Na jakých PC hrách ujíždíte?
-
sandoftime
- Urozený
Re: Na jakých PC hrách ujíždíte?
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Zkoušel někdo Neverwinter Online?
Chápu, že je to značně odlišné, ale jedni to označují za příliš primitivní a nepropracované a jiné za velmi propracované a v mnoha ohledech originální oproti generickým MMO WoW klonů.
Chápu, že je to značně odlišné, ale jedni to označují za příliš primitivní a nepropracované a jiné za velmi propracované a v mnoha ohledech originální oproti generickým MMO WoW klonů.
.
Já to zkoušel (samo "elfí" roguna) a dospěl jsem k názoru, že je to "jen" klon Guild Wars 2. Neurazilo mě to...ale GW2 mi byli(jsou) bližší.Nalkanar wrote:Zkoušel někdo Neverwinter Online?
Rozhodně tě od toho nebudu odrazovat, vyzkoušej a uvidíš, jak ti sedne lore a svět obecně.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
-
sandoftime
- Urozený
Já to taky zkoušel a klonem guildwars bych to nenazval. Je to obyčejná akce která má s dnd společný pouze setting. Je to hodně instancované, výběr ras je ok, výběr povolání ještě menší než v DND online.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Ještě bych dodal, že to jede na tuším 4tý edici pravidel DnD. To znamená, že ty povolání jsou prakticky klasika MMO povolání s rollema pro holy trinity.
-
sandoftime
- Urozený
Kdyby někdo neznal Královnu Jezer
Kdo se přenese přes fakt, že jde o plošinovku sl ogickými prvky a přes opravdu ale opravdu hromady příběhového textu, který prokládá každý level,najde v téhle české hře opravdu skvostnou atmosferickou hru s dobrým originálním hudebním doprovodem, která zabaví minimálně na jedno odpoledne.
Kdo se přenese přes fakt, že jde o plošinovku sl ogickými prvky a přes opravdu ale opravdu hromady příběhového textu, který prokládá každý level,najde v téhle české hře opravdu skvostnou atmosferickou hru s dobrým originálním hudebním doprovodem, která zabaví minimálně na jedno odpoledne.
-
PetraMalikova
- Nováček
Doufám, že ten třetí.. 
-
sandoftime
- Urozený
Jednička byla nejlepší.
PetraMalikova wrote:Sacred
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska
- G-ladiator
- Urozený
Ujížděl jsem na Wasteland 2, ale počkám si na patche.
Koukám na steamu je jako early acces "Life is feudal". Možná do toho půjdu ale zatím mě odrazuje cena. Někdo už měl možnost si zahrát? Předpokládám, že pro milovníky medieval to bude řádná hra a podle toho jak budou nastavené private servery (a možnosti jako whiteliste atd.) by se možná dalo hovořit o skvělou možnost pro RP.
Jinak samozřejmě se nezadržitelně blíží nový AC:Unity, Middle-earth: Shadow of Mordor, a začátkem roku hned Tom Clancy: The Division
Jinak samozřejmě se nezadržitelně blíží nový AC:Unity, Middle-earth: Shadow of Mordor, a začátkem roku hned Tom Clancy: The Division
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Mass Effect, to už jsem dohrál tolikrát že to ani nespočítám.. a občas si to znova zahraju
Ted se těšim až vyjde čeština na Divinity: Original Sin a jesli vyjde Destiny na PC
Ted se těšim až vyjde čeština na Divinity: Original Sin a jesli vyjde Destiny na PC
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
- G-ladiator
- Urozený
Co jsem slyšel, tak Destiny není nic moc.
jen neni to co všichni očekávali a co z toho sami vývojáři dělali, klasická střílečka s prvky MMO, ale docela se mi líbila.. uvidím ještě 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo