innfra wrote:Já se neodlogl Padl mi NET !!! Dal jsem ti důkaz ignoroval jsi mě, dal jsem to na fórum ignoruješ mě...Rejty wrote:Budu se opakovat, ale 104 hp ze 150 hp není těžce raněn. Měl jsi kolem 50.NAlogovací stránce jsem měl 104 HP, odešel jsem z lokace měl jsem 104 HP
Jo, přesně proto tu furt sedíme v toolu a nebo za DM klientem...lepší by bylo kdby tam chodili NPC co ty moby automaticky mlátěj a sami se lvlujou, oni nic totiž nepotřebujou, budou to dělat dokolečka podle skriptu.
Nevidím důvod, proč řešit odlog před smrtí jinak než doposud.Několik rát jsem tě prosil před tím než mě napadl ten log, abys mě hodil do té lokace se 104 HP i na místo kde jsem stál obklíčený moby a zemřel alespoň v boji, ale ty ne.
Prostě jsis na mě zasedl nevím za co, ale prostě nemůžu cokoliv udělat než říct že mě to tu bavilo, ale sbohem, nikdy jsem nepotkal takový DM jako tady, a už opravdu chápu, proč všichni nadávali celý ty 4 roky na GM L2 a wow a já se jich tupě zastával, bohužel, tady po tomto se už radši nikoho zastávat nebudu, prootže jsou vždy proti hráčům...
Ale je vidět jak si nás všechny za tu krátkou dobu poznal