Nevidíš do myšlenkových pochodů postavy a už vůbec nechápu jak můžeš použít sousloví metagenimg!!!!!To jsem jako psal tellem nějakému drowovi nebo Bersovi nebo DM aby mi Vás našlo?Prostě jste dostali a tebe to pořád štve,proto kolem sebe jen kopeš a snažís se aby se tě někdo zastal,obdobné situace jsme zažili mnohokrát také,ale v opačném gardu.Ano jsem bývalý drow,ale to na věci nic nemění.Napsal jsem to jasně už tam kam to nepatřilo,nalogoval jsem protože sem doma něco dělal a nejsem magor abych zůstal afk v podtemnu.
1.
Asi jsem mašina na zabíjení jak píše lambda,tak proč nevyrazit na creep dolů,když nahoře je vše vybité?Jednoduchá odpověd,proč ne je to naše volba a my máme postihy s kterými počítáme.Jak je možné dole přežít když Vy máte problém?Nevím ale mám výbavu z obchodu a craftový meč,nic víc nic míň.Stejné možnosti na obou stranách,navíc jeden na dva.A co nás vedlo jít dolů?Ano byli to xp šli jsme creepit,ale to už se opakuji a navíc se zmínil Urlraen-suroviny na craft
2.
Lezu dolů a když vidím že potvory které mi stojí v cestě níž padají jak hrušky tak proč nepokračovat?Opět jednoduchá odpověd proč ne.Je úplně jedno jestli bych narazil na déle hrající drowy nebo na Vás prostě do toho jdu.
3.
tomuto bodu se musím upřímně opravdu od srdce zasmát,pouhá shoda náhod jak prosté
4.
Kdo jsem,kdo budu to je tajemství ale už o kus víš jsem to zmínil
edit: Časem možná poznáte co postavy vede k tomu jít tam kde slunce nesvítí a opačně..je to prostý adrenalin a pocit nebezpečí