-----------------------------------------------------------------------------------------innfra wrote:pokud chceš nějakej spolek, tak se předveď, nikdo ti tu nebrání a jestli si myslíš že ti jen tak ze srandy dá DM nějakou věc, tak možná tak prokletou panu... Já bych klidně v nějakým spolku byl, ale jelikož bych všem utek, tak bych musel bejt tahoun a zatím o to nemám zájem, navíc né všichni maj čas u toho sedět.
DM dělají hlavně atmosféru atd. , prostě jak chceš jako hráč udělat napadení vesnice nějakou nepřátelskou skupinou skřetvědů + další effekty... nevim, ale kdyby mi někdo začal whispovat telem, že se kolem mě začíná hroutit skála a padá strop tak bych se tomu akorát vysmál a dál rubal horninu a teprve pak bych vypadnul...
Prostě když kolem tebe začnou padat opravdový balvany tak je to teprve něco i kdyby ti prostě nezahvězdičkoval, že padá strop...
1. Tahoun neni postava s najvyssim lvlom, to si si pomylil... a pokial som to zle pochopil ja tak sorry, ale nevidim iny sposob ako by si ty mohol ostatnym "utiect".
2. "ne vsichni maj cas u toho sedet" pokial narazas na seba, tak preco pises ze by si vsetkym utiekol ked nemas cas ?
3. k tej poslednej casti sa snad ani nevyjadrujem, som zvedavy ako by si si predstavoval aby okolo teba padali skutocne sutre.