Pátý velký letní sraz Thalie 2011
Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011
Rád bych se letos zúčastnil. Uvidím jak mi to okolnosti dovolí, ale na 75% já a jogobello.
Letos si zkusím připravit nějakou zbroj, meč a jiné serepetičky. Jinak, mluvím sám za sebe a za jogo, oba bychom uvítali ,,dřevárnu´´ jako minulý rok. To RP v čele s nomisem a alicí bylo naprosto ojedinělé a zážitek na celý život. Tak pokud to zas plánujete, budu se těšit o 200% víc.
Imho, Kato pojedeš?
Letos si zkusím připravit nějakou zbroj, meč a jiné serepetičky. Jinak, mluvím sám za sebe a za jogo, oba bychom uvítali ,,dřevárnu´´ jako minulý rok. To RP v čele s nomisem a alicí bylo naprosto ojedinělé a zážitek na celý život. Tak pokud to zas plánujete, budu se těšit o 200% víc.
Imho, Kato pojedeš?
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Jo kostýmy by to chtělo. Vloni jsem se cítil trapně, že jsem se do toho mýho nevešel a musel jsem tam lítat v trenýrkách a tričku... 
Vedoucí týmu Thalie
Dávej si letos pozor na svoje jídlo...Radim wrote:Nemáš jíst za dva
Vedoucí týmu Thalie
*mne si ruce* jak je to pořekadlo, když se dva perou, třetí žere? 
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
- -darkvision-
- Bůh
Vejk možná ani na to jídlo nebude mít prašuleRejty wrote:Dávej si letos pozor na svoje jídlo...Radim wrote:Nemáš jíst za dva
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
TaoKan+Durduin jedem. Chceme jídlo,alkohol,ženy,se.....značky-cedule nechte doma (Sobíku) 
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Jak říkal redo tak se rádi se ukážem, pokud zase neskončíme do 23.00 buhvikde u krav 
Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
uvidi se mozna prijedem jezdim tamtudy kvuli praci -/
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
se se se .... si zas pila co?jogobelo wrote:Jak říkal redo tak se rádi se ukážem, pokud zase neskončíme do 23.00 buhvikde u krav
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
efu_redo wrote:se se se .... si zas pila co?jogobelo wrote:Jak říkal redo tak se rádi se ukážem, pokud zase neskončíme do 23.00 buhvikde u krav![]()
právě že jsem moooc dlouho střízlivá...
Pravý muž chce dvojí: nebezpečí a hru. Proto chce ženu, poněvadž je to ta nejnebezpečnější hračka. - Nietszche Friedrich
Přijedu, pokud zase neskončím na půl cesty.
Poupátko - :-O
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Rád se voběvim, ale kostým už sem před nějakou dobou vodkázal kámoši páč na dřevárny sem se vyprd, ale nějaký serepetičky snad splašim a snad mi někdo i něco pujčí hehe:)
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Předem ale upozorňuju, že jak mě někdo sáhne na jídlo tak je ze mě berserk:D
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.