Jak to tedy bude dál, objeví se někde jinde batohy ?
Mám trezor do kterého nemůžu umístit kraftové brnění co sebou tahám, hafo šutrů a jiných věcí z craftu...
Co s tím mám dělat ?
Podle mě můžeš tohle všechno do trezoru dát. Problém je jen s polotovarama, který se pak maj dál zpracovávat. (Nebijte mě, když se to nebude fungovat)innfra wrote:Při obléhání pevnosti dar garag, jsem s mornem zabil NPC co prodávalo batohy, takže jsem nenašel jiné NPC co by v karathském království prodávalo batohy... Kráťa říkal že by se to dalo okecat, že doprodávají zásoby, ale...
Jak to tedy bude dál, objeví se někde jinde batohy ?
Mám trezor do kterého nemůžu umístit kraftové brnění co sebou tahám, hafo šutrů a jiných věcí z craftu...
Co s tím mám dělat ?
A proč nenechat původní bedny?kucik wrote: Podle mě můžeš tohle všechno do trezoru dát. Problém je jen s polotovarama, který se pak maj dál zpracovávat. (Nebijte mě, když se to nebude fungovat)
V toolu sem našel jeden druh pláště, kterej vypadá jako batoh. Je to v úpravách zbroje a v kategorii krk, ale musíš mít připojený haky jinak to tam není.Tretas wrote:Určitě by jsem byl pro omezení na jeden batoh.
A když jsme u těch batohů, nebylo by nějak možné aby šly zobrazovat na zádech? Teda pokud by to nebylo hodinové skriptování.
Nikde v informacích, jsem nečetl, že by se batohy zrušili, a když už jsme u toho že má člověk narvanej inv batohama, tak by se to nemusel hned zbytečně řešit zase zákazem, že každej bude mít povině jeden batoh!Daanri wrote:Tie batohy tu boli a aj take co znizovali vahu, zrusili sa, pretoze niektori mali plne inventare batohov a v nich natrepane vsetko co sa len dalo. Malo sa zaviest to, ze postava bude moct mat jedine 1 batoh a potom by sa zaviedli spat do predaja.
Proto sem 90% supportnich vyrobku predelal do stackovatelne formy, takze toho podle me tolik nezabiraji.jachyra wrote:Ja sa pridávam k prosbe Monstery ... pre crafterov je strašne ťažké skladovať kopec výrobkov z nižších remesiel určených na finálnu výrobu ....