zranění zvukem roste pomaleji než zranění obyčejnějším elementem...proto nárůst o 20% v kameni se neprojeví vůbec. A maximum pro scimitar je stejně 80% kámen, takže +2 elementgimlicek wrote:Ahoj,
měla bych dotaz k tomu očarování. Používám scimitar a nechala jsem si ho očarovat malou duší (40%). Dostala jsem navíc 1 ke zranění zvukem. Časem jsem si pořídila novou šavličku a nechala ji očarovat silnějším kamenem opět na zvuk. A ejhle, nové očarování dělá to samé co to původní. Můj dotaz zní, k čemu je vlastně to očarování lepším kamenem, když mi za značně více peněz poskytne stejné vlastnosti?
Můj pohled na kraft
Re: Můj pohled na kraft
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Bylo to očarovávané kamenem 80%, ale šavle vzala jen 60% a DMG bylo po očarování opět 1 DMG zvukem.
aha pardon, tak pro šavli je to asi max těch 60%, víc na to nedostaneš, je to TOP ve hře pro scimgimlicek wrote:Bylo to očarovávané kamenem 80%, ale šavle vzala jen 60% a DMG bylo po očarování opět 1 DMG zvukem.
-
sandoftime
- Urozený
monk lvl 30 přes sílu - +6 AC za levely monka, +6 tumble, za veci +20(+5 natural +5 dodge +5 deflect +5 armor) moudrost a obratnost +16 ale pouze s full boostem ktery ti shodi jeden svitek na dispell magic, bez neho s vecmi +4 dex +4 wis to bude +8 takže celkové +AC je 40/48 na full boost
bojovnik lvl 30 pres sílu - +8 za plátovku, stejné věci jako monk (dodge/natural/deflect/armor po pěti) +20, +8 za pavézu (3 +5) +6 za tumble(ano stále lze multiclass s rogunou) a +1 za dex což je celkem (a nezavisle na boostech) +AC 43 (a svitek s dispellem v kapse)
ted attack bonus s +5 scimem/rukavicema
bojovník má tedy v základu 25 bab +4 za featy +5 zbran +síla coz na 30 levelu může být pro oba buildy stejné tedy rekneme +13(síla 36)
monk má v základu 20 bab a zbytek uplne shodny
tedy máme tu na jedné straně bojovníka s AC 53 a AB 47
a poak tu máme mnicha s AC 50(58 v pripade spolehani na kouzla) a AB 42
dál už si to spočítej sám iqoši
bojovnik lvl 30 pres sílu - +8 za plátovku, stejné věci jako monk (dodge/natural/deflect/armor po pěti) +20, +8 za pavézu (3 +5) +6 za tumble(ano stále lze multiclass s rogunou) a +1 za dex což je celkem (a nezavisle na boostech) +AC 43 (a svitek s dispellem v kapse)
bojovník má tedy v základu 25 bab +4 za featy +5 zbran +síla coz na 30 levelu může být pro oba buildy stejné tedy rekneme +13(síla 36)
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
No, takže ve výsledku stejně platí, že oba musí spoléhat na 20tku, ne? A v tom případě "vede" mnich s více útoky za kolo...? A tím pádem...vede mnich. Ještě mě napadá Expertíza + Imp.Expertíza (to kdyby někde něco selhalo).sandoftime wrote:..
bojovník s AC 53 a AB 47
mnich s AC 50 (58 v pripade spolehani na kouzla) a AB 42
(sorry za OT
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
no, tak to se nedivím, že se ti silový monk nepozdává, když bys ho postavil dost špatněsandoftime wrote:monk lvl 30 přes sílu - +6 AC za levely monka, +6 tumble, za veci +20(+5 natural +5 dodge +5 deflect +5 armor) moudrost a obratnost +16 ale pouze s full boostem ktery ti shodi jeden svitek na dispell magic, bez neho s vecmi +4 dex +4 wis to bude +8 takže celkové +AC je 40/48 na full boost
-
sandoftime
- Urozený
AC 58 vs AB 47, tzn hody 11 a výš to AC prorazí, to se mi nezdá jako dvacka člověčeKaTo wrote:No, takže ve výsledku stejně platí, že oba musí spoléhat na 20tku, ne? A v tom případě "vede" mnich s více útoky za kolo...? A tím pádem...vede mnich. Ještě mě napadá Expertíza + Imp.Expertíza (to kdyby někde něco selhalo).sandoftime wrote:..
bojovník s AC 53 a AB 47
mnich s AC 50 (58 v pripade spolehani na kouzla) a AB 42
(sorry za OT)
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
AC 58 vs AB 47, tzn hody 11 a výš to AC prorazí, to se mi nezdá jako dvacka člověče[/quote]sandoftime wrote:
kde je tvých AC 112?
navíc s alchymií jde udělat pohodlně AC 65 proti jednotlivci se silovým monkem
AC 53?
