a) abys byl obviněn z DM protekce
b) aby to ta protekce opravdu byla
c) abys mohl bez DM ve hře vůbec něco získat.
Já bych ti věřil, že jseš i skoro královna.Molly23 wrote:A někdy když hrajete něco s DM, tak to DM ani nepíše do svého deníčku (pokud nějaký má) a pak to DM zničehonic zmizí a snahy jsou nedohledatelné... Ted mi už málokdo uvěří, že jsem se dostal skoro na princeznu!
Proč ne? Kájínek je nevinný, na Rátha to ušili a Kalousek nelže!J.F.Payne wrote:Já bych ti věřil, že jseš i skoro královna.Molly23 wrote:A někdy když hrajete něco s DM, tak to DM ani nepíše do svého deníčku (pokud nějaký má) a pak to DM zničehonic zmizí a snahy jsou nedohledatelné... Ted mi už málokdo uvěří, že jsem se dostal skoro na princeznu!
Ale Vil, tak to ani náhodou.
Jak to vše vlastně bylo už ted asi nikdo krom mě a daného DM nezjistí...J.F.Payne wrote:Já bych ti věřil, že jseš i skoro královna.Molly23 wrote:A někdy když hrajete něco s DM, tak to DM ani nepíše do svého deníčku (pokud nějaký má) a pak to DM zničehonic zmizí a snahy jsou nedohledatelné... Ted mi už málokdo uvěří, že jsem se dostal skoro na princeznu!
Ale Vil, tak to ani náhodou.
já se obávám že jen stále necháeš které nitky kam vedou nic vícMolly23 wrote:Jak to vše vlastně bylo už ted asi nikdo krom mě a daného DM nezjistí...J.F.Payne wrote:Já bych ti věřil, že jseš i skoro královna.Molly23 wrote:A někdy když hrajete něco s DM, tak to DM ani nepíše do svého deníčku (pokud nějaký má) a pak to DM zničehonic zmizí a snahy jsou nedohledatelné... Ted mi už málokdo uvěří, že jsem se dostal skoro na princeznu!
Ale Vil, tak to ani náhodou.nejsou žádné důkazy!
Vilma přestane fňukat, urážet se a začne se chovat jako Elfka, rozuměj podlá zákeřná, nedostižná mrcha, který nikdo nedokáže odolat?Molly23 wrote:Počkám si na NT a třeba bude pak situace trochu jiná a uvidí se.
To už je spíš drowka ne?KaTo wrote:Vilma přestane fňukat, urážet se a začne se chovat jako Elfka, rozuměj podlá zákeřná, nedostižná mrcha, který nikdo nedokáže odolat?Molly23 wrote:Počkám si na NT a třeba bude pak situace trochu jiná a uvidí se.Nevěřím!
![]()
![]()
![]()
Bo bez Vilminy změny, má šanci hrát leda tak princeznu v pimprlovém divadélku pro malé gnómátka a ne v Princově posteli![]()
![]()
.
Vilma si rozjede buildKaTo wrote:Vilma přestane fňukat, urážet se a začne se chovat jako Elfka, rozuměj podlá zákeřná, nedostižná mrcha, který nikdo nedokáže odolat?Molly23 wrote:Počkám si na NT a třeba bude pak situace trochu jiná a uvidí se.Nevěřím!
![]()
![]()
![]()
Bo bez Vilminy změny, má šanci hrát leda tak princeznu v pimprlovém divadélku pro malé gnómátka a ne v Princově posteli![]()
![]()
.
Vilma je náhodou velice unikátní postava. Je to jediná ženská, kterou nechtěl ani Rien.KaTo wrote:Vilma přestane fňukat, urážet se a začne se chovat jako Elfka, rozuměj podlá zákeřná, nedostižná mrcha, který nikdo nedokáže odolat?Molly23 wrote:Počkám si na NT a třeba bude pak situace trochu jiná a uvidí se.Nevěřím!
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Vilma je velice unikátní a to je tedy co říct, protože slovo "unikátní" by správně žádné stupňování mít nemělo.Prasokralik wrote:Vilma je náhodou velice unikátní postava. Je to jediná ženská, kterou nechtěl ani Rien.