Tolik práce a přitom stačilo dostat pod nos nepřátelskou potvůrku, aby vylezl sám od sebe.KaTo wrote:Když už bereš Roida, který Hide má a používá - tak u něj měla co dělat moje 20ti lvlová Tulačka, aby ho prohlídla a to se u něj učila od (snad se nepletu) 5tého lvlu. Takže pokud byl OOC čas, přišlo se "příště", kdy nestál v hide a pokud z nějakých důvodů (aka těšíme se na další 1k6 snejk) nebyl, holt se mu tam zatáhla červená krysa nebo sliz apod., aby jemnostpán
laskavě z Hide vylezl
![]()
.
STÍNOVÝ TANEČNÍK
Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Jako lvl 20 no to máš pool pro spot tuším 23+d20 takže by musel mít nastavený hide 40+?
Pokud Hide, tak bych ho nastavil na hodnotu 10 případně spočítat kolik má dex, aby se to dalo kostkou a chvilkou stání přehodit
Ale stejně si myslim, že je to zbytečná práce navíc... Ohledně stínů bral bych malé stíny, který je lovík schopný zabít, pokud by se uvažovalo o něčem takové pod nepřátelskou frakcí, tuším, že ty stíny mají slušné +1 pohlcení...
Pokud Hide, tak bych ho nastavil na hodnotu 10 případně spočítat kolik má dex, aby se to dalo kostkou a chvilkou stání přehodit
Ale stejně si myslim, že je to zbytečná práce navíc... Ohledně stínů bral bych malé stíny, který je lovík schopný zabít, pokud by se uvažovalo o něčem takové pod nepřátelskou frakcí, tuším, že ty stíny mají slušné +1 pohlcení...
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Určitě je to (zbytečná) práce navíc.innfra wrote:Jako lvl 20 no to máš pool pro spot tuším 23+d20 takže by musel mít nastavený hide 40+? ... Ale stejně si myslim, že je to zbytečná práce navíc...
Btw - nezapomněl jsi ve výpočtu na SYSTÉMOVÉ bonusy - tma, podzemí, cíl stojí, ty ne/stojíš. Mezi vámi ne/leze krysa, ne/leží placeable. Roid stojí Xnásobek (teď nevím jaké vzdálenosti) daleko od "hledajícího". Postava je/není elf. Roid je "malá" postava, další pidibonus. Má na Roid featy na podporu Hide (tj. co mu WB naházel)? Apod. Holt Hide není zrovna easy
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
-
Prasokralik
- Bůh
Trochu jsem to poupravil, abych se pod to mohl s klidným svědomím podepsat.Shaman88 wrote:Nevím, celkem mi příjde že systém mistrů je jen k nasírání nejen nováčků.
mistři jsou taková ptákovina, že si je thalie může s klidným svědomím vydržovat jako raritu - na jiných světech tohle opravdu nenajdete
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Mně systém mistrů jako takový třeba nevadí - ono je pěkné moci říct že jsi se učil u toho a toho tam a tam... že by se tu dostávaly úrovně jako na běžícím pásu jsem si nevšimnul, takže ta cesta tam a zase zpět nikoho jednou za čas nezabije.
Jejich hledání je o trochu horší... třeba teď není právě žádná výhra že s nedostupností jisté lokace v Karathě není dostupný jistý učitel který nemá jinde na Thalii obdoby (možná s výjimkou podtemna).
Jejich hledání je o trochu horší... třeba teď není právě žádná výhra že s nedostupností jisté lokace v Karathě není dostupný jistý učitel který nemá jinde na Thalii obdoby (možná s výjimkou podtemna).
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
ja si myslím že ten systém mistrů dává docela pěkný dojem hraní jako v dračáku
s tím rozdílem že u mistra nestrávíme tejden a víc
jen je trošku škoda že všichni mistři mají stejné kecy bojovník i čaroděj zaklínač bard atd některým těm postavam se to trošku nehodí 
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní
všichni jsou blázni jen já jsem letadlo.
"Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
-
John_Faker
- Nováček
Ahoj, hledám mistra Kensai....nebyla by nápověda 
Hledej mezi těmi, kdo jsou známí jako dobří šermíři.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
je pravda ze pro uplneho zacatecnika je hra tezka, můj muž jen kvuli me chtel zacit taky hrat, ale postupne kdyz jsem mu vysvetlovala co a jak tak to nemohl pochopit proc je to tak slozity, a ve finale to vzdal kdyz zjistil ze by si nemohl vybrat povolani , a kdyz jsem mu rikala o vizitce tak se me zeptal jak to clovek ktery to nikdy nehral muze vedet ? coz je logicke.. v realiich se taky neda dozvedet vse a to se pak neco blbe vymysli. kdyz jsem zacinala tak jsem taky mela problem hledat ucitele ale dobre duse pomohli a navedli me na spravny smer
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska
Tak NWN a (nejen) české servry jsou prostě zvláštní hra. Defakto papírové AD&D s DM a hráči, jen je urychleno házení kostkami a složité vypočítávání všech věcí.
V dnešní době je spíše hráč tak nějak zvyklý lognout do nějakého MMORPG graficky dokonalého světa, kde se lítá a zabíjí a nějaký stařičký RP svět ani nechápou. Ano, pro úplného nováčka je Thalie a NWN vůbec těžkou hrou, ale zase je super ono prozkoumávání a hledání "jak co funguje", NWN a Nová Thalie rozhodně má co nabídnout i modernímu hráči.
Všem novým vždy doporučuji nebrat první postavičku příliš vážně, prostě "něco" vytvořit a pustit se do prozkoumávání.
Taková postavička velmi rychle vstřebá potřebné informace, ať už mechanické, nebo třeba o reáliích.
Pokud se svět zalíbí, má možnost druhé postavičce již vtisknout nějakou určitou podobu, ví co zhruba je a není v pohodě, zná náboženství, rasy, frakce, má obecné povědomí o světě jako takovém, zhruba má v hlavě zevrubnou historii světa i zeměpis. To už se pak taková vizitka prostě píše dobře a trochu i sama, než když se to jen vaří z vody. Vzniklá nová postava pak hlavně i ví co si může dovolit po mechanické stránce, tak nějak už si kolem sebe i vytvoří směs lidí, které pozná a se kterými se pobaví, no prostě už je se z čeho odrážet mnoha směry. Můj soukromý a skromný názor.
V dnešní době je spíše hráč tak nějak zvyklý lognout do nějakého MMORPG graficky dokonalého světa, kde se lítá a zabíjí a nějaký stařičký RP svět ani nechápou. Ano, pro úplného nováčka je Thalie a NWN vůbec těžkou hrou, ale zase je super ono prozkoumávání a hledání "jak co funguje", NWN a Nová Thalie rozhodně má co nabídnout i modernímu hráči.
Všem novým vždy doporučuji nebrat první postavičku příliš vážně, prostě "něco" vytvořit a pustit se do prozkoumávání.
Taková postavička velmi rychle vstřebá potřebné informace, ať už mechanické, nebo třeba o reáliích.
Pokud se svět zalíbí, má možnost druhé postavičce již vtisknout nějakou určitou podobu, ví co zhruba je a není v pohodě, zná náboženství, rasy, frakce, má obecné povědomí o světě jako takovém, zhruba má v hlavě zevrubnou historii světa i zeměpis. To už se pak taková vizitka prostě píše dobře a trochu i sama, než když se to jen vaří z vody. Vzniklá nová postava pak hlavně i ví co si může dovolit po mechanické stránce, tak nějak už si kolem sebe i vytvoří směs lidí, které pozná a se kterými se pobaví, no prostě už je se z čeho odrážet mnoha směry. Můj soukromý a skromný názor.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
-
John_Faker
- Nováček
Ok diky, projdu realie...uff:-) JFJ.F.Payne wrote:Hledej mezi těmi, kdo jsou známí jako dobří šermíři.
Spis se zeptej postav ve hre.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Jsem netušil, že ti borci byli (beru to dle jejich IRL předobrazu) tací šermíři. Osobně by mě takové spojení nikdy nenapadlo.
.
-
John_Faker
- Nováček
Mohu poprosit DM o kontrolu, zda je tato postava vůbec na mapě ?
Protože jestli není na místě, kde je Samuraj, Shinobi atd....tak už vážně nevím kde hledat....
- Bruciacullo
- DM Thalie
Rozhodně nemá spojitost se šinobim ani podobnym odpadem 
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA