Jen par otázek na Marwina :
1 - Marwine toto je tvůj první a jediný NWN server? Nebo jsi snad už někde před tím hrál ?
2 - Pamatuješ si - že jsem Tě ihned u toho krále žádal ať mne zabiješ?
3 - Na mou otázku : " Ty jsi si všimnul teprve dnes že chodím po světě? Já už chodím 10 dní po světě to nevíš? " Ty jsi mi odpověděl " Ano já to vím že jsi už 10 dní venku. Na mou otázku " Proč jsi mne hned nepotrestal? " Jsi odpověděl co?
4. Jsi synem Václava Klause? Jsem četl že ten je hodně nammyšlenej a egoistickej (to je for

)
No já nevím jestli se stále mám vracet k tomu nepovedenému (pro mně nepovedenému) qestu . Je mi to trapné - ale Marwine ja jsem na ten qest šel jen proto že jsi do mne rýpnul že když byl minule qest tak jsem craftil a nešel jsem - vpravdě ja to nečetl že bude qest kvůli malé chybce na foru (snad se k ní zase nebudu muset vracet) takže jsem to nevěděl a tak jsem šel na tvou výzvu na qest který pro mne skončil katastrofou . Né PROTO že bych PORUŠIL pravidla . Já jsem za asi 4 roky hraní nikdy na žadném serveru nedostal ani výtku natož trest a bůh chraň dokonce Ban . Sáfra tak mne napadlo to je můj první Ban.
To je šílený paradox DM který by se měl o své ovečky ve svém spolku starat
je posílá na jatka! ! ! !
Proto se ptám . Nedávno jsem zažil asi pred dvěma dny nádhernej QEST na Kandelábrii . Dělali ho dvě DMka a plus měli mezi hráči 100% informovaneho domluveného člověka - bylo nás tam celkem 6 . Přesto mne musela DM jednoduše upozornit - "//tam to ne zkazil by jsi qest." tak jsem dělal něco jineho (nebudu popisovat) Jo ja vím jsem pomalej hraju mizerné RP i když mezi přáteli hraju lépe s kamošema to více baví. Ale podmínka super rychlosti není v pravidlech ! S těma kamošema - ANO opět se a tady je to vidět potvrdilo že spolky by měli dělat kamoši - více si věří pak se více při rp pobaví - užijí si.
Tak to skutečně funguje na Kandošce kde hraji většinou - na Thálii jsem si hlavně užíval craftu, kdo mne zná a zná mé názory tak ví že craft mne tu baví.
No je mi jasné že jsem docraftil holoubci . Vadí mi ale že jste mne odstřelili tak zákeřně a sprostě . Vždy jsem odsuzoval když někdo odněkud odešel a pak ten server pomlouval , ale začínám ty lidi chápat.
A to všechno proč?
Že nevyšel jeden qest a jedno DM bylo tak egoistické že nebylo a nechtělo se ani se mnou domluvit. Naposled - Val Doren vyjadřil přání aby byl konec
šlo se ke krali bylo jasné že se blíží 100% konec - ale tam se vše zvrtlo.
Když jsem pochopil že konec nebude bylo pozdě - psal jsem DM co skákal z trpaslíka na trpaslíka a ja se s ním nebyl absolutně schopen spojit - furt někomu držel sekeru na krku (no chaoz) nikdo nevěděl co má hrát ja to zkoušel do DM kanalu - nic nic nic tak jsem zařval "SERU na to " a tomu už všichni rozuměli

a prosím kvuli tomu je ten šrumec . Já jsem se pak až se jeho velkorysá velevýsost Marwin rozhodl snažil s ním domluvit i žádal smrt pro sebe
Ne ne nešlo se domluvit - to pro ty kteří budou tvrdit opak že jsem se nesnažil.
No odlogl jsme se vzteklej jak prase ale až sem vychladl ta asi za 5 min se nalognul znova - opět se odmítal jakkoli domluvit .
Relognul jsme tedy a sháněl DM - nikdo se mi neozval.
Mezi dospělími lidmi (to prosím tě Marwina si vem k srdci) se píše nedorozumění skoro vždy když se stane nějaký problém , říká se komunikační šum , nebo malé nedorozumnění - to proto že žádná strana nechce urazit protistranu a vyvolávat tak konflikt.
Ty jsi ale neváhal a urážiš mne jako člověka a to zatím ještě nikomu jen tak neprošlo - Takže očekávám tvojí omluvu, já jako člověk že mne znevažuješ urážíš a děláš ze mne troubu - jo a s Menhiri si dělej co chceš třeba jí smaž
- jinak budu já na tahu a já budu ten kdo hodí kostkama.
Sbohem