Puxina wrote:...
Pokud vím, tak za čechy je "použitelný" jediný klan a to BIA (v současnosti je "top" druhá divize). Ti si dokonce na poslední akci WG vyjezdili spešl bonusové tiery 10, které dostávali jen nejvýš umístěné klany. Je to podle mě tím, že je jich hodně (4-5 divizí) = 400+ lidí a dokáží tam najít dost týmově "spolupracujích" lidí.
To samé na Klanových válkách - je jich dost a mají "dost" techniky, aby ji dokázali (většinou) nahradit, když ji mají na "týden" zamklou.
...zbytek Čechů jsou klasičtí "na vlastním písečku" hrající lidi čítající pár desítek hráčů, což na mezinárodní úspěch nestačí. Tj. ty klany nejsou špatné, ale je jich "málo" na to, aby když už prorazí se i udrželi.
Prostě co Čech to samožer, solista a hlavně nehrát pro tým

.
P.S.
Naprosto výjimečná bitva za VK 30.01 H:
Střídal jsem ho s KV a v téhle hře jsem se "zapomněl" a hrál oba stejně, což by mě v 99% jiných her stálo krk (a tank) do 20 vteřin.
Tady na začátku půlka týmu ZAKEMPILA průsmyk, aniž by poslali nějakého scouta dopředu. Což je většinou prohra. Tak jsem prostě zavřel oči a najel do "průsmyku" v levé části mapy (taková ta mapa jak je vpravo na kopci maják ) a nepřátelé mě díky tomu kde stáli brali zepředu "zešikma" přes pásy, takže se střely sváželi

a kupodivu

mě "zezadu" odsaportoval můj vlastní tým a všechno co sem nasvítil "vyndal", proto ta Ocelová zeď (Chladnokrevný je díky Pz s kulometem, co na mě vyjelo "čelně" a oddingalo

na mě plný zásobník).
P.P.S.
Mno a tady je vysloveně třešnička na dortu

:
Na začátku jsem z druhý lajny probil všechno na co jsem "zamířil" a když jsme naše křídlo prolomili, dojel jsem si "zezado-boku" druhý křídlo a vyndal i je

. Povedená bitva ve stylu "one man show". Jinak se mi povedla díky tomu, že jsem byl na začátku bitvy "hrdině" v druhý lajně a nikdo po mě nestřílel a když jsem kosil to druhý křídlo...opět po mě nikdo nestřílel a když už se začali "otáčet", naši to pushli a dorazili a tím mě zachránili...protože navzdory předchozímu "ocenění" je ten tank ve hře víc než jen velmi hořlavý (

) papír

(s luxusním dělem, of course).
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. -
neznámý vojín