Na jakých PC hrách ujíždíte?

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

sandoftime
Urozený

Re: Na jakých PC hrách ujíždíte?

Post by sandoftime »

Odysea. Vím že je to dobrá hra už od páté minuty svého hraní

(18+)
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

sandoftime wrote:Odysea. Vím že je to dobrá hra už od páté minuty svého hraní

(18+)
To tam tak jako visela a čekala až se to postaví, aby se z tama mohla dostat? :twisted: :D
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Jaké vlastně jsou Elder Scrolls Online? Má někdo zkušenost? Sandoftime je zmínil v jiném topicu.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Je to jako Skyrim s mnohem horším combatem.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Zeerit
Urozený

Post by Zeerit »

Mně horší nepřijde. Elder Scrolls nikdy dobrej combat nemělo :D
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Caehan wrote:Jaké vlastně jsou Elder Scrolls Online? Má někdo zkušenost? Sandoftime je zmínil v jiném topicu.
Já ji koupil a nějakou dobu i hrál. Jde vlastně o to, co tě na takové hře táhne. Se Skyrimem bych ji asi nesrovnával, možná po té grafické stránce. Spíš taková rychlomlátička a rychloklikačka HOTkey (něco takového, jako boj v Risen zde rozhodně nečekej). Ale jinak je tam možností opravdu hodně, neomezený pohyb, různé teleporty, mnoho míst k objevování, questy (i různé denní), do kterých tě nikdo nenutí (...ale z kraje budeš muset překousnout, že se vás najde v jeden okamžik třeba několik z těch, který daný quest dělá, což je kolikrát trochu taková schíza). Jen asi občas narazíš na to, že pokud máš základní verzi, nesejdeš se s ostatními, kteří budou mít přikoupené lokace event. pár denních questů bude mířit tam.

Výhodou je, že se tu najdou i české guildy, které ti mohou z kraje pomoct zapadnout a naučit se nějaké vychytávky.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
rosnicka
Velmistr

Post by rosnicka »

Barbar321 wrote:
Caehan wrote:Jaké vlastně jsou Elder Scrolls Online? Má někdo zkušenost? Sandoftime je zmínil v jiném topicu.
Já ji koupil a nějakou dobu i hrál. Jde vlastně o to, co tě na takové hře táhne. Se Skyrimem bych ji asi nesrovnával, možná po té grafické stránce. Spíš taková rychlomlátička a rychloklikačka HOTkey (něco takového, jako boj v Risen zde rozhodně nečekej). Ale jinak je tam možností opravdu hodně, neomezený pohyb, různé teleporty, mnoho míst k objevování, questy (i různé denní), do kterých tě nikdo nenutí (...ale z kraje budeš muset překousnout, že se vás najde v jeden okamžik třeba několik z těch, který daný quest dělá, což je kolikrát trochu taková schíza). Jen asi občas narazíš na to, že pokud máš základní verzi, nesejdeš se s ostatními, kteří budou mít přikoupené lokace event. pár denních questů bude mířit tam.

Výhodou je, že se tu najdou i české guildy, které ti mohou z kraje pomoct zapadnout a naučit se nějaké vychytávky.
Tak s tímhle souhlasím, se Skyrimem to nemá nic společného. a je to přesně tak jak píše barbar. taky jsem hrála.
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Předmět: Na jakých PC hrách ujíždíte?
Mourisson1 wrote:Hrál jsem asi tři měsíce, názor:

Hra se hraje zezačátku opravdu hezky, lokace vypadají zajímavě, pro milovníky Elder Scrolls minimálně na příběh je to dobré. Nicméně ty lepší příběhy jsou imo v DLC takže stojí poněkud více. Bohužel dál už začíná hra poněkud upadat.

Mechanika 4 povolání které mohou používat všechny zbraně, zbroje atp a jejich skilly je opravdu zajímavá, leč provedení je bohužel poněkud špatné. Tankování je na tom dobře, s mečem a štítem může opravdu celkem dobře tankovat kterákoliv z těch class, nicméně tím to končí. Pak už máš u každého povolání na DPS 1-2 buildy, které dávají seriozní dmg, zbytek většinou poletíš z random složeného dungu dříve než se načteš. A co se týče healerů, je to Templar-or-kick.

