Klerik - Lepší útočiště
Re: Klerik - Lepší útočiště
Sexuální prasárny jsou Berserkova parketa, mně stačí někoho zmlátit. 
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
hm, no abych se priznal, me prepadeni nevadi. Mam je rad, protoze to hodne ozivuji ale:
Zrovna sem mel pred 2 zkouskama a sel sem se jen vecer na 10minut odreagovat stazenim kuzi k medvedum... ani sem tam nedosel a diky lagu sem takhel chcip.. sem se odpojil za 10sekund po prepadeni. sem rad, ez to neprodluzovali.. vetsinou se da napsat tellem, at to zkratis, ci usmernis.
Ale priste jim to vratim
P.S: teda pokud nebude bugovat to lepsi utociste
Zrovna sem mel pred 2 zkouskama a sel sem se jen vecer na 10minut odreagovat stazenim kuzi k medvedum... ani sem tam nedosel a diky lagu sem takhel chcip.. sem se odpojil za 10sekund po prepadeni. sem rad, ez to neprodluzovali.. vetsinou se da napsat tellem, at to zkratis, ci usmernis.
Ale priste jim to vratim
P.S: teda pokud nebude bugovat to lepsi utociste
A zase se craftí...
S Deevim souhlasim a asi byla otázka času než to zkusí na někoho, komu se to nebude líbit
.. ted nemyslim přepadávání .. bers by se měl trochu krotit 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
- Lord_Berserk
- Velmistr
nekecejKrata wrote:S Deevim souhlasim a asi byla otázka času než to zkusí na někoho, komu se to nebude líbit.. ted nemyslim přepadávání .. bers by se měl trochu krotit
hej hola, zruste zly presvedceniStvoritel Thalie wrote:Je třeba uvědomit si, že Thalie je Role-Play světem, čili místem, kde se hráči snaží věrně hrát svou postavu. Znamená to, že s ostatními postavami nejednáte za svojí osobu, která sedí u počítače, ale za postavičku, kterou vidíte na monitoru před sebou.
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No mě stačilo jak sem si založil novou postavu ještě mnišku a prvni co se mi přihodilo tak sem vešel do jezevči jeskyně a tam mě navštivil Berserka a Xarx no a co se asi stalo. Napral mi to mezi pulky. 
Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
ATom wrote:No mě stačilo jak sem si založil novou postavu ještě mnišku a prvni co se mi přihodilo tak sem vešel do jezevči jeskyně a tam mě navštivil Berserka a Xarx no a co se asi stalo. Napral mi to mezi pulky.
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.