Ahoj,
taky bych se chtěla k pár věcem vyjádřit.
Především je absurdní mluvit o tom, že bigbull666 měl puštěné 2 PC a hrál 2 postavy ve smyslu, že si jen tak ze schýzy vytvořil na dvou účtech dvě postavy. Amrodel Gin rozhodně není jeho postava, ta je moje (acc. Amrodel) a on s ní jen tu a tam něco zahrál, ale tak 98% času jsem s ní hrála já.
Takže bych i byla ráda, abyste si dávali pozor, třeba i do budoucna, čí postavy to vůbec mažete.
Další moje připomínka se týká zakázaného/povoleného automatu:
venomeq wrote:Zákaz cheetovaní
* Je zakázáno využívání cracků nebo případných chyb ve hře, které by mohly být označeny jako podvod při hře.
Protoze z tohodle vopravdu nepoznam zda se exerni program muze uzivat nebo ne.)
S tímhle souhlasím, pod cheaty jsem si vždy představovala že ve hře pustím např. nějakou konzoli, tam naklepu kód a rázem budu mít např. o level víc. Až tohle budou automaty umět, tak bude jasné, že jsou zakázané.
bigbull666 wrote:Cairon psal: "Jdeme po těch, co používaj automaty, kdo je má, bude mít problémy."
otázka: "Teoreticky, když mám automat, a reaguju, tak problemy mít nebudu?"
odpověd: "Tak jak jsi reagoval to bylo v pohodě."
Jak už Jirka výše psal, měla jsem s Caironem na toto téma malou diskuzi. Mám pocit, že tak jak jsem tu otázku položila, mu muselo být jasné, jak se věci s klikátkem mají (jestli ne, tak je to jen má mylná domněnka).
To že nás pak chytli, když jsme si odskočili a nechali klikátko puštěné je věc jiná, prostě jsme přestali dávat pozor. Ano, tady jsme udělali něco špatně.
Tak a ještě něco k tomu nenahlášenému bugu.
Obvinění, že neohlásil bug odebírání craftu mi přijde zcestné. Jakmile jsme to oba zjistili, tak jsme oba několikrát psali do DM kanálu (bez reakce). Když jsme viděli, že tam se odpovědi nedočkáme, psali jsme na forum jednomu z DM, který nám trest dal, soukromou zprávu. Dotyčný si ji PŘEČETL! Ale nic se už dál nedělo. Tolik k tomu neohlášení...
A jak se vlastně o tom nomis dozvěděl? S největší pravděpodobností tak, že mu to Jirka řekl. Dva, tři dny tady oba naháníme DMka... a pak když s jedním konečně mluvil, tak mu to řekl.
Je toto opravdu nenahlášení?
Jen tak mimochodem, někteří zkušení crafteři jistě ví, že nacraftit pár levlů během pár dní není žádný problém a vůbec na to není potřeba automat. Ten stejně nijak nezkracuje čas, když pouze simuluje zmáčknutí tlačítka myši prstem v jediném určitém místě na obrazovce.
Rozhodně nechci tady vyvolávat dojem, že jsme dva nevinní bezbranní hráči, na kterých si zlá DM vylévají špatnou náladu... Ale na druhou stranu, přiznejme si to, nikdo nejsme bez chyb. To, že tady oba píšeme, jak jsme to viděli, to je šance i pro druhé. Hráči se mohou poučit, co že se to vlastně ještě nesmí a třeba i DMka zjistí, že jsou věci, na které je třeba dobré upozornit v pravidlech nebo jak se na věc dívají hráči.
DenGrasse: no, nevím, ale když nás na FELu učí programovat nebo i cokoliv jiného tvořit, co pak bude používat jiná lidská bytost, tak jedním z nejdůležitějších částí projektu je, aby to bylo blbuvzdorné, tedy ošetřit všechny možné i nemožné mezery. Protože člověk je tvor zvídavý a dá se čekat, že se bude rejpat.
No a nakonec, možná i trochu paradoxně, jedno poděkování. Dlouho jsme s Jirkou řešili, co když dostane ban. Moc mě nelákalo, že bych tu měla zůstat bez něj, ale zase se mi nechtělo moc vzdávat se postavy na 20. lvl, kterou jsem si piplala. Takže díky, že jste mě zbavili nutnosti tohle řešit