Obsah který hrát je taky ... ne až tak dobrý... po projití questů (hlavních i vedlejších) máš možnost za stejnou postavu dělat i questy ostatních frakcí, což je dobré, a přidá to dost hodin hraní. Nicméně equipování v dungách atp mně osobně zabralo tři týdny (včetně legendary equipu a raid lootu) a potom už ti zbývá víceméně jen PVP. (A také dungů není až tolik, po týdnu jsem byl schopný 90% z nich projít poslepu, jelikož jsem je byl opravdu mnohokrát)

PvP mi přijde jako pokus o okopírování Guild Wars 2 World vs World, který poněkud nevyšel. Je tam velká mapa, z které se aktivně využívá a bojuje jen asi o 20% budov a míst. Balanc PvP jaksi neexistuje, buď hraješ Nightblade na obouručku na on-hit-proc-itemy, nebo hraješ něco jiného a již řečení nightbladi tě ruší v řádech milisekund.

Optimalizace hry je věc tvůrcům neznámá. Pro mně je to něco co tu hru nejvíce zabilo. Pro srovnání na GW2 nemám problém s world bossama kde je 60+ lidí, sice mi klesnou FPS, ale hratelné to je. V ESO pokud jsem v PvP potkal více jak +-12 lidí, hra se začla sekat a spadla.

Mechanika boje a podobně je zajímavá, leč z mého pohledu pouze okoukaná z Guild Wars 2.

Shrnutí: Pokud jsi fanoušek Elder Scrolls a nevadí ti ty peníze zaplatit za něco co budeš hrát dejme tomu dva měsíce (ale dobré dva měsíce, díky příběhu) tak je to dobrá volba. Pokud ti jde o dobré PvP, raidy a tak dále, sáhl bych spíše například po již řečeném GW2.
.
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

DaRK and light - Shard of Faith
Nově vychozí DLC to opět pořadně oživilo
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Uradin
Měšťan

Post by Uradin »

mno nevím jak tak nato koukám zatím v tomhle stavu do toho nehodlam vrážet prachy maximalně sleva 80% :D
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

tak taky je to stale ve vyvojí :D ještě je čeká hodně práce ale když se člověk nudí tak už teď zabaví
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

soul1 wrote:tak taky je to stale ve vyvojí :D ještě je čeká hodně práce ale když se člověk nudí tak už teď zabaví
Nudí? To jde? Sakra, co to je nuda? :D
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

tak už vím na čem budu ujiždět tenhle víkend
Aria se rozhodla dát nám možnost si zahrat ještě před EA
https://www.legendsofaria.com/open-beta ... y7QUtzEepc
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

6. 12. vychází Kenshi ve verzi 1.0
Hratelné je to už teď (ostatně už pár měsíců :D ). Je to RPG sandbox s přídavky RTS. Defaultně můžete mít k dispozici až 30 postav, je ale mód i na 256 postav. Je to takové postapo s mečama, kde máte svého sólistu / svojí družinu postav / svojí armádu, se kterou prozkoumáváte ten svět a snažíte se přežít a hrát to, co vás baví. Mě na tom chytla právě ta možnost být praktický čím chci (s trochou fantazie a podporou existujících systémů) a to, že se s vámi svět vůbec nemaže. Snadno se můžete ocitnout okradení, zotročení, s useklou končetinou, nejlépe vše dohromady :D na druhou stranu, jakmile se postava naskillí (nejsou classy, co děláte, to se vám zlepšuje), tak jde znát ten rozdíl.
První playthrough mám bojovou frakci (Hrebogovci / starověká Sparta / Římská legie v menším měříku), kde mám svých deset elitních bojovníků-průzkumníků, několik dalších jako obránce a pár vrahů. Mám masivní bázi, která mě zásobuje jídlem i výzbrojí (ale taky jsem se k ní dopracovával dost dlouho) a buduju drobné dočasné bázičky, některé obydlené trvale, některé jen na přespání a brzy se chystám do války proti jednomu ze tří hlavních států.
V druhém playthrough jsem zvolil těžší začátek (bez věcí a bez jedné ruky), skončil jsem brzy zotročen a musel uprchnout z kameného dolu, kde tu postavu drží o hladu a musí jen makat a makat. Potom jsem přežíval obíráním mrtvol na bojištích, proplížil jsem se skrze nepřátelské území (hraju za nečlověka a na daném území je silný rasismus), přibral dva bojovníky, osvobodil zotročeného banditu, který se k nám přidal a momentálně mám maličkou bázi na okraji močálu, kde se snažím rozjet zásobování a výrobu výbavy, abych se nemusel dřít vyděláváním peněz na equip, když ho můžu vyrábět ze surovin sám.

TLDR:
https://youtu.be/yTCW10GGGZo
https://youtu.be/zP4zOTSx2s8
.
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

Tak early head start Arie je tady až na klasické potíže při zhozeni serverů po navalu hráčů je vše jak.jsem si představoval. Hraje se to dobře, maji to dobře promyšlené a hlavně začla nam tu vznikat cz rp guilda tAkže je jasný kde teď strávím nějaký čas :D
Post Reply