Chyby v Alchymii
Re: Chyby v Alchymii
Co na tom bylo k nepochopení?To přece pochopí i dítě
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
-
Prasokralik
- Bůh
...že to ještě není opravenýRadim wrote:Co na tom bylo k nepochopení?
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Možná asi proto,že lidi co se o Thálii staraj neskáčou jak hráči pískají a až na to bude mít Kucik čas opraví to.Pokud to někdo oje..vá tak se na to určitě přijít dá a někdo se nachytá.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Radim wrote:Možná asi proto,že lidi co se o Thálii staraj neskáčou jak hráči pískají a až na to bude mít Kucik čas opraví to.Pokud to někdo oje..vá tak se na to určitě přijít dá a někdo se nachytá.
Já neslyšel že bych pískal.Jen jsem to nahlásil.
- -darkvision-
- Bůh
Dobře, jinak.Koninho87 wrote:Radim wrote:Možná asi proto,že lidi co se o Thálii staraj neskáčou jak hráči pískají a až na to bude mít Kucik čas opraví to.Pokud to někdo oje..vá tak se na to určitě přijít dá a někdo se nachytá.
Derken to hlásil asi tak 3měsíce zpátky a ještě se to neupravilo. Spokojen?
(mám pocit, že to hlásil v době, kdy se udělali ty rapidní změny v alchymii)
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dobrý.Psal to dyžtak prasokrálik,že to ještě není opravený.Mě je uplně uprdele kdy se to opravý.Tak si hoň ego na prasokrálikovi =)-darkvision- wrote:Dobře, jinak.Koninho87 wrote:Radim wrote:Možná asi proto,že lidi co se o Thálii staraj neskáčou jak hráči pískají a až na to bude mít Kucik čas opraví to.Pokud to někdo oje..vá tak se na to určitě přijít dá a někdo se nachytá.
Derken to hlásil asi tak 3měsíce zpátky a ještě se to neupravilo. Spokojen?
(mám pocit, že to hlásil v době, kdy se udělali ty rapidní změny v alchymii)
- -darkvision-
- Bůh
Ne, psal to Derken kucikovi po PM, tak mě laskave nepřesvědčuj o tom co kdo jak psal když o tom víš úplny Ho... !!
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Podívej se o pár řádku víš a uvidíš,že Prasokrálik psal že to ještě není opravený tak šššš.-darkvision- wrote:Ne, psal to Derken kucikovi po PM, tak mě laskave nepřesvědčuj o tom co kdo jak psal když o tom víš úplny Ho... !!
- -darkvision-
- Bůh
A ty si přečti celý tyhle rozhovory, jednou, dvakrát, klidně desetkrát, těžko říci, kolikrát to budeš muset přečíst, abys pochopil jejich zněníKoninho87 wrote:Podívej se o pár řádku víš a uvidíš,že Prasokrálik psal že to ještě není opravený tak šššš.-darkvision- wrote:Ne, psal to Derken kucikovi po PM, tak mě laskave nepřesvědčuj o tom co kdo jak psal když o tom víš úplny Ho... !!
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
-darkvision- wrote:A ty si přečti celý tyhle rozhovory, jednou, dvakrát, klidně desetkrát, těžko říci, kolikrát to budeš muset přečíst, abys pochopil jejich zněníKoninho87 wrote:Podívej se o pár řádku víš a uvidíš,že Prasokrálik psal že to ještě není opravený tak šššš.-darkvision- wrote:Ne, psal to Derken kucikovi po PM, tak mě laskave nepřesvědčuj o tom co kdo jak psal když o tom víš úplny Ho... !!
No jen si pohoň ego na foru.Já ti to přeju když to v reálu nejde co
Koninho87 wrote:No jen si pohoň ego na foru.Já ti to přeju když to v reálu nejde co
Divím sa, že to práve ty hovoríš, čo sa vyburuješ na ostatných hráčoch
A už sa teším, ako začneš hovoriť mne, ako si ego honím
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Uklidněte se všichni.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Já tomu nerozumím, proč by to měla být chyba.... některé efekty jsou v nwn děláné tak že se bonusy do nich sčítají.
At už bonusy do AC dodge či bonusy do záchraných hodů. Tohle je standartní chování nwn..., tedy alespon podle mě.
At už bonusy do AC dodge či bonusy do záchraných hodů. Tohle je standartní chování nwn..., tedy alespon podle mě.
Tohle se rozhodně sčítat nemá. Jinak by sis mohl hodit AC jaký bys chtěl.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.