Testováno z nudy na zničené těžké brnění
perzistentni obchodnik
perzistentni obchodnik
kdyz mu dam do truhly neidentifikovany predmet tak ho identifikuje. Ale s tou nevyhodou že cena za kterou ji tam dám a pak vykoupim je už neměnná.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Re: perzistentni obchodnik
Včera jsem u něj koupil sekeru Gloirinova zloba (asi měněná v toolu) s vlastnostmi: Magické zranění 2, sekání zranění 1, bonusk vylepšení+1. Celý včerejšek jsem s ní normálně sekal, ale ráno, po restartu mi to napsalo, že tento předmět nemužu použít a že je od 8 lvlu. A pravidelně mi to do výpisu píše: Tento předmět nemužeš použít, i když jej ani neskouším dát do ruky.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Obdobně má Ga Muru koupené již druhé brnění, a to dokonce slabší než dřív nosila od obchodníka, a taky nemůže do hry. Po prvé Kucik to vyřešil sundáním všech oblečených předmětů do inventáře, a já brnění prodal a koupil ještě slabší, celý den v něm běhala a pak odlogovala ,protože byla noc, má inventář plný kůží a stojí před vetešníkem v Ivory, takže to nemohu žádat....Tretas wrote:Včera jsem u něj koupil sekeru Gloirinova zloba (asi měněná v toolu) s vlastnostmi: Magické zranění 2, sekání zranění 1, bonusk vylepšení+1. Celý včerejšek jsem s ní normálně sekal, ale ráno, po restartu mi to napsalo, že tento předmět nemužu použít a že je od 8 lvlu. A pravidelně mi to do výpisu píše: Tento předmět nemužeš použít, i když jej ani neskouším dát do ruky.
Takže pokud se to neopraví, nemohu s touto postavou hrát.....
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
U toho obchodníka se nezobrazují ty podmínky pro nošení lvlu. Mrkněte na to prosím někdo, protože mě to stálo docela velké nepříjemnosti.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
To je divný, protože já tam požadavek na lvl vidím napsaný.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán