Neboť ...We are The Robots?Doporucuji tedy hracum, kterym bylo jednostranne naordinovano cokoli ve stylu "jestli Tvou postavu chyti/uvidi, tak je to pro ni permanentni smrt" - nebudte stado. Ptejte se. Nenechte ze sebe delat otloukanky.
Thalie
Re: Thalie
Takové skupiny rozhodně nechodili lesem (ve formě kradmého hlídání na špatně přístupných místech za účelem odfiltrování případných (neexistujících) agentů "druhé strany") a že by v době míru byly zvýšené hlídky bránící průchodu všem a všemu i ve větší vzdálenosti od pevnosti je dle mě na hlavu postavená záležitost. I pevnosti měly omezené dosahy, posádky v době míru netvořily desetitisíce vojáků, ale pouhé jednotky (a to se týkalo i opravdu velkých pevností).Nalkanar wrote:Mě se to špuntování líbí. Reálně by totiž okolím chodili různé vojenské a polovojenské (např. hraničáři, rytířské družiny) hlídky. To nelze prakticky realizovat, takže holt blok lokací je pak ucpán. Nicméně v rámci jednoho bloku by to mohlo být lépe obchoditelné.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Ale jo, 6 lokaček ještě jde, i když formou IC je to půlka světa. Co ale teda Karatha, Doubkov, Isil?Zeerit wrote:Tobě klídně zadarmopavad wrote: Komu?
Za kolik?![]()
Jinak Ostroh asi je trochu problém, ale Petronika se taky dá dá dá obejít v poho.
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Doubkov s Karathou odejdeš dohromady.. a k čemu obcházet Isil, za ním nic není.
Na vyžádání.
To je vcelku i jedno,rád se procházím a volím různé cesty
(jen tu cestu zpět rád nemám - což asi nikdo (vpřed, jen vpřed. Vzad ni krok))
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Z Isilu se jezdí dostavníkem, to ví každej
A Karatha a Doubkov má holt na jedný straně moře, tak se obchází těžko.
...což se podtemňanům asi nepovede, což?Zeerit wrote:Z Isilu se jezdí dostavníkem...
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Já tě klidně provezu v batůžku..Barbar321 wrote:...což se podtemňanům asi nepovede, což?Zeerit wrote:Z Isilu se jezdí dostavníkem...
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Krysak wrote:Hele tohle téma bych neopouštěl úplně hned, povídej, přeháněj.Jachym wrote: Ono se to občas svádí na to že nový a mladí hráči nemají zájem , ale není to až tak pravda. Podívejte se třeba ted na Demonu , musela odejít z GP a udělala vlastní server a za poslední rok zaznamenala nebývalý růst , takový že přeskočila i Thalii . Čím pak to ?
Nehraji na Demoně už ani na Kandelábrii, takže nemám uplně 100% informace , ale pokud chcete něco vědět stačí se zeptat. Já stále považuji Thálii za super a za špičku mezi NWN , ale stahují se nad ní škaredá mračna snad je vítr rozfouká. Pamatuji se jak na Kandelábrii započali tkzv opravy již opraveného , čímž nastal guláš na serveru. No a Demona ? , po té co jim zabrali místo na Game parku bohatší klienti museli si pořídit nový server a to tak že se na něj skládali . Dnes jim to jede kvalitně - žádné lagy - asi většina lokací je stále stejná . Těžký ,ale zajímavý a špičkový kraft je stále plně funkční , itemi fungují i po 9 letech. Pomocí craftu vyrobí řemeslník neuvěřitelné věci , pomocný obchod je opravdu jen pomocný. Bohužel craft na NT je horší jako na ST, řekl bych že je horší i jak na Demoně . Mrzí mne to , protože craft na ST se mi velmi líbil. Abych jen nepouštěl z ust černá slova - tak dnes jsem byl u Zlobrů a lokace se mi velmi líbila a zrušení alchymie beru jako správný krok.
Držím vedení a tvůrcům palce je mi jasné že tu kecat je snadné , ale něco udělat je horší.
