NWN Thalie na Macu + NWN EE

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

Post Reply
LDamian
DM Thalie

NWN Thalie na Macu + NWN EE

Post by LDamian »

1. Máte někdo zkušenost s hrou na Thalii z PC na Macu? Bude fungovat normální Windows instalace přes https://www.playonmac.com/en nebo je třeba pořizovat speciální verzi hry?

2. Dá se Thalie hrát s verzí NWN Enhanced Edition - https://www.gog.com/game/neverwinter_ni ... ition_pack a pokud ano, má nějaký smysl si ji pořizovat?
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Caehan
Bůh

Re: NWN Thalie na Macu + NWN EE

Post by Caehan »

Já s tím přestal když mi při jednom z upgradů Mac OS přestal fungovat wrapper z Wine.

EE myslím Thálii nerozeběhá, ale na Macu by EE jako taková fungovat měla, protože se pro něj prodává.

playonmac jsem nikdy nezkoušel a udělat novej wrapper u wine mi myslím nějak nešlo - už nevím, co přesně byl problém

Dobré řešení je nainstalovat si na část disku Okna před Boot Camp a prostě hrát odtamtud. To funguje dokonale, pokud máš na disku dost místa, jen kvůli tomu musíš restartovat počítač.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Modul musí být pro EE upravený, je to defakto jiná hra. Takže Thalie a EE v tento moment ne.
.
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Caehan wrote:Já s tím přestal když mi při jednom z upgradů Mac OS přestal fungovat wrapper z Wine.

EE myslím Thálii nerozeběhá, ale na Macu by EE jako taková fungovat měla, protože se pro něj prodává.

playonmac jsem nikdy nezkoušel a udělat novej wrapper u wine mi myslím nějak nešlo - už nevím, co přesně byl problém

Dobré řešení je nainstalovat si na část disku Okna před Boot Camp a prostě hrát odtamtud. To funguje dokonale, pokud máš na disku dost místa, jen kvůli tomu musíš restartovat počítač.
Díky. Snad to poběží. Když ne,tak asi Windows instalaci.
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Nalkanar wrote:Modul musí být pro EE upravený, je to defakto jiná hra. Takže Thalie a EE v tento moment ne.
OK. Díky.

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

https://www.gog.com/game/neverwinter_ni ... _pack_game

NWN EE (a k tomu navíc NWN Diamond Edition) je nyní na GOG v 50% slevě za 10€. Pokud bojujete se získáním originálního NWN + chcete být připraveni do (vzdáleného) budoucna, tak je ideální chvíle.
.
BlueOne
Měšťan

Post by BlueOne »

Jen upozorním, aby nedošlo k nedorozumění, že mě přes to nešly rozběhnout staré klasické nwn servery.
Zkrátka to našlo jen servery, co běželi na EE.

Pokud má někdo jinou zkušenost sem s tím jak na to.

EDIT Nalk: bylo pokryto v diskuzi výše. Každopádně dostanete jak běžné NWN (Diamond), tak i Enhanced dohromady za 10€.
Nimoen Nera
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Netušíte někdo, kam se ukládá log v EE?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Barbar321 wrote:Netušíte někdo, kam se ukládá log v EE?
Logování chatu je v EE ve výchozím stavu vypnuto.

Pro změnu nastavení v hlavním menu stiskni
Ctrl + Shift + F12

Otevře se ti menu nastavení. Klikni na config. Do filter napiš log (vyfiltruj vše co se týká logování) a zapni si cokoli chceš, a potvrd tlačítkem commit.
EDIT: Opravena klávesová zkratka.
Post Reply