CO VAM NA THALII CHYBI?
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
to už se mi zdá HC 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Mě přijde, že to může dost dobře oživit hru! Si představte rytíře, jak sedí u piva a čeká na svou milou. A tak pak konečně přijde a sedni si mu na klín, dá mu pusu a prdne si! Nedej bože kdyby si prdla třeba v posteli
s ním. To bych umřel smíchy asi...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
To je moc
nechcete třeba penalizaci -4 charisma zato, že si postava jednou denně nevyčistí zuby? 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Takže krom občasných front na náčiní v dílnách vzniknou nově i fronty pro záchodky ve městě, jelikož vyměšování ve městě bude trestné. 
.
Chtěl bych vidět ty komenty v logu... Příjemně jsi se vyspal/a... příjemně jsi se vys... ehm... nebo. Moc dobře ses nevyto, protože se v okolí pořád ozývali divné zvuky.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Ale jo proč ne?
aspon by si někteří hráči občas museli sundat tu plnou plátovou
a na zachodech by na ne cekala hromada najatejch vrahu 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
Jak znám Thalijské PBéčka, tak by ti vysvětlili, že oni si plátovku sundavat nemusejí, protože mají dole takový malinký dvířka, kterýma to všechno vypadne samo a oni je zase zaklopízachy wrote:Ale jo proč ne?aspon by si někteří hráči občas museli sundat tu plnou plátovou
a na zachodech by na ne cekala hromada najatejch vrahu
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
a jak si utrou zadek?KaTo wrote:...že oni si plátovku sundavat nemusejí, protože mají dole takový malinký dvířka, kterýma to všechno vypadne samo a oni je zase zaklopí![]()
![]()
![]()
![]()
...a vlastně ani štít nemusejí dávat z ruky, všechno je to na takový magický udělátko ovládaný myšlenou...atd...atd...
![]()
pomatenyho jezevce co se jim bude trit o zadnici nepocitam

Opravdu vám tolik chybí možnost "kakat ve hře" ?
Já třeba ve hře kakal a čural tak, že když jsem v realu potřeboval na WC, tak jsem to same napsal do hry postavě, alespoň tam nebylo to "AFK"...
...ale místo toho: "kaká v křoví, čůrá na strom".
Zamyšlení: třeba jen málo lidí si uvědomuje jak vypada karathská severní brána ve špičce (to je tam jak stojí všichni koníci)
Těch koňských hovínek musí byt minimalně do půle lýtek, ne li po kolena (měřeno pro člověka, chudaci hobiti)
Takže mě občas zaráží, že si někdo dojde s mulou do dílny a všichni ho seřvou jako prase, že tam ta jeho mula udělá jeden bobek třeba a pak se vydají horami hoven vstříct novému dobrodružství
Ať nejsem uplně OOT, tak mi na Thalii chybí dobře hraný trpasličí klan, gilda nájemných žoldáků, a duergaří klan.
Alespoň tedy nechci něco po scripterech a WB, ale od hráčů

Já třeba ve hře kakal a čural tak, že když jsem v realu potřeboval na WC, tak jsem to same napsal do hry postavě, alespoň tam nebylo to "AFK"...
Zamyšlení: třeba jen málo lidí si uvědomuje jak vypada karathská severní brána ve špičce (to je tam jak stojí všichni koníci)
Těch koňských hovínek musí byt minimalně do půle lýtek, ne li po kolena (měřeno pro člověka, chudaci hobiti)
Takže mě občas zaráží, že si někdo dojde s mulou do dílny a všichni ho seřvou jako prase, že tam ta jeho mula udělá jeden bobek třeba a pak se vydají horami hoven vstříct novému dobrodružství
Ať nejsem uplně OOT, tak mi na Thalii chybí dobře hraný trpasličí klan, gilda nájemných žoldáků, a duergaří klan.
Alespoň tedy nechci něco po scripterech a WB, ale od hráčů
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Zadek si neutírají v rámci hraní RP - neboť 90% PB plátovek má charisma 6 (trpaslíci/orci) až 8 (ostatní)Práček wrote:a jak si utrou zadek?
...
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Z trochu jiného soudku - mě na Thalii chybí hudba
Ve spoustě lokací vůbec, ve většině lokací změna při boji.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
a mně chybí BULVA,pseudodrak(nebo jak to je) a faeri dráček... neříkám,že imp neni fajn,ale vůbec si nepamatuju kam se zatoulali 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Stiahni zo stranok http://thalie.pilsfree.cz/ke-stazeni-35.htm muzika oblasti a muzika boje, rozbal to do adresara Music, tam kde mas naistalovane NWN - ak tam ten adresar nemas tak si ho vytvor. V kazdej oblasti je nastavena hudba, co sa tyka hudby boja tak myslim, normalne nastavovana nie je, len v urcitych lokaciah pri bossoch.Braenn wrote:Z trochu jiného soudku - mě na Thalii chybí hudbaVe spoustě lokací vůbec, ve většině lokací změna při boji.
Boli odstraneny a nahradeny inymi pritelickami.Pajule wrote:a mně chybí BULVA,pseudodrak(nebo jak to je) a faeri dráček... neříkám,že imp neni fajn,ale vůbec si nepamatuju kam se zatoulali
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
hm zrovna tuty tři , nikdy sem si toho nevšimla,až nedávno dík daanri 
Nieninquë - legenda