Menhiri Dierta
1.Jachym wrote:Bohužel craft na NT je horší jako na ST, řekl bych že je horší i jak na Demoně . Mrzí mne to , protože craft na ST se mi velmi líbil.
Technicky vzato je systém na ST a NT identický, takže se jedná spíše o pocit. Mechanika je zachována, liší se některé výrobky.
2.
Jako problematické lze označit vymazání Natural armor amuletu a alokace odpovídajícího kouzla jen pro malou skupinku kněží.... To ale neznamená změnu v systému řemesel.
Já souhlasím s Jachymem, craft je horší a výrobky jsou nelogisky poskládané (na ST jsi měl třeba ohnivý opál a ať kámen přišel kamkoliv, mělo to něco společného s obratností či reflexy). Navíc některé TOP výrobky jsou použitelné leda tak pro postavy na prvních úrovních, ale dostupnost, pracnost a cena odpovídá vysokým epikům.Krysak wrote:
1.
Technicky vzato je systém na ST a NT identický, takže se jedná spíše o pocit. Mechanika je zachována, liší se některé výrobky.
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Máš pravdu, některé věci jsou jako tombola, jediný účel byl, aby se tím musela strávit kupa času..... zejména u šití. Logika byla odstraněna ve prospěch ztráty času. Osobně jsem tuto vlastnost vnímal jako gesto autorů, že vzali na vědomí vstup do EU a vzdali tak hold jejím systémům.Barbar321 wrote:Já souhlasím s Jachymem, craft je horší a výrobky jsou nelogisky poskládané (na ST jsi měl třeba ohnivý opál a ať kámen přišel kamkoliv, mělo to něco společného s obratností či reflexy). Navíc některé TOP výrobky jsou použitelné leda tak pro postavy na prvních úrovních, ale dostupnost, pracnost a cena odpovídá vysokým epikům.Krysak wrote:
1.
Věci úplně k ničemu byly i v minulosti...... tam se nic nemění:).
Aha musím ještě zareagovat na osobní dopisy. Lidé si pletou sběr bylinek s pokročilou alchymií která udělá z plechovky totálně imunní pevnost s ochrannou na vše a imkou proti všemu. Ujasním - jsem pro léčitelskou alchymii a hlavně sběr bylinek jako doplňkového kraftu. Jsem pro sběr plodin z pole a luk , aby mohli malé lvli sbírat lesní plody a na poli u Karathy rýži, pšenici, ječmen, kukuřici, rajčata, brambory apod. Jsem pro rozvoj včelařství jako malého doplňkového kraftu (byl na původní ST). Jsem pro Rybářství ,jsem pro kuchařství , jsem pro všechno to co mne přivede do lesa a přinutí mne prošmejdit všechny kouty a sesbírat maliny ostružiny a jiné plodiny a byliny a ne jen proběhnout koridorem.
Menhiri Dierta
+1Jachym wrote:Aha musím ještě zareagovat na osobní dopisy. Lidé si pletou sběr bylinek s pokročilou alchymií která udělá z plechovky totálně imunní pevnost s ochrannou na vše a imkou proti všemu. Ujasním - jsem pro léčitelskou alchymii a hlavně sběr bylinek jako doplňkového kraftu. Jsem pro sběr plodin z pole a luk , aby mohli malé lvli sbírat lesní plody a na poli u Karathy rýži, pšenici, ječmen, kukuřici, rajčata, brambory apod. Jsem pro rozvoj včelařství jako malého doplňkového kraftu (byl na původní ST). Jsem pro Rybářství ,jsem pro kuchařství , jsem pro všechno to co mne přivede do lesa a přinutí mne prošmejdit všechny kouty a sesbírat maliny ostružiny a jiné plodiny a byliny a ne jen proběhnout koridorem.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Tak to je přesně ono - sbírání a hledání bylinek, ovoce a plodin donutilo lidi zkoumat a prohledávat i taková místa kam se normálně nevleze 
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska