Klerik - Lepší útočiště

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

xyz
Obyvatel

Re: Klerik - Lepší útočiště

Post by xyz »

Sexuální prasárny jsou Berserkova parketa, mně stačí někoho zmlátit. :lol:
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

hm, no abych se priznal, me prepadeni nevadi. Mam je rad, protoze to hodne ozivuji ale:

Zrovna sem mel pred 2 zkouskama a sel sem se jen vecer na 10minut odreagovat stazenim kuzi k medvedum... ani sem tam nedosel a diky lagu sem takhel chcip.. sem se odpojil za 10sekund po prepadeni. sem rad, ez to neprodluzovali.. vetsinou se da napsat tellem, at to zkratis, ci usmernis.

Ale priste jim to vratim :twisted:

P.S: teda pokud nebude bugovat to lepsi utociste :wink:
A zase se craftí...
Krata
Bůh

Post by Krata »

S Deevim souhlasim a asi byla otázka času než to zkusí na někoho, komu se to nebude líbit :) .. ted nemyslim přepadávání .. bers by se měl trochu krotit :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

Krata wrote:S Deevim souhlasim a asi byla otázka času než to zkusí na někoho, komu se to nebude líbit :) .. ted nemyslim přepadávání .. bers by se měl trochu krotit :)
nekecej :mrgreen: tak jako v dnesnim svete padouch neresi co je spatny a esi nekomu neublizi...me nedavno v nocnim buse obtezoval nakej buzik a taky se mi to nelibilo... nutil me k sobe jit na televizi :mrgreen: :mrgreen:
Stvoritel Thalie wrote:Je třeba uvědomit si, že Thalie je Role-Play světem, čili místem, kde se hráči snaží věrně hrát svou postavu. Znamená to, že s ostatními postavami nejednáte za svojí osobu, která sedí u počítače, ale za postavičku, kterou vidíte na monitoru před sebou.
hej hola, zruste zly presvedceni :twisted:
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
ATom
Obyvatel

Post by ATom »

No mě stačilo jak sem si založil novou postavu ještě mnišku a prvni co se mi přihodilo tak sem vešel do jezevči jeskyně a tam mě navštivil Berserka a Xarx no a co se asi stalo. Napral mi to mezi pulky. :evil:
Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
jaara
Čestný člen týmu Thalie

Post by jaara »

ATom wrote:No mě stačilo jak sem si založil novou postavu ještě mnišku a prvni co se mi přihodilo tak sem vešel do jezevči jeskyně a tam mě navštivil Berserka a Xarx no a co se asi stalo. Napral mi to mezi pulky. :evil:
:-D Takovej je život, holka 8)
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Locked