Ha! S náma tam přijede i bojový skřepaslík (nechtěj vědet CO to jeRadim wrote:Jestli nás nebude ani 10 tak trhám na kusy a koušu!!!!
Určitě se z toho může udělat pravidelnější tradice, holt kdo bude moct přijde, kdo ne...toho pokouše Radim
Ha! S náma tam přijede i bojový skřepaslík (nechtěj vědet CO to jeRadim wrote:Jestli nás nebude ani 10 tak trhám na kusy a koušu!!!!
Můžu potvrdit, leze to z pod stolu a vrhá to fear v prvním kole. Když Vaše postava nemá feat weapon proficiency (child), tak to nikam nepřemístíte a nakonec potřebujete ještě epic energy resistance (sonic), aby jste přežili. Takhle se scriptujou bossové.KaTo wrote:
téééda skřepaslík vyrostl, ale vy dva jste pořád stejní ...KaTo wrote:Já doteď neznám půlku lidí, jen si pamatuji, že ti nejopilejší byli Rrrrrrrrorrrrrrroci (fotka 3).
P.S.
Mám zakázaný říct i to málo co si pamatuju kdo byl vlastně kdo, prý to máte vzít jako motivaci a příště přijet I VY! Tečka. (kdo je ženatý, tomu netřeba cokoli dál vysvětlovat, kdo ženatý není ten by to stejně nepochopil, takže...nemá cenu nic vysvětlovat).
P.P.S.
Případně, pokud se někdo ze zůčastněných se chce popsat sám, nikdo mu bránit nemůže. Mno a moje "velikost" je ten zarostlý s culíkem v bílém tričku s "prsama na 100 a 1 způsob" na zádech na fotce 1,2,4.
jj ja tam byl pripojen k drowum nasilimDenGrasse wrote:K drowům se nějak připojil nedrow,který mi vysvětloval, že se sorckou na levelu 17 vysmaží jakéhokoli mága na lvl. 40. Pro úplnost dodávám, že jsem mu nevěřil, ale uvádím to jako příklad, kterým lze trhnout i anurina