Prohřešky hráčů + tresty

Informace ohledně hraní na Thalii.

Moderators: DM, WB

Locked
Bruciacullo
DM Thalie

Re: Prohřešky hráčů + tresty

Post by Bruciacullo »

28. 11. 2013

Acc: Sobik
Prohřešek: Nevhodné chování na foru a znevažování práce týmu.
Trest: Napomenutí.
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"

QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.

"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith

DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Bruciacullo
DM Thalie

Post by Bruciacullo »

ACC: Strigo

Prohřešek: Nevhodné chování na fóru- vulgarismy

Trest: Varování

Strigo wrote:Jop.... ty lagy by chtěly opravit.

Chvíli mi nevadili až tak, ale dneska mě to fakt sralo ... řekl jsem si že se podívám někam a creepy se ke mě portovaly, když jsem uběhával jednu creepu, která byla znatelně pomalejší než já, neměl jsem šanci, protože jsem ji viděl jak se zastavila, dlouho nic a pak jsem dostal prdu protože se portla ke mě a tak jsem asi 15. min. fightil s portující creepou.
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"

Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

ACC: černý vlk

Prohřešek: Opakované nevhodné chování ve hře, zneužívání kanálu křik

Trest: Poslední varování

V případě jakéhokoli dalšího prohřešku automaticky následuje dlouhodobý BAN do hry.
  • _____________________________
ACC: Diemo/lordaladar

Prohřešek: Nevhodné chování ve hře, zneužívání kanálu křik

V případě jakéhokoli dalšího prohřešku automaticky následuje BAN do hry.
  • _____________________________
Diema a černého vlka důrazně upozorňuji na to, že PK styl hry na Thalii není akceptován. Za jakýkoli další projev v tomto stylu bude následovat vážný trest!
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Bruciacullo
DM Thalie

Post by Bruciacullo »

ACC: Thurms, Aillen, Diemo

Prohřešek: Zneužívání mechaniky NWN - relog na jiné postavy za účelem zjištění sortimentu v obchodech.

Všichni další hráči, kteří budou při tomto prohřešku přistiženi, budou již bez varování trestáni, včetně zmiňovaných.

Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Acc: NesQe / Nesquinka
Prohřešek: Nevhodné chování ve hře (nezvládnutí IC úlohy postavy) a zneužívání chyby (nevědomé).
Trest: DM kill
Varování: V případě opakovaní bude následovat trest mnohem těžšího rázu. Bylo totiž přihlédnuto k tomu, že hráčka jednala z pravděpodobné nevědomosti.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Acc: kokosak
Prohřešek: Napadení jiné postavy v dohledu NPC.
Trest: DM kill
Poznámka: Jako polehčující okolnost bylo vzato, že hráč se sám přiznal a ochotně přijal trest.
Bruciacullo
DM Thalie

Post by Bruciacullo »

Acc: Yorton (acc Yorton)

Prohřešek: Napadení NPC v Karathě a nadávání + plivnutí před Strážného- zneužití nepřítomnosti DM.

IC trest: Jeden real den ve vězení, než rychtář vyřeší žádost a navrhne trest, který bude omluva a roční podmínka.

OOC trest: Varování, hráč bez přítomnosti DM nemůže NPC napadat, už vůbec ne v osadách či městu jako je Karatha. Při dalším takové prohřešku bude následovat trest daleko vyšší.

Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

ACC: Paulus

Prohřešek: Nevhodné chování na fóru - vulgarismy

Paulus wrote:Mám takový pocit, že to s tím už trochu přeháníte. Docela už mě to sere jak se do něj každej navážíte...a proč mě to sere? Pokud to je v rámci pravidel tak mlčte pokud podle Vás něco porušil dodejte důkazy nebo s tím už přestaňte. Nemáte vy tak nemůže mít nikdo či co?
Vedoucí týmu Thalie
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

ACC: Diemo, karolina, Krysák; Darkvision, Radim

Prohřešek: první tři jmenovaní - napadání a urážky hráčů, další jmenovaní - cílené rozdmýchávání flamu a nepodložené obviňování + náznaky znevažování autority DM

Trest: Varování! (pouze vzhledem ke slibu, že nebudu trestat)

Při jakémkoli dalším náznaku urážek, šikany nebo pomluv bude následovat dlouhodobý BAN na fórum. Pouze v případě karoliny se jedná o první varování, ostatní jich dostali až dost (i mimo tohle vlákno).
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Acc: J.F.Payne

Prohřešek: Vulgární výraz na forum

V případě dalších vulgárních výrazů to nezůstane u varování. Ano, Tým si opravdu nepřeje vulgární výrazy na foru.
J.F.Payne wrote:Já bych spíš podal na katastr, že jsme od někoho koupili Krysákův barák. Je nám u prdele, že o tom Krysák neví, my to přeci koupili v dobrý víře, kterou zákon chrání, a za cenu jsme poctivě zaplatili kupci, kterej sice zmizel, ale platbu dosvědčí příjmáky a výpisy z bankovních účtů...

