Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Tretas
Velmistr

Re: Poděkování

Post by Tretas »

Děkuji moc Azhaelovi a Seraphovi. Tolik adrenalinu při souboji jsem ještě nezažil. Opravdu výjimečný souboj.

A samozřejmě mým spojencům za spolupráci.

PS: DM co tam došel s tím skřetíkem, vylekal jsi mě! :mrgreen:
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
zachy
Velmistr

Post by zachy »

jj bylo to fajn :)
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Czech_Luthor
Rytíř

Post by Czech_Luthor »

Taky musim poděkovat, dneska se hrálo fakt pěkně...
Nejdřív bitka s mágem, jeho následný připojení k hnací skupině a následné spřátelení.

Boj byl fakt adrenalin, myslel jsem, že dostanu infarkt :mrgreen:

Takže díky moc
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Istvan
Měšťan

Post by Istvan »

Taky dekuju vsem, kteri se zucastnili bitky.

Ono to vypada jako klasicka bitka. Ale opravdu okolnosti v dorenskem lese realnou hodinu pred tim (pul dne ve hre) az do stmivani. Tomu dodali zajimave kouzlo. Deni v dorenu mohlo mit mnoho koncu, ale dopadlo jak dopadlo.
Dneska hodne nahod :wink: a jeden zajimavej zaver.
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

Dik namakany zene za vrznuti. Vymackly sme z Emo-Hulky co se dalo :mrgreen: :mrgreen:
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
sendys
Rytíř

Post by sendys »

timto se omlouvam Zoe a take ji děkuju děkuji ji hlavně za prožite zážitky co jsme nahraly s arnym a zoe :) a krasny zacatky když jsme se potkali .... dale za službu v areně a přinos všem ostatnim hračum i když byla jen hračka mrzí mě však že už spolu nehrajem
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Musím poděkovat Desmondovi za Lazzara. Má postavička si s ním prožila jak strasti tak fajn chvíle hehe... no uvidíme jak se to bude vyvýjet dál.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
G14
Rytíř

Post by G14 »

libi se mi pribehy Jachyry v ic sekci, timto diky za pekny poctenicko 8)
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

*dvíha spojené ruky a užíva si aplaus* ďakujem ďakujem :mrgreen: ja zas musím ďakovať tým psychopatom, ktorí sú schopní a ochotní čítať tak dlhé texty .. ale hlavne Fallovi za asistenciu a spomínanie si, ako to bolo :D (zároveň aj tým, ktorí sa ďalších dieloch "Príbehov zo života" zúčastnili a pomôžu mi pospomínať si)
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Thanks G14, ještě chvíli a bude to na film, jen si neumím představit kdo by to produkoval :-D
Každopádně opravdu moc fandím v další tvorbě, příběh to je už krásně propletenej, moc se mi to líbí.
Také díky Jachyrce, jen jsem negramot a slovenština mi dělá občas problém, je vtipné že mluvené slovenštině rozumím, ale v psané se občas někde hryznu, každopádně díky a piš takhle krásně dál.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Díky "dojnici" Pajky, že se nechala podojit a dala mi krev :D Bahnak to ocení :P
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

prej dala.. :D heh taky dík..chuděrka moje už ani ve dne nebude vytahovat paty snad :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

Děkuji sendysovi a ostatním co přispívají do oneho topicu. Opravdu přečíst si to před cestou do školy, to zvedne náladu! Móóc jsem se bavil!
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
cmon
Pomocník

Post by cmon »

Díky dneska Sveneldovi a jeho Cynthereji za vtipný prupovidky a přetahovačku o Pajčiinu mrtvolu, který dík za to, že vydržela. :)
Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
sendys
Rytíř

Post by sendys »

Tretas wrote:Děkuji sendysovi a ostatním co přispívají do oneho topicu. Opravdu přečíst si to před cestou do školy, to zvedne náladu! Móóc jsem se bavil!
Rad pichnu znas me:)
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Post Reply