Co Vám na Thalii vadí?
Re: Co Vám na Thalii vadí?
Ke mně se také už teleportovala aranea...
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Co se týče startovačky, tak já hlavně nechápu ty snahy některých tam "erpit".
Každý druhý povrchňan si tam musí otevřít hubu, ale až přes ní skrz to dostane, tak dojde leda na pláč.
A co se týče afkování, ono mnohdy jde spíš o čekání na zbytek party. Ne vždy vás to vykopne na místě, kam lze bez rozmyslu hupsnout.
Každý druhý povrchňan si tam musí otevřít hubu, ale až přes ní skrz to dostane, tak dojde leda na pláč.
A co se týče afkování, ono mnohdy jde spíš o čekání na zbytek party. Ne vždy vás to vykopne na místě, kam lze bez rozmyslu hupsnout.
Prašť jak uhoď. Někdo chce ven, někdo ne, hrává tu i 30 hráčů, tak jen říkám že by možná stálo za to se zamyslet co s tím. Čekat 5 min na někoho než se úráčí pohnout je prostě nezáživné...Mok wrote:Co se týče startovačky, tak já hlavně nechápu ty snahy některých tam "erpit".
Ja uz dostal v přihlašovací lokaci ránu za toli penez v léčivejch letvarech, ze jsem to musel hodinu vydělávat.....
Reknu neco strašlivého, ale autodislike je prostě v této fázi úplně zbytečný.
Reknu neco strašlivého, ale autodislike je prostě v této fázi úplně zbytečný.
Mohla by být kvalita spánku závislá na tom zda-li postava nosí zbroj.
Nebo zda-li se vůbec vyspí když má na sobě zbroj.
Na EQ to tak je a to se mi celkem líbí, že postavy nechodí od rána do večera ve zbroji.
Na EQ to tak je a to se mi celkem líbí, že postavy nechodí od rána do večera ve zbroji.
A přesně proto jsem proti tomu, cokoli je z EQ je špatné.Strigo wrote:Mohla by být kvalita spánku závislá na tom zda-li postava nosí zbroj.
Lepší nechat si zajít chuť na systémy, které možnosti omezují a nerozšiřují. Jednou se vždycky obrátí proti těm, kdo po nich volali, až někdo jiný prosadí takový, který nebude po chuti jim.Strigo wrote:Mohla by být kvalita spánku závislá na tom zda-li postava nosí zbroj.
Soudnej člověk si tu zbroj sundá i tak, bez systému.Strigo wrote:Mohla by být kvalita spánku závislá na tom zda-li postava nosí zbroj.
Docela silný slova (a dle mýho zbytečný).Shaman88 wrote:A přesně proto jsem proti tomu, cokoli je z EQ je špatné.Strigo wrote:...
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
-
sandoftime
- Urozený
vadí mi jediná věc, systém zkušeností. Trávit roky časovkováním v hospodě, aby mě nesežral jezevec, mě nikdy nebavilo.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Pošli vizitku, s dobrým ohodnocením se dostaneš na 4. level a to už tě jezevec nezabije.sandoftime wrote:vadí mi jediná věc, systém zkušeností. Trávit roky časovkováním v hospodě, aby mě nesežral jezevec, mě nikdy nebavilo.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
-
sandoftime
- Urozený
Tak mi ji napiš, já ji pak pošlu.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Pošli PM. Já jen upozorňuju na to, že je tu dobrá možnost, jak přeskočit ty nejhorší první levely a začít expit jinak.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Ja to od prvnih (druheho) expim zabijenim (taky abych overil balanc) a jde to.sandoftime wrote:vadí mi jediná věc, systém zkušeností. Trávit roky časovkováním v hospodě, aby mě nesežral jezevec, mě nikdy nebavilo.
Navic jelikoz nepadas pod level, tak si porad, ikdyz treba pomalu skrabes nahoru.
Vem si, ze nekteri tu tech prvnich deset levelu udelali snad behem dvou dnu(?).
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Mě třeba s warlockem zabíjeli jezevci do asi 4. levelu možná i víc jsem to pak už radši ani nezkoušel...někoho drapni u škopku no, na nové Thálii jsou nové postavy každý den 
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
-
sandoftime
- Urozený
Jsem rozmazlený z modulů kde za tolik stráveného času je čtyřicítka (rozuměno 2 dny). To rozložení expů předělané ku původní hře mne zkrátka "opticky" klame a nelíbí se mi to. To mi nikdo nevyvrátí ani argumentem "voni to vyexpili za dva dny".kucik wrote:Ja to od prvnih (druheho) expim zabijenim (taky abych overil balanc) a jde to.sandoftime wrote:vadí mi jediná věc, systém zkušeností. Trávit roky časovkováním v hospodě, aby mě nesežral jezevec, mě nikdy nebavilo.
Navic jelikoz nepadas pod level, tak si porad, ikdyz treba pomalu skrabes nahoru.
Vem si, ze nekteri tu tech prvnich deset levelu udelali snad behem dvou dnu(?).