Až to bude v katastru zapsaný (a Krysák o tom stále nemusí vědět), můžem to klidně prodat dál... nebo to zastavit bance za půjčku, nebo cokoliv nás napadne!

Ten zákon je děravej jak řešeto. A nejhorší je absence judikatury...
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Bruciacullo
DM Thalie

Post by Bruciacullo »

ACC: Nano
Postava: Furry Raind

2014-01-30
Prohřešek: Opakované zneužíván chyby v nastavení k obohacení postavy. Nenahlášení chyby týmu.

Trest: Smazání oné postavy

Hráč se omluvil a slíbil, že se dalšímu porušení pravidel vyhne. Pokud slib poruší, bude následovat BAN do hry.

kucik
Temnota

Post by kucik »

ACC na foru: Aasimar

2014-02-21
Prohřešek: Neschopen komunikace s hráči thalie.
Užili jsme si jeho přítomnosti krátce, zato však se slzou v oku.
http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 52#p226752
Budeme dlouho (alespoň do večera) vzpomínat.
Opatření: Trvalý ban na forum.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

ACC: malkaw

2014-03-12
Prohřešek: Přebíhání mezi frakcemi bez dodržení dvouměsíční lhůty a nenahlášení přechodu, aby se mohly zamrazit postavy opačné frakce.

Z důvodu vstřícného jednání hráče a okolnosti, že se jednalo pouze o přechod na pár dní s následným návrátem k původní frakci se přistoupilo k mírnějšímu trestu. Taktéž vzhledem k šuškandě, že tato pravidla na betaverzi neplatí.

Trest: Stržení jednoho levelu na aktuální postavě.

UPOZORNĚNÍ PRO OSTATNÍ HRÁČE:

I betaverze, známá jako NT, se řídí stále pravidly a je nutné je dodržovat. Pokud není Týmem oznámena změna nějakého pravidla, tak se žádná neudála. Proto připomínám, že pokud hráč přechází z jedné frakce na druhou, je povinen:

* nahlásit přechod DM, které se postará o zmražení postav dané frakce (popřípadě odmražení postav frakce druhé) a výměnu přístupu k frakčnímu foru.
* vyčkat pro přechod zpět minimálně 2 měsíce.

Budoucí případy budou trestány mnohem přísněji.

OFICIÁLNÍ ZNĚNÍ ZDE:
kucik wrote:Vzhledem ke stylu přebíhání některých hráčů mezi guildami a frakcemi, jsme se rozhodli uvést v platnost následující pravidlo upravující působnost hráče ve více guildách a frakcích.

Hraní v nepřátelských frakcích
Pokud hráč změní frakci (přejde z podtemna na povrch, či naopak, nebo vstoupí do další guildy), bez ohledu, zda tak učiní s jednou postavou nebo s novou, se stejným účtem nebo jiným, nesmí se vrátit k frakci původní dříve než po dvou měsících real.
Hráč je povinen nechat se vyloučit z guildovních fór frakce, kterou opouští.
Za změnu frakce se považuje vstup do guildy, jejíž cíle jsou v rozporu s cíli guildy, ve které již hráč působí, pokud tak činí s jinou postavou, než s postavou původní guildy (postava jako dvojitý agent je tudíž možná).
Za změnu frakce se nepovažuje vstup do guildy, pokud hráč v současnosti v žádné není.
Za změnu frakce se nepovažuje vstup do guildy, která je v přátelském vztahu s guildou původní a nijak se zájmy guild nekříží. O případném konfliktu rozhoduje DM.
V případě, že hráč již hraje ve dvou guildách a tyto se stanou nepřátelskými, musí si vybrat, kterou opustí (pokud jsou členy guild dvě různé postavy).
Za změnu frakce se nepovažuje krátkodobé zajetí do doby 7 dnů real.

Hráč si při přechodu k jiné frakci musí nechat smazat, nebo zmrazit postavy předchozí frakce. Provede tak některý z adminů.

Kontroly porušení tohoto pravidla budou prováděny namátkově a u obzvlášť křiklavých případů.

Cílem tohoto pravidla je, aby se co možná nejvíce snížilo riziko přenášení OOC informací a jejich zneužívání za současného zachování stávajících možností hraní.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Bruciacullo
DM Thalie

Post by Bruciacullo »

ACC: Vugi
Postava: Hastian Black

17.3.2014
Prohřešek: Odlog před smrtí

Trest: DMkill

Pokud se bude opakovat dojde na smazání postavy či k ještě horším trestům

kucik
Temnota

Post by kucik »

ACC: Absinthorix

Prohřešek: Nechutné avatary na foru
Trest: Varování. - Pokud bude v podobném duchu pokračovat, bude následovat ban.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Locked