Nožná to vypadá trochu blbě, ale pořád lepší než když se okolo tebe ta postava prořítí
DMG zbrane a bandita u Karathy
Re: DMG zbrane a bandita u Karathy
já běhal a když sem někoho potkal tak sem šel do chůze.. nebudu chodit pořád i když v okolí nikdo neni jenom pro svůj dobrej pocit, chápu že to někoho baví ale mě to moc nebere 
Nožná to vypadá trochu blbě, ale pořád lepší než když se okolo tebe ta postava prořítí
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
no je pravda, ze vetsina lidi co chodi pomalu, pry chodi pomalu, protoze jim nestiha grafika (duveryhodny zdroj) a kdyz kolem nich probehnes, tak se jim muze kousnout i hra. Takze je mozna setrnejsi okolo nich zpomalit tezko rict.
To je právě to, mě to až tak divné nepřijde, protože to dělám (dělal jsem) i v běžném životě, proto mi to nepřijde až tak tentononc .... jen si vzpomeňte kolikrát jste někam pospíchali, brali to klusem a najednou se před vámi zjevil kamarád, někdo z rodiny, holka atd. taky jste spomalili do chůze a nakonec i zastavili a prohodili pár slov s myšlenkou, že šalina stejně ujela, ale za 10 min. jede další. To jsou jen příklady, ale tak nějak to vnímám i ve hře a neuráží mě to, na druhou stranu chápu, že se to někomu nemusí líbit.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Mě to přišlo vždycky hrozně vtipný. Někdo letí a když se odhidnu, tak zpomalí a tváří se, jako že se prochází. 
OK, asi by mi to přišlo komický i normálně na ulici
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Tohle je obtíž hlavně mágů a jiných magických čičmundů s fullboostem a nejlépe v neviditelnosti na koni to je pak zásek na několik vteřin a občas i pád NWN, ale to už je u mě tak stará a ohraná písnička, že mi to ani nepřijde.melvik wrote:no je pravda, ze vetsina lidi co chodi pomalu, pry chodi pomalu, protoze jim nestiha grafika (duveryhodny zdroj) a kdyz kolem nich probehnes, tak se jim muze kousnout i hra. Takze je mozna setrnejsi okolo nich zpomalit tezko rict.
Tak nemáš chodit v HIDU plantážníku.kucik wrote:Mě to přišlo vždycky hrozně vtipný. Někdo letí a když se odhidnu, tak zpomalí a tváří se, jako že se prochází.
jop a je to logické svádět pomalej komp na RPTheogil I wrote:Tohle je obtíž hlavně mágů a jiných magických čičmundů s fullboostem a nejlépe v neviditelnosti na koni to je pak zásek na několik vteřin a občas i pád NWN, ale to už je u mě tak stará a ohraná písnička, že mi to ani nepřijde.melvik wrote:no je pravda, ze vetsina lidi co chodi pomalu, pry chodi pomalu, protoze jim nestiha grafika (duveryhodny zdroj) a kdyz kolem nich probehnes, tak se jim muze kousnout i hra. Takze je mozna setrnejsi okolo nich zpomalit tezko rict.
Muhehe .... když já jsem takový odpadkový koš, co se bráchovi nehodí dostanu já, ten compl je jako vlaštovčí hnízdomelvik wrote:jop a je to logické svádět pomalej komp na RPTheogil I wrote:Tohle je obtíž hlavně mágů a jiných magických čičmundů s fullboostem a nejlépe v neviditelnosti na koni to je pak zásek na několik vteřin a občas i pád NWN, ale to už je u mě tak stará a ohraná písnička, že mi to ani nepřijde.melvik wrote:no je pravda, ze vetsina lidi co chodi pomalu, pry chodi pomalu, protoze jim nestiha grafika (duveryhodny zdroj) a kdyz kolem nich probehnes, tak se jim muze kousnout i hra. Takze je mozna setrnejsi okolo nich zpomalit tezko rict.ja kdybych měl pomalej komp, tak taky říkam, že jsem pro RP chození, ať se na mě DMka nedívaj přes prsty
, ale holt sem creeper a to už mě nikdo neodpáře. Navíc sem bohatej a mam silnej komp
. Prostě se mi smůla lepí na tlapky.
jak říká pan doktor Plzák.
Kdybych tak dbal na jeho moudré rady.
"Zatloukat! Zatoukat! a zase Zatloukat!"
melvik wrote:jak říká pan doktor Plzák.Kdybych tak dbal na jeho moudré rady.
Heh... nevim kdy naposeldy mi spadlo FPS pod 60
chodim protože mě to baví... Jen jsem poukazoval na to, že nema cenu se nějak vykucovat a říkat "jo ale když někoho potkam zpomalim"... To je lepší říct "Nebavi mě chodit, baví mě někde něco zabijet tak utíkam at tam sem dříve než Nulieth a ta utíká pekelně rychle
"
No snad aspoň někdo pochopí co tím chtěl zmatený autor říct
No snad aspoň někdo pochopí co tím chtěl zmatený autor říct
Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
*veverka se usmala, trosku zastydela a nadzvedla trasparent "Ironie a žert"*
kdo řiká že se stydim za to že běhám.. jen mi to přijde divné běhat před lidma, když sem sám tak běhám pořád.. když vidim nějakou postavu tak zpomalim a jdu normálně.. vůbec se za nic nestydim, vůbec se na nic nevymlouvám, je to můj styl hry a spíš mi přijde divný, že se to některejm lidem nelíbí
pro mě to je lepší než aby kolem mě neustále někdo pobíhal
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
UPALTE HO !!! PERMKU !!!Krata wrote:kdo řiká že se stydim za to že běhám.. jen mi to přijde divné běhat před lidma, když sem sám tak běhám pořád.. když vidim nějakou postavu tak zpomalim a jdu normálně.. vůbec se za nic nestydim, vůbec se na nic nevymlouvám, je to můj styl hry a spíš mi přijde divný, že se to některejm lidem nelíbípro mě to je lepší než aby kolem mě neustále někdo pobíhal
LOLmelvik wrote:UPALTE HO !!! PERMKU !!!Krata wrote:kdo řiká že se stydim za to že běhám.. jen mi to přijde divné běhat před lidma, když sem sám tak běhám pořád.. když vidim nějakou postavu tak zpomalim a jdu normálně.. vůbec se za nic nestydim, vůbec se na nic nevymlouvám, je to můj styl hry a spíš mi přijde divný, že se to některejm lidem nelíbípro mě to je lepší než aby kolem mě neustále někdo pobíhal
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1