Marvin wrote: PS: Predwipovu Thaliu si pamatam. Chcel som robit craft varenie ale v urcitom stupni som potreboval vedro na vodu, ktore moze vyrobit len truhlar. 2 mesiace real som zhanal truhlara, IC aj OOC a marne. Tak som s craftom sekol.
tečka
Marvin wrote: PS: Predwipovu Thaliu si pamatam. Chcel som robit craft varenie ale v urcitom stupni som potreboval vedro na vodu, ktore moze vyrobit len truhlar. 2 mesiace real som zhanal truhlara, IC aj OOC a marne. Tak som s craftom sekol.
Tak si prejdi kos asi rok a pol dozadu, vlakno poptavkyPajule wrote:Marvin wrote: PS: Predwipovu Thaliu si pamatam. Chcel som robit craft varenie ale v urcitom stupni som potreboval vedro na vodu, ktore moze vyrobit len truhlar. 2 mesiace real som zhanal truhlara, IC aj OOC a marne. Tak som s craftom sekol.
MArve nic proti..hrála sem tenkrát s tebou a Neithanem dosti...určitě to víš nejlíp jakožto hráčale nevzpomínám si , že by ses ptal po truhlářovi..protože vim ,že by tě všichni odkázali na Lucku...kteár se přepracovala
Marvin wrote:Tak si prejdi kos asi rok a pol dozadu, vlakno poptavkyPajule wrote:Marvin wrote: PS: Predwipovu Thaliu si pamatam. Chcel som robit craft varenie ale v urcitom stupni som potreboval vedro na vodu, ktore moze vyrobit len truhlar. 2 mesiace real som zhanal truhlara, IC aj OOC a marne. Tak som s craftom sekol.
MArve nic proti..hrála sem tenkrát s tebou a Neithanem dosti...určitě to víš nejlíp jakožto hráčale nevzpomínám si , že by ses ptal po truhlářovi..protože vim ,že by tě všichni odkázali na Lucku...kteár se přepracovala
. A Pajky, nic proti, ale nebola si jedina s kym som hral a tak sa stalo, ze som sa pytal treba aj inych ludi...
Že ses neozval Lucii, ta vyrobila skoro vše a ochotně ....Pajule wrote:Marvin wrote: PS: Predwipovu Thaliu si pamatam. Chcel som robit craft varenie ale v urcitom stupni som potreboval vedro na vodu, ktore moze vyrobit len truhlar. 2 mesiace real som zhanal truhlara, IC aj OOC a marne. Tak som s craftom sekol.
tečka
skoro já myslela úplně všemonstera wrote: Že ses neozval Lucii, ta vyrobila skoro vše a ochotně ....
vše ne, jako klerik nemohla psát svitky.....Pajule wrote:skoro já myslela úplně všemonstera wrote: Že ses neozval Lucii, ta vyrobila skoro vše a ochotně ....
monstera wrote:vše ne, jako klerik nemohla psát svitky.....Pajule wrote:skoro já myslela úplně všemonstera wrote: Že ses neozval Lucii, ta vyrobila skoro vše a ochotně ....
Daanri wrote:Najskor delal svitky Bojmir, trpaslici mag. Pak myslim, ze Theolas. Ashe delal jedine inkousty a pak se venoval alchymii, sil magicke roby a vyrabal luky. Tolko na uzrejmenie stary casov.
trvá dýl se dostat na konecDaanri wrote: Takze zaver si myslim, ze terajsie nastavenie je lepsie, prave kvoli tej moznosti slobodnej volby - kto chce spolupracuje a kto chce robi si veci sam.
podle soucasneho stavu muzu rict, ze to jeste chviklu potrva. to do te doby uz asi budou ve hre ty artefakty, co planujuPajule wrote:ale zas ten kdo bude mít všechno max se pak bude nuditmožná...