Platova zbroj X saty
Re: Platova zbroj X saty
Jen u dobrodruha par druhu stitu, jinak max +2mitril u platnere. A u drobrodruha jde jeden za 1M +4pavezaRejty wrote:Štíty taky vůbec nejsou?
A taky by se líbili nějaké cep zbraně jako jednoruč kopí
nikdy jsem ho ve hře nenašel a na stránkách je v tom seznamu požadavků na sílu a tak
. Nemusí mít staty... ale jen tak pro parádu hehe.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Ještě se podívám zda tam je i to moje jednoruč kopíRejty wrote:V craftu by měly cepové zbraně být...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
budu OOT ale pro Rejtyho a ostatní:
V craftu CEPové zbraně jsou, ale jen ty které NOMISovi někdo vyloženě řekl že je má udělat.
Určitě je obouruční kladivo a ještě něco, NOMIS se na to tenkrát ptal lidí na foru a nikdo neodpověděl že by chtěl další, tak udělal jen pár.
Takže cepovky v craftu jsou, ale jen pár druhů, ne všechny.
Pokud je někdo chce, musí poprosit NOMISka, ten je "přidělá".
Asi tak...
V craftu CEPové zbraně jsou, ale jen ty které NOMISovi někdo vyloženě řekl že je má udělat.
Určitě je obouruční kladivo a ještě něco, NOMIS se na to tenkrát ptal lidí na foru a nikdo neodpověděl že by chtěl další, tak udělal jen pár.
Takže cepovky v craftu jsou, ale jen pár druhů, ne všechny.
Pokud je někdo chce, musí poprosit NOMISka, ten je "přidělá".
Asi tak...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Jupí
teď ještě kde toho super obchodníka najdeme?
nebo je to tajné?
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
JIž jednou jsem se nabízel, že bych mohl zkusit se pohrabat v těch scriptech od Nomise. Dle mě by neměl být až takový problém něco málo přidělat nebo upravit. Psát to ale celé od znova je nad moje síly.
Takže pokud by o to byl zájem, potřeboval bych zdrojáky ke craftům, které je potřeba upravit. Pak nějakou tabulku s parametrama, co by mělo být vyrobitelné. Můžu se v tom pohrabat a nějaký čas to zabere, ale z toho co jsem koukal do toolu, by to větší problém být neměl. Pokud o to zájem není, dejte mi to prosím vědět, ať máme všici jasno
Takže pokud by o to byl zájem, potřeboval bych zdrojáky ke craftům, které je potřeba upravit. Pak nějakou tabulku s parametrama, co by mělo být vyrobitelné. Můžu se v tom pohrabat a nějaký čas to zabere, ale z toho co jsem koukal do toolu, by to větší problém být neměl. Pokud o to zájem není, dejte mi to prosím vědět, ať máme všici jasno
O jakoukoliv pomoc zájem rozhodně je, ale aby ses mohl hrabat ve skriptech z craftu, bylo by dobrý se nejdřív domluvit s Nomisem a ten tu momentálně není.
Nechtěl by ses zkusit pohrabat v něčem jiném? Např. v úpravách povolání, jako je barbar, hraničář nebo harfeník? Kdyžtak se ozvi Kucikovi a ti jistě poradí co a jak.
Nechtěl by ses zkusit pohrabat v něčem jiném? Např. v úpravách povolání, jako je barbar, hraničář nebo harfeník? Kdyžtak se ozvi Kucikovi a ti jistě poradí co a jak.
Vedoucí týmu Thalie
Můžu to zkusit. Šlo mi o to, že si myslím, že craftu celkem rozumím a tak vím jak by to či ono mělo zhruba vypadat.
Zmiňovaná povolání jsem nikdy nehrál a spousta mechaniky NWN mi stále zatím uniká. Zkusit to ale můžu
Zmiňovaná povolání jsem nikdy nehrál a spousta mechaniky NWN mi stále zatím uniká. Zkusit to ale můžu
Tak já bych ti řekl, co je třeba upravit, jde mi o to, aby to někdo udělal.
Vedoucí týmu Thalie
- -darkvision-
- Bůh
A budou i dole?Rejty wrote:OK, přesvědčili jste mě, zatím to vyřešíme takto: Udělám speciální obchod, ve kterém budou věci chybející v craftu jako lepší rukavice pro mnichy, lehký zbroje a šaty, kapuce a boty srovnatelné s těžkými zbrojemi (věcmi).
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první