i po sundání obou zbraní.Shaman88 wrote:Tohle je dost divné.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
A nebylo to z něčeho jiného?Aulus wrote:A po nabrání epické obrany dvěma zbraněmi mi zůstává trvalý bonus +4 do AC i po sundání obou zbraní.Shaman88 wrote:Tohle je dost divné.
Jo, to druhé je blbost, na něco jsem zapomněl. Ale ta první chyba platí. Minimálně v záznamu postavy je pořád zvýšený bonus AC, i když už nemáš nasazenou druhou zbraň.Shaman88 wrote: A nebylo to z něčeho jiného?
V tom případě má nwn špatnou dokumentaci.Aulus wrote:Jo, to druhé je blbost, na něco jsem zapomněl. Ale ta první chyba platí. Minimálně v záznamu postavy je pořád zvýšený bonus AC, i když už nemáš nasazenou druhou zbraň.Shaman88 wrote: A nebylo to z něčeho jiného?
Vycházel jsem z toho že right hand je main hand
a left hand je off hand, ale viditelně to je naopak.
Ok do příští verze to opravím.
Funguje to tak, že když si sundáš zbraň ze štítové ruky, tak ti to bonus nesundá zpět. Když sundáš zbraň z hlavní ruky, tak se do ní přehodí ta ze štítové a bonus spadne.Shaman88 wrote: V tom případě má nwn špatnou dokumentaci.
Vycházel jsem z toho že right hand je main hand
a left hand je off hand, ale viditelně to je naopak.
Ok do příští verze to opravím.
Jo takže je to přesně jak jsem psal.