Manga and anime

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

sandoftime
Urozený

Re: Manga and anime

Post by sandoftime »

Serei no Moribito

na doporučení známé jsem rozkoukal tohle a doporučuji všem, 26 dílů, jsem u 8. a už mne to uchvátilo

opět jedno z krásných kousků pro ty, kteří hledají perly, nikoliv soap opery (sry naruťáci a bleacheři :) )

taky jsem tu nezahlédl téměř klasické anime Blood+

kdo nezná blood+ nemá nárok nazývat se fanouškem anime ;)
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Právě sleduju Death Note a nemám tomu co vytnkout. * * * * * :)

Skvělej děj - hodně akční, rychlej vývoj děje.
Epickej soundtrack - perfektně se do těch scén hodí.
Kvalitní zpracování - animace jsou plynulý, dobře tvořený stíny atd.
Last edited by Sobik on 10:36 01. Apr 2010, edited 1 time in total.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

hm, tak aj na doporuceni za mesic zhledl:
elfen lied a neni to spatny, ale takove nekdy zdlouhave a nejak my chybi takovy ten zamotany pribeh v pozadi, jako treba u Cowboy Bee Bop, prijde to v dalsich seriich? nevite nekdo?

Jinac se diky tomuto topicu divam na Wolfs rain, a to mi prijde hezke.. takove trosku jako escaflowne. ale asi mam radsi nejake bojovnejsi, jako treba claymore, berserkr, nebo tak. je to hezke, ale prijde mi to takove nemastne, neslane.. hezky pribeh v pozadi, ale trva to rozlusteni fakt moc dlouho :D a je tam malo krve :twisted:
A zase se craftí...
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Clannad - značně emotivní, lehce depresivní životní příběh s několika zázraky v průběhu děje, doporučuji

Lovely Complex - sladká oddychovka a hlavně kopa legrace, anem co se stane, když se pubertální žirafa zakouká do kluka o téměř dvě hlavy menšího, než je ona sama
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
laty
Nováček

Post by laty »

Hetalia,to je něco.Tohle nemohlo vzniknout nikde jinde než v Japonsku. :shock: :lol:

http://www.watchanimeon.com/axis-powers ... episode-1/
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

mě říká security prográmek že ta stránka není bezpečná tak nevím, doporučuju neklikat :P
laty
Nováček

Post by laty »

Třeba ho máš příliš paranoidní:).Je pravda,že za bezpečnost se zaručit nemůžu,ale já zatim nic nechytil.

Tady je profil seriálu na csfd http://www.csfd.cz/film/269316-hetalia-axis-powers/
Locked