ST:Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Ragmon
Měšťan

Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra

Post by Ragmon »

Předem se omlouvám, jestli tohle bude vynášení IC informace, ale vše tady vzniklo o přechodu u mostu že? Všiml si někdo, co je lokaci vedle? Myslím, že jiný průchod možná, ale brečet, že u tohohle jsou silná NPC je fakt blbost... Je pravda, že jsem viděl stejné hlídky u jiných vchodů, kde to bylo daleko méně logické, ale tady si opravdu myslím, že silná trpasličí hlídka by tam být měla.
Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Ragmon wrote:Předem se omlouvám, jestli tohle bude vynášení IC informace, ale vše tady vzniklo o přechodu u mostu že? Všiml si někdo, co je lokaci vedle? Myslím, že jiný průchod možná, ale brečet, že u tohohle jsou silná NPC je fakt blbost... Je pravda, že jsem viděl stejné hlídky u jiných vchodů, kde to bylo daleko méně logické, ale tady si opravdu myslím, že silná trpasličí hlídka by tam být měla.
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

Děkuji za upřesnění, co tam nechápeš...
Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Ragmon wrote:Děkuji za upřesnění, co tam nechápeš...
Nechápu na co to je reakce. Neviděl jsem si nikoho na ty NPC stěžovat. A ten průchod nejde projít.

Edit: A omlouvám se ti, jestli si reagoval na nějaký "prastarý příspěvek", protože ty jsem nečetl, akorát mi to tu teď přišlo jak výstřel do tmy :)
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

Tak teď jsi mi to osvětlil. :D Reagoval jsem na celé toto téma, které jsem pročetl od začátku. Je tam několik narážek na to, že je blbost, aby tam byla tak silná hlídka 42/7. Mluvilo se tam o tomto vchodu a ten je podle mě jeden z mála, u kterého je tato hlídka opravdu logická. Pak jsou ale samozřejmě vchody, kde potkáš uprostřed jeskyně najednou jednotku trpošů u nějaké díry :lol:
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Ragmon wrote:Tak teď jsi mi to osvětlil. :D Reagoval jsem na celé toto téma, které jsem pročetl od začátku. Je tam několik narážek na to, že je blbost, aby tam byla tak silná hlídka 42/7. Mluvilo se tam o tomto vchodu a ten je podle mě jeden z mála, u kterého je tato hlídka opravdu logická. Pak jsou ale samozřejmě vchody, kde potkáš uprostřed jeskyně najednou jednotku trpošů u nějaké díry :lol:
Zrovna tyhle tam jsou docela logicky.. Ale jsou tam zbytečně, protože to stejně nejde projít.. Jinak docela řízci, ale nic co by se nedalo zabít.. Já se ti omlouvám za ten post, mimo mísu jsem spíš já :D Psal jsem to asi 5 minut po tom co jsem vstal... :D
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
Locked