Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Modrovousice
Měšťan

Re: Poděkování

Post by Modrovousice »

Já taky děkuju. Jen to byl obrovský zmatek. Vůbec nevím zda je Nails zachráněný nebo ne, ale mé rozhodnutí bylo hrát, že je Nails na koni s Earou (Nails ohnutý přes koně a Ear v sedle) a jedou pryč. Konečné rozhodnutí však nechám na DM, hold tam byl šílený zmatek.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

jop máš Nailse s tím se počítá, on mi prostě zmizel...přendávala jsem ty NPC z jedné lokace do druhé a Nails zmizel a fakt nechápu kam :D
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

zmatek tak byl pěkněj,i když jáse nejvíc lekla jak tam všichni vlítili a mně se kousla hra!padne to nepadne?to byla otázka :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

Luelle wrote:jop máš Nailse s tím se počítá, on mi prostě zmizel...přendávala jsem ty NPC z jedné lokace do druhé a Nails zmizel a fakt nechápu kam :D
ANo!!! Eara je tedy velmi štastná že svůj úkol splnila ;). To si určo šplhne u baronky :D.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

marii
Šlechtic

Post by marii »

Modrovousice wrote:
Luelle wrote:jop máš Nailse s tím se počítá, on mi prostě zmizel...přendávala jsem ty NPC z jedné lokace do druhé a Nails zmizel a fakt nechápu kam :D
ANo!!! Eara je tedy velmi štastná že svůj úkol splnila ;). To si určo šplhne u baronky :D.
..Tak to aspon napravila dobu sve nemoci...ze Ear...
Lossë Hyaro
Lolipop
Poutník

Post by Lolipop »

Díky Rofovi a jeho Arii za pestré oživení hry. To jsme si to trochu vyměnili....já ženská a hraju za chlapa a ty chlap a hraješ za ženskou a pak se člověk jen směje a směje, jak to opačné pohlaví při takovéhle příležitosti zvládáme. :oops:
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

Ehmm :oops: a jo zajimavé, taky mě pobavily prohozené role, ale proč ne že. Ve hře je fuk, kdo sedí za počákem :wink:
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Velké díky opět Nomiskovi za scripty a tuny práce v toolu, možnost upravit si vzhled štítu a nyní i helmy bez nutnosti otravovat život DMkum... Jsi nejlepščí Nomi!!! *potlesk*
Velke diky Kucikovi za tuny práce kterou nikdo nevidí a nedocení, když si vezmu co všechno se měnilo a předělávalo za poslední měsíce... *potlesk*
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

takže:
Díky patří samozřejmně DM Maku za hezký Q.
Pak děkuji našemu servru který během Q dvakrát spadl (pauzy na cigárko bodly)
Pak děkuji všem drowikum za pěkné RP a hezkou hru.
Po měsíci nehraní jsem tak mohl oslavit svůj návrat opravdu krásně.
Special thanks patří všem hráčům co zůstali na afterparty v aréně kde jsme blbli až do úmoru (do spousty úmrtí)
Dnes jsem se výborně bavil, těším se opět na viděnou...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Lolipop
Poutník

Post by Lolipop »

Díky Oberonovi, taky perfektnímu brachovi trpošovi, co jsme spolu hráli celý den. A pak také postavičkám jako Laysa, Aria, Chloe, atd. atd. prostě všem ženským, co se mihnou kolem Camerona a něco víc, mají můj obdiv. :oops:
Glumišek
Šlechtic

Post by Glumišek »

Bahnak wrote:takže:
Díky patří samozřejmně DM Maku za hezký Q.
Pak děkuji našemu servru který během Q dvakrát spadl (pauzy na cigárko bodly)
Pak děkuji všem drowikum za pěkné RP a hezkou hru.
Po měsíci nehraní jsem tak mohl oslavit svůj návrat opravdu krásně.
Special thanks patří všem hráčům co zůstali na afterparty v aréně kde jsme blbli až do úmoru (do spousty úmrtí)
Dnes jsem se výborně bavil, těším se opět na viděnou...
Přidávám se - moc díky všem.
Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

já sem čekal Makuovi s poděkováním až bude to vido venku ..

Takže díkes moc a taky Rejtymu za novej domeček.

Třeba vás na srazu pozvu na pivo :wink:
A zase se craftí...
Krata
Bůh

Post by Krata »

no to musíš a mě taky.. po celou tu dobu sem Makua a Rejtyho neotravoval a díky mě to vše krásně stihli a udělali :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

NO já musím poděkovat některým hráčům do jaké role mě dostali :). Zdá že moje Earania nyní nahrazuje NPC ressovacího kněze v Isilu. Vždy mě to potěší když někdo potřebuje pomoct a já mu pomoct můžu. Jen musím pokárat hráče, kteří si odmítají brát od Eary svačiny na cesty :D. Také musím pokárat jistou křídlatou bestii co zneužila nevinnosti a naivity a znuděnosti mé Earanie.

Miell
DM adept

Post by Miell »

Chtěla bych poděkovat všem... kteří se v poslední době kolem Farah pohybují.. Vruugovi za skvělé hlášky.. Dariovi za to, že se nenechal zaskočit.. Salovi za jeho rejpání, Kaliovi za to, že nás provází a Hiw, která nás honí z místa na místo :lol:
Speciální dík pak jistému běláskovi.. který mi zpestřil odpoledne před pár dny.. Far si teď raději důkladně před prací prohlíží dílny :wink:
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC

https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Post Reply