To se do něj trefí i shrbený děda s alzhajmrem.
(pozn. Děda = postava lv 20+)
(pozn. Děda = postava lv 20+)
Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
-
sandoftime
- Urozený
jo a proto citovalčerný vlk wrote:kde je tvých AC 112?sandoftime wrote: AC 58 vs AB 47, tzn hody 11 a výš to AC prorazí, to se mi nezdá jako dvacka člověčena to je ta reakce s dvackou, už se v tom potápíš
![]()
tohlesandoftime wrote: tedy máme tu na jedné straně bojovníka s AC 53 a AB 47
ano ano a je to děsně efektivní, proto tu těch silových monků běhá tolikčerný vlk wrote: navíc s alchymií jde udělat pohodlně AC 65 proti jednotlivci se silovým monkem
navíc alchymií a svitkama se může ten plecháč nadopovad taky taaakže
no, mě stačí ten jedensandoftime wrote: ano ano a je to děsně efektivní, proto tu těch silových monků běhá tolik
navíc alchymií a svitkama se může ten plecháč nadopovad taky taaakže
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
He no podle me cela uvaha vychazi ze zkreslenych udaju a to protoze :
Monk na silu nema tak dobre AC uz coz ho znevyhodnuje, kdezto u valecnika zvyhodnujes +6 za akrobacii, coz nejni zrovna jednoduche u nej, pokud zrovna nemas k nemu multiclass, kterej ho ajko valecnika posila nekam jinam (neni uz to pravy valecnik, kdyz ma treba rogua, nebo barda prece...)
Takez se dostavas zhruba s :
monk pres 58 (+ moznost rustu jeste vyse pomoci boostu)
valecnik AC 47 (bez moznosti roostu pomoci boostu)
(zapomel si u svych vypoctu, ze zaklad AC je 10, ne 0, tedy nahaty mas AC 10 )
monk BAB: 42
valecnik BAB: 47
a to uz je teda o necem jinem... ne ? Bez vsech postoju valcnik zrani jen pri 11+, kdezto monk pri 5+
Kdyz se zapoctou boosty, Mnich na tom vzdy muze byt lepe, protoze AC za obratnost neni omezena (max. teda +12/+12 = +24, ve vypoctech bylo jen +16)
Takze podle me jsou porovnatelne ty postavy.. kazda ma neco napr. mnich se umi i schovavat, ma vysoke hody, valecnik zase hezke kritiky a vetsi dmg, redukce na zbroji dobre, vice HP .... Urcite teda bduou porovnatelnejsi, kdyz nebude mozne dat si +12wiz/+12dex u monka do AC a k tomu i craft speje.
BTW : nechcete si zalozit buildarske forum? tohle je tema muj pohled na craft, a s craftem to teda uz nic spolecnyho nema...
Monk na silu nema tak dobre AC uz coz ho znevyhodnuje, kdezto u valecnika zvyhodnujes +6 za akrobacii, coz nejni zrovna jednoduche u nej, pokud zrovna nemas k nemu multiclass, kterej ho ajko valecnika posila nekam jinam (neni uz to pravy valecnik, kdyz ma treba rogua, nebo barda prece...)
Takez se dostavas zhruba s :
monk pres 58 (+ moznost rustu jeste vyse pomoci boostu)
valecnik AC 47 (bez moznosti roostu pomoci boostu)
(zapomel si u svych vypoctu, ze zaklad AC je 10, ne 0, tedy nahaty mas AC 10 )
monk BAB: 42
valecnik BAB: 47
a to uz je teda o necem jinem... ne ? Bez vsech postoju valcnik zrani jen pri 11+, kdezto monk pri 5+
Kdyz se zapoctou boosty, Mnich na tom vzdy muze byt lepe, protoze AC za obratnost neni omezena (max. teda +12/+12 = +24, ve vypoctech bylo jen +16)
Takze podle me jsou porovnatelne ty postavy.. kazda ma neco napr. mnich se umi i schovavat, ma vysoke hody, valecnik zase hezke kritiky a vetsi dmg, redukce na zbroji dobre, vice HP .... Urcite teda bduou porovnatelnejsi, kdyz nebude mozne dat si +12wiz/+12dex u monka do AC a k tomu i craft speje.
BTW : nechcete si zalozit buildarske forum? tohle je tema muj pohled na craft, a s craftem to teda uz nic spolecnyho nema...
A zase se craftí...
Teda vy na ty buildy někde studujete ? Určitě někam chodíte na nějake seminaře kde to probíráte , protože já ani nevím pořádně o čem je řeč, ale přesto bych si nefrustrovaně na Thalii ráda zahrála.
já na to taky nejsem....ale obvykle je to čistá zkušenost =)
první postavu člověk neskutečně zkurví
pak zjištuje co je špatně a časem zjistí, co mu vyhovuje, aby zachoval charakter a nezabilo ho cokoliv
první postavu člověk neskutečně zkurví
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche