To je v pohodě... Screeny si udělám, ale myslim, že Theureg si kuchne svojí halucinaci:)Maya wrote:Není nic lehčího než pořídit screeny a my už si na něj dáme pozor, neboj;)Thuereg wrote:Já beru že vobčas člověk zapomene. Přilítne do města a běží k npc prodat kuže etc, většinou když někoho potkám tak ho upozornim. Co mě s prominutim nasere je když mi takto hráč oznámí že nejsme na EQ, že to neni hc rp servr a a´t si du stěžovat DM a neotravuju ho stim. To bylo konkrétně k hráči kterej pobíhal po Karathě ve formě ledního medvěda.
Neviditelnost ve městě
Re: Neviditelnost ve městě
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Platí tato vyhláška i na předměstí Karathy, nebo po farmě (myslím tu na Karathské cestě), kolem gardistů apod. se v neviditelnosti či přeměně chodit smí?
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
Můžeš to zkusit, jestli to uvidějí rádi, když se jim někdo bude chtít plížit za zadkemdavidsoft wrote:Platí tato vyhláška i na předměstí Karathy, nebo po farmě (myslím tu na Karathské cestě), kolem gardistů apod. se v neviditelnosti či přeměně chodit smí?
Kdokoli bude přistižen, má být zadržen a tavřen do lochu, dokud rychtář nebude mít čas se na něj podívat. Pokud shledá, že je to špeh Podtemna, je to jasný, pokud shledá že ne, dotyčný vyvázne s pokutou (poprvé).
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...