..ale rovnou zabije a bezi dal.Aznar wrote:Castecne to systemovej problem je, kdyby vlkodlak nemel nad sebou jmeno, tak ho nepozdravi...
Mená postav - disappear
Re: Mená postav - disappear
Vedoucí týmu Thalie
To se nastesti nestaloRejty wrote:..ale rovnou zabije a bezi dal.Aznar wrote:Castecne to systemovej problem je, kdyby vlkodlak nemel nad sebou jmeno, tak ho nepozdravi...
Vlkodlaka beru jako neco, z ceho by vetsina postav mela mit strach.
Terner Matson - ivorsky rybar a lovec
Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka
Grul - postrach Ivory
Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka
Grul - postrach Ivory
Tam je vazne problem s grafikou. Kdyby nad sebou postavy nemely jmena, tak 70% z nich nerozeznate.
Ja jsem spoustu postav, co jsem mel predstavoval jinym jmenem, nez mely nad hlavou, pripadne jen jednou jeho casti.
Vice postav se stejnym jmenem (clovek) je problem, pokud je to na stejnem ucte.
Nechci kecat, ted si tim nejsem moc jistej, ale mam takovy tuseni, ze v patchi 1.69 bude mozne zmenit i jmeno hracske postavy. Potom by to po trose promejsleni i mohlo prijit do hry.
Ja jsem spoustu postav, co jsem mel predstavoval jinym jmenem, nez mely nad hlavou, pripadne jen jednou jeho casti.
Nechci kecat, ted si tim nejsem moc jistej, ale mam takovy tuseni, ze v patchi 1.69 bude mozne zmenit i jmeno hracske postavy. Potom by to po trose promejsleni i mohlo prijit do hry.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Už som sa stretol s takou mmorpg kde mal hráč možnosť ukladať si postavy do zoznamu priatelov ktorých mená sa mu automaticky ukázali a tých ktorých nemal medzi priateľmi pochopitelne nepoznal.kucik wrote:Tam je vazne problem s grafikou. Kdyby nad sebou postavy nemely jmena, tak 70% z nich nerozeznate.
Nechcem ja kecať do toho, viem že wb majú kopec práce s doležitejšími vecami ,ja len že som to už videl a že sa mi to zdá byť celkom dobrý nápad.
A kedy asi príde ten patch?
Na tohle je nwn kratky.
Kdy byde patch, vi asi jen tvurci.
Kdy byde patch, vi asi jen tvurci.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Oficialne vyjadrenie kedy bude novy patch:
Well I am the person who knows the most about the 1.69 patch in the entire world at the moment and I do not know when it will be released.
There are a few factors outside of my control that have changed constantly (such as the process of localizing the patch to other languages).
When its done, is the best ETA that is available for now.
Craig.
Cize v skratke a v preklade, bude ked to bude hotove.
Well I am the person who knows the most about the 1.69 patch in the entire world at the moment and I do not know when it will be released.
There are a few factors outside of my control that have changed constantly (such as the process of localizing the patch to other languages).
When its done, is the best ETA that is available for now.
Craig.
Cize v skratke a v preklade, bude ked to bude hotove.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
No, pokud jde o řešení, jistým způsobem to řešila Ultima, bylo tam takový kouzlo, který jako "rozostřovalo rysy" a dotyčný pak měl místo jména jednak nick Unknown, a jednak dostal nějakou uniformní podobu humana ... o podobu nejde, ale byla tam ta změna nicku... v tu chvíli to nebralo v úvahu ani frakční souvislosti.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu