-darkvision- wrote:Hehe, tak jsem se ted dival na ty doplnky a jako 200.000 za jeden ... olololol![]()
to nez vydelam
ten prémiový tank těch 200 000 vydělá relativně brzy - prémiový tank nikdy neprodělá . Kdyby jste si chtěli ale nějaký koupit tak raději počkejte na nějakou akci - jsou různé slevy občas - já koupil jeden ve slevě 70% za pouhých 300 goldů tj - asi 27 Kč, což je velmi solidní cena. Ještě taková věc ty doplnky stojí 200 000 na těžký tank , ale na střední jen 100 000 a na lehký dokonce jen 50 000 kreditů.
Co se týče co jet tak záleží jaké tanky vám sedí s čím to umíte nejlépe . Někdo miluje rychle bleskové tanky - tak potom Francouze AMX 12t (V tier) a po něm AMX 13t(VI tier)
Někdo má rád střední tanky , střední tanky mají rusové velmi dobré ale i němci a američani V tier M4 Shermen a po něm na VI tieru M4Ae jsou oba solidní tanky.
Němci mají PZKv III/IV apod to jsou kvalitní rychlé tanky ale trošku slabší pancíř a slabé dělo. No a rusové mají své T-34 slušný stroj - všichni jej znáte.
Já mám rád těžké tanky a z nich se mi zdají jako užasné ruské tanky řady KV-1S , IS a IS-3. Myslím že jsou lepší jak tygři ( ve skutečnosti opravdu byli lepší) Kanonem KV-1S prostřelím i Mause - prostě cokoli.
Pro Braen - ne není to omezené kam dát tu posádku akoráte že při špatné volbějim zničíš všechny zkušenosti .
Takže hlavně NE cpat posádku jiné národnosti do tanku jiné narodnosti .
A jak probíhá výcvik . Příklad : Mám posádku lehkého tanku T-26, tank prodávám a odmontuji vybavení a pošlu posádku do kasáren . Koupím lehký tank T-46 ale bez posádky !! Ta možnost se tam dá zaškrtnout , ja nekupuji ani munici až potom dokoupím. Koupím tank a mezi tím jdu do kasáren a kliknu po jednom na starou posádku a dám v nabídce výcvik , na nové obrazovce uprostřed si pomocí posuvníku nastavím na jaký tank přeškoluji a odkliknu to. Přeškolovat posádku co má pod 58% nemá ani moc cenu .