Omezeni zbrani a zbroji

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Theogil I
Urozený

Re: Omezeni zbrani a zbroji

Post by Theogil I »

Rejty wrote:Jediny co WM ma je lepsi kritika, jinak malo odbornosti, mizerny zachrany hody...
V podstatě ano ... mě připadá rozšířený rozsah a zvýšený násobič docela dobrá věc. Každé 3 úrovně navíc +1 k BAB, KI údery s tou pravděpodobností kritického zásahu jsou zvláště pro sraženou postavu taky strašák. Výřivý útok je něco jako fireball :D . V kombinaci s war. vyrovnané savy na výdrž a reflexy (mysl je děs) ... je takový nedotažený, ale jsou i podstatně horší kombinace a tahle je taková nenásilná hezká a slušně hratelná.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Theo
Měšťan

Post by Theo »

Theogil I wrote:Já si vemu takovou zbraň jakou jsem si pro postavičku vybásnil a namyslel a nevadí mi, že tím tu postavu degraduji a že mohla být co se týče statistik několikanásobně lepší. Každý PG vede k degradaci charakterů ... unifikují se postavy až nakonec z toho vyleze malé množství buildů a s těmi budou chodit všichni ... to se mi nelíbí, vytrácí se různorodost a s ní i možné situace při setkání postav, příběhy pak odumírají a zábava se ztrácí. Tak to vidím já.
:)
Theo wrote:Ked zacnete viazat atributy na zbrane, zbroje, a este neviem co vymyslite, tak len obmedzite roznorodost postav, ktore sa daju vytvorit - obmedzujete RP - uniformujete postavy.
V podstate keby vsetci to brali ako ty, neboli by potrebne zasahy do systemu hry :) (hmm, v podstate to beriem rovnako :) ) Ale ako vidis, na Thalii sa obmedzenia stale pridavaju a pridavaju :)
Ora et Labora
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

On je vyrivej utok buglej a zasekava se. Ta absence vydrze je sakra znat, kouzla na vydrz by mel valecnik ustat. Reflexy sou sice pekny, ale bez uniku taky zadna slava a valecnik ma vetsinou malou obratnost. Jako povolani to je urcite zajimavy, ale ostatni valecnici a jejich kombinace / prestizka se s nim srovnaji, nebo jsou i lepsi.
Vedoucí týmu Thalie
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

jop, vířivej útok je buglej, proto sem ho nikdy nevyužil...
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Rejty wrote:On je vyrivej utok buglej a zasekava se. Ta absence vydrze je sakra znat, kouzla na vydrz by mel valecnik ustat. Reflexy sou sice pekny, ale bez uniku taky zadna slava a valecnik ma vetsinou malou obratnost. Jako povolani to je urcite zajimavy, ale ostatni valecnici a jejich kombinace / prestizka se s nim srovnaji, nebo jsou i lepsi.
Dobré ráno všem.
Reity máte tuchu proč je ten vířivý útok na Thalii bugnutý? Na jiných servrech jsem ho využíval a využívám, je to příjemný způsob jak se zbavit několika protivníků najednou. Dokonce jsem si dával i feat na vylepšený vířivý útok. Pěkných kombinací je spousta, ale občas se mi zdá, že v Bioware některé prastižní povolání drobátko odflákli, ono i některé základní povolání nemají co by mohla mít, ale tak to je a není nic jednodušího než s tím počítat ... já osobně jsem třebas obdivoval Berserekra a jeho čistého barbara, to se tak často nevidí. :)
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Mne osobne bugoval i na jinych serverech, nebo uz funguje normalne?
Vedoucí týmu Thalie
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Rejty wrote:Mne osobne bugoval i na jinych serverech, nebo uz funguje normalne?
Mě to funguje naprosto normálně ... čas od času si krátíme s bráchou čas na Dragon Hammeru, kde mám .... ano co jiného trpaslíka s obouručnou sekerou (duergara) a žádný zásek se mi tam nestal, proto mě to děsí a zeptal jsem se. Možná by stálo za to vyzkoušet zdroje na stránkách SOZ, díval jsem se, že Liuk tam občas píše. Byla by škoda kdyby to nefungovalo, ono to i dobře vypadá. :)
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

igor wrote:já osobně jsem třebas obdivoval Berserekra a jeho čistého barbara, to se tak často nevidí
Hehee :) no byla to ma prvni postava v NWN takze na nakej PBuild sem nemel pomysleni a ani sem to nak nevypocitaval...proste sem si rek - budu barbar :D
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

vířivej útok je buglej, je to nativní NWN bug nezávislej na serveru a má to bejt opravený v 1.69
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

Prej je i nejak bugnuta u pale mastera imunita na kriticke zasahy (tusim za 10lvl).
Je to pravda, nebo nejakej kec ??
A zase se craftí...
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

photter wrote:vířivej útok je buglej, je to nativní NWN bug nezávislej na serveru a má to bejt opravený v 1.69
Pak mi tedy někdo vysvětlete jak je možné že na DH se neseká a žádný bug není patrný. Někde ja zakopán pes asi budu muset najít veterinárního zřízence.

Vířivý útok zapínám i několikrát po sobě a je na co koukat.
OneIceOne
Rytíř

Post by OneIceOne »

Pak mi tedy někdo vysvětlete jak je možné že na DH se neseká a žádný bug není patrný. Někde ja zakopán pes asi budu muset najít veterinárního zřízence.
Nejlepší je na to zaslat dotaz WB DH, ale myslím, že nic nepředělávali - spíše jsi měl štěstí. Jinak buguje o stošest.
Vířivý útok zapínám i několikrát po sobě a je na co koukat.
Tak na slabé příšery na menším lvl se dá použít na okrasu. Ale od 3-4 útoků za kolo bych to asi nepoužil. V 1.69 se má v okruhu WA útočit opravdu prvním bonusem, což bude jistě zajímavé.
Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

OneIceOne wrote: Nejlepší je na to zaslat dotaz WB DH, ale myslím, že nic nepředělávali - spíše jsi měl štěstí. Jinak buguje o stošest.
Tak já to zkusím zjistil, večer až se dostanu domů napíšu Dragoovi a snad z něj něco vytáhnu, z práce mi nejde přihlásit se na stránky DH fóra. A pak sem hodím co jsem zjistil.
jiromir
Měšťan

Post by jiromir »

Theo wrote:
Theogil I wrote:Každé povolání i kombinace má své plusy a mínusy a s tím se musí holt počítat. :D
Prepac :D :D :D ale to platilo vzdy, aj bez tych uprav :D
a některý maj víc a některý maj míň... Aj bez tych uprav jde o ruzna povolání, tudíž nemuzou bejt vyrovnaný přesto některý jsou imho tim prevodem z DnD do NWN systemu zmrzačený víc než jiný :)
Locked