Hlasovani o novem baneru na forum.
Re: Hlasovani o novem baneru na forum.
Jsem v šoku. Čekal jsem již tradiční: ,,Každá změna je jen k horšímu." 
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Baner nemění hru, ale ty některé změny jsou k horšímu.....( Nostalgicky vzpomíná na dobu kdy u rybníka v Ivory bylo ohniště.... )Rejty wrote:Monstera už měkne...
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Ty jsi to zařekl.Rejty wrote:Monstera už měkne...
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Tak rozjeď kampaň za ohnistě v Ivory...monstera wrote:( Nostalgicky vzpomíná na dobu kdy u rybníka v Ivory bylo ohniště.... )
Vedoucí týmu Thalie
mě napadlo..bylo by náročný tomu baneru přisoudit odkaz na web?
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
- -darkvision-
- Bůh
Ja tedy nevim zda s tim kucik delal uz neco navic.kucik wrote:Nemáš tam třeba zakázanej javascript?Lord_Berserk wrote:Bannery super ... ale nevim jestli sem sam, aaale Firewall na mym velkym kompu mi blokuje nahodny generovani takze vidim jen cerno bez banneru - pude s tim neco udelat ???
Este nekomu se to stava ?
Ten banner je součástí css stylu, takže jsem prostě udělal funkci, která ho náhodně vymění a pověsil jsem jí na událost OnLoad, takže se ten banner vymění až po načtení stránky. Jestli někdo víte, jak to udělat pomocí js lépe, tak řekněte. Já s js nikdy nepracoval.maku wrote:Mě sice funguje, to náhodné generování je super. Jen taková drobost. Při každém zobrazení fora se mi na sekundu zobrazí ten původní "wow" banner a teprve pak některý z těch generovaných (nových).
Ale ja mam operu a rovnou mi to tam streli nahodnej banner. Kdyz dam refresh tak misto banneru "a" mam hned banner "b" a podobne, zadna prodleva nic.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
- Lord_Berserk
- Velmistr
Operu mam taky ale asi to dela bohuzel Kerio Firewall
ze mi to ukaze cernotu ...
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
- -darkvision-
- Bůh
Jak psal Kucik, budes mit nekde problem s Javou. Mival jsem to na notesu a jelikoz jsem byl linej to resit, tak jsem to nechal plavat (nesla mi tam spustit treba Evropa 2 pres net - diky te jave).
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Mě se něco podobnýho s tím přeráváním Evropy stávalo i na firefoxu, ale myslim že tomu pohli t ypravidelný update a teď to běží normálně. Tak jestli pomůže tohle.-darkvision- wrote:Jak psal Kucik, budes mit nekde problem s Javou. Mival jsem to na notesu a jelikoz jsem byl linej to resit, tak jsem to nechal plavat (nesla mi tam spustit treba Evropa 2 pres net - diky te jave).
=========================
Elundiren R'rorrok
Elundiren R'rorrok
- human_wreck
- Měšťan
Ty NPC děti co furt spamovaly HA! HA! mi ani nepřipomínejte .)monstera wrote:( Nostalgicky vzpomíná na dobu kdy u rybníka v Ivory bylo ohniště.... )
Shadiyah ... Bardka do nepohody :]