Na jakých PC hrách ujíždíte?
Re: Na jakých PC hrách ujíždíte?
Hrál jsem to. Dost mi to připomíná Baldur's Gate rozšířené o správu království. Sice jsem to nedohrál, protože jsem těsně před koncem nemohl za nic zabít toho červího bosse, ale za mě jinak paráda. Akorát je třeba dát si pozor na na získávání poradců na správu království, stačí párkrát blbá volba v rozhovoru a povedlo se mi neobsadit třeba správce pokladny.
Vedoucí týmu Thalie
Super, díky moc za info. Zjistil jsem teď, že mi zaslali kod vázaný na účet, kdy pak vyjde na nějakých 830,-. Do toho už bych asi šel po těch vašich recenzích 
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Nové Baldur's Gate 3 vypadá moc pěkně ....sleduju na https://www.youtube.com/watch?v=7bRyG5W ... =emb_title
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
- Mourisson1
- Mistr
Mne na tom treba osobne zklamalo to ze to vypada jak Divinty Original Sin 2 z velke casti. Combat velmi stejny, misto hodu kostkou procenta, misto tradicniho RTwP combatu je primo turn based.
Porad se na to tesim, protoze pribeh atp vypada skvele, ale nejak mi k tomu zpracovani nesedne to jmeno Baldurs Gate, po tom co jsem videl.
Porad se na to tesim, protoze pribeh atp vypada skvele, ale nejak mi k tomu zpracovani nesedne to jmeno Baldurs Gate, po tom co jsem videl.
Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Lothias Telvunar Tarlen
To že to vypadá jako DOS2 je asi tím že je to preAlfa a zatím primárně řeší jiné věci než UI.Mourisson1 wrote:Mne na tom treba osobne zklamalo to ze to vypada jak Divinty Original Sin 2 z velke casti. Combat velmi stejny, misto hodu kostkou procenta, misto tradicniho RTwP combatu je primo turn based.
Ty hody kostkou tam jsou, jede to striktně podle D&D, co jsem četl. Ty procenta jsou jen přepočet hodů kostkou na procenta. Nemusíš si sám přepočívat kolik přesně procent je 10+d20 vs 23, ale hra to udělá za tebe... takže za mě je to dobře, protože to otevírá hru nehardcore lidem.
Já se právě těším vcelku, jediné zklamání je že je to podle páté edice D&D, a né podle třetí.
- Mourisson1
- Mistr
UI - jo, v to doufam, ale tam asi neni moc o cem diskutovat, proste uvidime jak to bude. (Za mne i pokud to bude prakticky DOS2 s DnD lore a pribehem, tak si to zahraju a budu asi spokojeny
)
Hody kostkou - problem je ze vidis vsude jen procenta, coz je nejaky vysledek jejich kostek, a nevidis nikde zadne kostky realne, kdyby ti to ukazovalo procenta, a v combat logu hody kostkou (takze combat log dejme tomu jako NWN) tak mi to prijde takove vic....BG nostalgicke? Ale zase, tohle je fakt early stage video (jak jde videt podle toho bugu na konci ktery jim prekazi ukazku
) takze se toho jeste muze dost zmenit.
Celkove po tom co predvedli na DOS serii mam v lariany docela duveru ze to udelaji dobre.
Hody kostkou - problem je ze vidis vsude jen procenta, coz je nejaky vysledek jejich kostek, a nevidis nikde zadne kostky realne, kdyby ti to ukazovalo procenta, a v combat logu hody kostkou (takze combat log dejme tomu jako NWN) tak mi to prijde takove vic....BG nostalgicke? Ale zase, tohle je fakt early stage video (jak jde videt podle toho bugu na konci ktery jim prekazi ukazku
Celkove po tom co predvedli na DOS serii mam v lariany docela duveru ze to udelaji dobre.
Luth'arth Tel'vien
Lothias Telvunar Tarlen
Lothias Telvunar Tarlen
Asi si budu muset zase zahrát Icewind Dale, které mám myslím nahrané 
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Hlásím, že Pathfinder: Kingmaker je na GOG s 60% slevou dneska...
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Elite dangerous - https://www.youtube.com/watch?v=8E70KlYbY2U
Menhiri Dierta
a jaké je to v porovnání třeba s X3?Jachym wrote:Elite dangerous - https://www.youtube.com/watch?v=8E70KlYbY2U
je cosi shnilého ve státě dánském
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
- Mourisson1
- Mistr
Ten jsem si konecne poridil a zacal hrat po tom co jsem nasel mod ktery z boje udela tahovyJ.F.Payne wrote:Hlásím, že Pathfinder: Kingmaker je na GOG s 60% slevou dneska...
Luth'arth Tel'vien
Lothias Telvunar Tarlen
Lothias Telvunar Tarlen
Proč tahový?Mourisson1 wrote:Ten jsem si konecne poridil a zacal hrat po tom co jsem nasel mod ktery z boje udela tahovyJ.F.Payne wrote:Hlásím, že Pathfinder: Kingmaker je na GOG s 60% slevou dneska...
- Mourisson1
- Mistr
Protoze preferuju tahovy?Shaman88 wrote:Proč tahový?Mourisson1 wrote:Ten jsem si konecne poridil a zacal hrat po tom co jsem nasel mod ktery z boje udela tahovyJ.F.Payne wrote:Hlásím, že Pathfinder: Kingmaker je na GOG s 60% slevou dneska...
Nevim, po DOS a DOS2 jsem si tahovy oblibil mnohem vic, nez RTwP, z ktereho si pauzama prakticky stejne udelas tahovy
Kor u toho Pathfinderu kde kdyz si clovek nabere partu ktera ma vic schopnosti, jako klerik, wizard, atp, tak mi to prislo zbytecne chaoticke ten souboj, natolik, ze mne ta hra prestala bavit protoze jsem vetsinu casu spis bojoval s prikazama ruznym clenum nez abych si tu hru nejak uzil
Luth'arth Tel'vien
Lothias Telvunar Tarlen
Lothias Telvunar Tarlen
Mě to příjde že to naopak vcelku šíleně zvedá obtížnost. Tahovky si dávám na nejvyšší obtížnost už, ale tady challenging byla pro mě strop. Na vyšší obtížnost si to zkusím později ale to musím více promyslet styl.Mourisson1 wrote: Protoze preferuju tahovy?![]()
Nevim, po DOS a DOS2 jsem si tahovy oblibil mnohem vic, nez RTwP, z ktereho si pauzama prakticky stejne udelas tahovy![]()
Kor u toho Pathfinderu kde kdyz si clovek nabere partu ktera ma vic schopnosti, jako klerik, wizard, atp, tak mi to prislo zbytecne chaoticke ten souboj, natolik, ze mne ta hra prestala bavit protoze jsem vetsinu casu spis bojoval s prikazama ruznym clenum nez abych si tu hru nejak uzil