Lstivý Andrej a prodejce specialit ve stokách Karathyy

Moderators: DM, WB

Post Reply
JanF
Nováček

Lstivý Andrej a prodejce specialit ve stokách Karathyy

Post by JanF »

NPC Lstivý Andrej má rozhovor o prodejci specialit v kanálech pod Karathským přístavem. Žádný prodejce ve stokách ale není - nenašel jsem. NPC Andrej za tohle info sbalí docela dost grošů, o to víc zamrzí.

Je prodejce specialit ještě ve stokách? Prý býval někde u mozkomorů (psal jeden hráč), ale ti byyli presunutí tak asi není ani ten prodejce.
Nano
Poutník

Re: Lstivý Andrej a prodejce specialit ve stokách Karathyy

Post by Nano »

JanF wrote:NPC Lstivý Andrej má rozhovor o prodejci specialit v kanálech pod Karathským přístavem. Žádný prodejce ve stokách ale není - nenašel jsem. NPC Andrej za tohle info sbalí docela dost grošů, o to víc zamrzí.

Je prodejce specialit ještě ve stokách? Prý býval někde u mozkomorů (psal jeden hráč), ale ti byyli presunutí tak asi není ani ten prodejce.

A prodává matros co nic postavě nedělá... :-(
Kapitáán Ajzen Hurikáán

Sneak time= Fun Time !!
Já nejsem magor ! i ten mimozemšťan to říkal, že jsem normální!!!
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

Nano wrote:
JanF wrote:NPC Lstivý Andrej má rozhovor o prodejci specialit v kanálech pod Karathským přístavem. Žádný prodejce ve stokách ale není - nenašel jsem. NPC Andrej za tohle info sbalí docela dost grošů, o to víc zamrzí.

A prodává matros co nic postavě nedělá... :-(
od toho je RP - není nutné mít na všechno systém ... jak chceš systémově řešit trávu , když na to každý reaguje jinak?
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

No, Roid drogy prodával, ale neivm jak vypadají stoky teď po předělávce, ale Roid byl dobrej 8)
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Niareta
Obyvatel

Post by Niareta »

Roida jsem ve stokách hledala a nenašla. Pokud byl někam přeložen, bylo by možné ho vrátit opět do Karathy? Pamatuju, že měl zajímavou nabídku a hlavně vykupoval kradené věci :D :ewink:
Pajule wrote:No, Roid drogy prodával, ale neivm jak vypadají stoky teď po předělávce, ale Roid byl dobrej 8)
Amal - inspiraci pro ní jsem nalezla u tohoto klipu: https://youtu.be/nuckTcoZG4Q
Zar´tyriel
Nazyia - její příběh byl dovyprávěn <3 https://youtu.be/9yT0OW_GOpI

Moje <3 https://youtu.be/EugpuiJFfKo
Post Reply