NEOPRAVENO: nazí vyvrhelové
Re: nazí vyvrhelové
Jste pekný ježci, ale stačí si to napsat do ukoníčku pekne dospod a až na to přijde řada, tak to opravit;)karolina wrote:Aha, to abych přestala opravovat...
Jinak netuším jak změnit mrtvolu na oblečenou.. jestli tě to Barbare tak vzrušuje, tak tam nechoď...
Na vyžádání.
Já tam chodil na creep právě kvůli toho, nerušit prosím.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Není třeba jízlivosti. Nahlásil jsem to opět na základě tvé prosby, zda-li chyba trvá. Nic víc, nic míň.karolina wrote:Jinak netuším jak změnit mrtvolu na oblečenou.. jestli tě to Barbare tak vzrušuje, tak tam nechoď...
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Karolína to určitě nemyslela zle. Ona má jen zvláštní smysl pro humor, který taky nechápu.Barbar321 wrote:Není třeba jízlivosti. Nahlásil jsem to opět na základě tvé prosby, zda-li chyba trvá. Nic víc, nic míň.karolina wrote:Jinak netuším jak změnit mrtvolu na oblečenou.. jestli tě to Barbare tak vzrušuje, tak tam nechoď...
To si jenom myslíš.. já jsem zlá!May wrote: Karolína to určitě nemyslela zle. Ona má jen zvláštní smysl pro humor, který taky nechápu.
Chyba se opravovat nebude, takže komu není 18, má tam vstup zakázán... ostatní holt musí smířit se svou sexualitou.
Na vyžádání.
Tak si dejte pryč ten nude override a budou mít na sobě trenýrky.
Vedoucí týmu Thalie