PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Tak zrovna lahváče bych mohl vzít z od nás z depozitu, ale nechce se mi s basou tahat a víc jak dva multipaky do pracek nepoberu. Leda by mi někdo pomohl.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
No to by jsme se museli s těma pivama ale nasáčkovat jinam než k hospůdce, vím jak se jim nelíbilo, když jsem tam pil vlastní cider
. Pak si úplně nejsem jistej jak moc fungujou ty předpisy o pití na veřejnosti hehe.
PS: S lahváčema klidně pomohu.
PS: S lahváčema klidně pomohu.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Jasně že deky nerozložíme v hospodě, ale na louce... Je kousíček od rotundy, na druhou stranu jako je hospoda na hradbách. Já tam chodil na lahváče vždycky, a nikdy jsem s předpisama neměl problém. Vlastně jsem tam ani neviděl policajty
)
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Neurazej se, ale dokud nezačnou tam u nich krom té obarvené vody vařit i pivo, tak radšej něco z nejbližší sámošky.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- -darkvision-
- Bůh
Takže venkovní piknik, dá se tedy předpokládat start někdy odpoledne, třeba od tří/čtyř hodin?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Tak za mě asi ne. Ještě musim naposled někoho pomlátit hokejkou, než nám zavřou tělocvičnu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Koukám na předpověď a bude pršet.
Jako alternativa byla zvolena hospůdka "Stará doba", cesta k ní je někde v tomto vláknu, už se tam bylo několikrát.
Kdo nevygůglí a nebo nenajde ať se ozve.
Pokud si dobře pamatuju, je to nekuřácká knajpa (nebudeme smrdět jako vajgly) s příjemnou atmosférou, kde dobře vaří.
Palouček prubnu rád, až bude jistota hezkého počasí.
Kucik florbaluje, Jon klasicky nedorazí, Dark a Molly možná?
Jako alternativa byla zvolena hospůdka "Stará doba", cesta k ní je někde v tomto vláknu, už se tam bylo několikrát.
Kdo nevygůglí a nebo nenajde ať se ozve.
Pokud si dobře pamatuju, je to nekuřácká knajpa (nebudeme smrdět jako vajgly) s příjemnou atmosférou, kde dobře vaří.
Palouček prubnu rád, až bude jistota hezkého počasí.
Kucik florbaluje, Jon klasicky nedorazí, Dark a Molly možná?
KDVP
Já můžu dorazit od 16 do 20--- nejpozdějc ve 20:30 musím mizet.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Pracující lid to vidí podobně. Vezmu deskovku u které se bumbá...
KDVP
Já to vidím na tu pátou šestou, ale po osmé budu asi taky muset jít, páč Sobík slaví nějakej "pohřeb" a jako člen kapely tam prý musím povinně být. Ještě upřesním info, mám to ted takový komplikovaný 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Uplnou náhodou tam budem ve stejnou dobu chlastat s EQ sběří 
PUF!
No já to musím odvolat. Úplně jsem zapomněl že nám dnes v paneláku večer budou štelovat radiátory a jsem jediný kdo tou dobou bude doma.
Snad příště...
Snad příště...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Beru paraple, deskovku a vyrážím do deště.
Jinak o víkendu náhodou někdo nechce jít na Top Gear?
http://www.topgear4fan.cz/top-gear-live-cr/
Staropramen mě chce obdarovat lupeny a mě samotnému to nic neříká, auto pořizuji podle toho, jestli se mi do něj vleze kopí... Vstupenky prej dostanu 4. Podrobnosti jsem nezjišťoval, začnu až kdyby byl zájem.
Jinak o víkendu náhodou někdo nechce jít na Top Gear?
http://www.topgear4fan.cz/top-gear-live-cr/
Staropramen mě chce obdarovat lupeny a mě samotnému to nic neříká, auto pořizuji podle toho, jestli se mi do něj vleze kopí... Vstupenky prej dostanu 4. Podrobnosti jsem nezjišťoval, začnu až kdyby byl zájem.
KDVP