Poděkování
Re: Poděkování
*pěje chvalozpěvy na Kucika* Od nynějška máš přízvisko "Lagobijec".
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Ač jsem ještě po opravě nelogla.. tak bych taky ráda poděkovala všem.. co se na opravě podíleli.. nejen kucíkovi.. ale i všem přispěvatelům 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Hail Sithis.....ehhh mocného mága Kucika!....díky 
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Děkuji za dnešní podvečerní výpravu do Strašidelného majáku. Všem zúčastněným. Jsem rád, že jsem mohl být při tom.
Rovněž děkuji Fioně a jejím pomocníkům za uspořádanou módní přehlídku. Byť jsem šel spíš jen proto, že jsem to slíbil, než že bych se na ni těšil, nakonec se z toho vyklubala velmi pěkná a povedená akce.
Rovněž děkuji Fioně a jejím pomocníkům za uspořádanou módní přehlídku. Byť jsem šel spíš jen proto, že jsem to slíbil, než že bych se na ni těšil, nakonec se z toho vyklubala velmi pěkná a povedená akce.
Alkin - potulný minnesänger
Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
Taky, taky. A to i DMku, které to mírně osoliloRainMan wrote:Děkuji za dnešní podvečerní výpravu do Strašidelného majáku. Všem zúčastněným. Jsem rád, že jsem mohl být při tom.
Právě probíhá lovecká sezóna trpaslíků. Přines mi důkaz o smrti téhle bestie a vyplatím ti tučnou odměnu. ~ Gil-tas Lemie († 5. 11. 1530 kdesi v podtemnu pri obrane svych pratel)
Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
Včerejšek byl bezva! Od Vejpravy po Přehlídku! Díky všem
Pak i May za zbytek večera a hru až do rána!
------------------ =^.^=
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Asi nejpovedenější hláška dnešního večera za daných okolností na daném místě.
Nick: kdo má šikovnej nosík nůů *podrbe Medíka*
PS: Přítomní si snad vzpomenou a ještě jednou dík.
Nick: kdo má šikovnej nosík nůů *podrbe Medíka*
PS: Přítomní si snad vzpomenou a ještě jednou dík.
Dík povrchňanům za dnešní "rychlovku"
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Musím opět obdivovat lokace od Aillen. Ač jsem náhledy Alwarielu viděl, tak přímo se v něm postavou projít byl naprosto odlišný zážitek. Když pominu nějaké drobné chybky, tak Alwariel vypadá úžasně, má to pravé elfí kouzlo.

.
- Ikstremist
- Měšťan
Díky DM Silencerovi za včerejší zpestření 
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
Diky za ukazku lokaci.
Jeste vetsi diky za ubezpeceni nad nastavenim shardu. Maji-li i bezna NPC hody v zakladu EDIT 39+ EDITEND a jsou imunni i na "side-efekty" kouzel (treba zblbnuti na ta 2 kola od phantasma killera) - tak za prskavku mohu po meditu pouze nakouzlit partu. Do dalsihoo meditu jiz pouze tocit prsty a kibicovat. Popripade byt pochybnym prinosem stylu "navnada" - kdy nejaky dil kouzel urceny pro partaky stahnu na svou postavu. Jine vyuziti... jsem nebyl sto pozorovat.
Edit: Oprava, bezna NPC maji v zakladu 39+. Bossove od 40 do 50.
Jeste vetsi diky za ubezpeceni nad nastavenim shardu. Maji-li i bezna NPC hody v zakladu EDIT 39+ EDITEND a jsou imunni i na "side-efekty" kouzel (treba zblbnuti na ta 2 kola od phantasma killera) - tak za prskavku mohu po meditu pouze nakouzlit partu. Do dalsihoo meditu jiz pouze tocit prsty a kibicovat. Popripade byt pochybnym prinosem stylu "navnada" - kdy nejaky dil kouzel urceny pro partaky stahnu na svou postavu. Jine vyuziti... jsem nebyl sto pozorovat.
Edit: Oprava, bezna NPC maji v zakladu 39+. Bossove od 40 do 50.
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Rozhodně dík za nové lokace, které nejen působí dobře pro různorodé party, ale také čiší skvělou atmosférou, která vtáhne do děje.
Asi neudržím nutkání, kde podotknu, že mág / zaklínač se na těchto místech hodí pro skupinu, ale i útočně naprosto bezkonkurenčně a slušnou část by zvládl v klidném tempu i sám.
Asi neudržím nutkání, kde podotknu, že mág / zaklínač se na těchto místech hodí pro skupinu, ale i útočně naprosto bezkonkurenčně a slušnou část by zvládl v klidném tempu i sám.
"Don Salieri je hodný člověk, který má hodně přátel, a těch, co ho zradili už moc není. Don Salieri je také lidumil, který lidem rád pomůže, když si za ním přijdou pro radu nebo pro pomoc, ale to samé Salieri očekává od nich. Někdy se může stát, že se don Salieri rozhodne, aby jeho nepřátelé zmizeli do jednoho."
Také se připojím k poděkování za nové lokace
je cosi shnilého ve státě dánském
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost