Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Re: Poděkování

Post by Bahnak »

Já děkuji hráčům co byli v Ivoře, že nás rovnou neroznesli na kopytech.
Já jsem si alespoň potvrdil jak moc se to v Ivoře seká ve špičce, protože z celého souboje gardistů jsem viděl tak nějak asi tři diapozitivy...
Po dnešku obdivuji kohokoliv, kdo má odvahu cokoliv v Ivoře v hospodě psát do talku, tu je hodně šílená činnost stíhat číst ty řádky co přibývají tempem 2 za vteřinu a k tomu vymejšlet odpovědi.
Jo a děkujeme za pití zdarma :-D

//Status potvrzen teamem: Gardisty Vencu, Pavla a Karla stále bolí hlava, poslední zmíněný má ošklivý monokl pod pravým okem a kulhá ne levou nohu//
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
loadr
Měšťan

Post by loadr »

díky bahňákovi a tomu druhemu, co nás včera obdařil hordou orků a skřetů navíc :mrgreen:
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Thuareg - diky za pekny pribeh "Zvláštní galera v Kel-a-Hazru." Zpocatku jsem to klasicky jen proletal ocima, ale rozjizdi se to vazne pekne a osobne si to uz radim mezi oblibene, co skutecne ctu.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Díky Bahňákovi za fajn quest s (ne)mrtvákama. Díky i ostatním hráčům kteří se zůčastnili :)
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
loadr
Měšťan

Post by loadr »

taky se přidávám k děkování, jak ostatním hráčům, tak i bahňákovi
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Dík teamu za vyřešení problému.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Nomis nás opouští, vyhlašuji měsíční smutek.
Patří mu mé mnohé díky, na Thalii se zasloužil o ohromnou spoustu věcí.
Jeho scripty potkáváme dnes a denně, jeho craft se stal legendární.
Jeho DM či WB činnost také neupadne v zapomění.
Nomis byl tím, kdo se mě pár let nazpět zeptal: Čau Bahňáku, znáš NWN?
Nejsem ani schopen vyjádřit jak moc mi tu bude v teamu chybět a jak moc bude chybět Thalii, ale Nomisku, za vše co jsi pro celou Thalii udělal ti děkuji a přeji ti hodně štěstí.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Doufám ale, že budeme mít opět možnost vidět Nomise ala Jacoba v létě!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

taky ybch ráda vyslovila velké díky Nomisovi, za to co udělal a také za ty parádní hry v předwipové době!Seš tejpek hobit!:) DÍKY moc
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

Samozřejmě se připojuju k poděkování Nomisovi. Nejvíc si pamatuju na hru za trpaslíky-Nordovy kladiva. Jako DM jsem tě teda nepoznal, ale se systémy jsem se stopro potkal. 8)
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Radim
Bůh

Post by Radim »

Jak ostatní tak i já se samo přidám.Díky za vše co ti na Thalii prošlo pod rukama,skvělá práce!!!Díky za chvilky strávené s tebou ve hře,tak jak ty nehrál dole nikdo.
Doufám,že se mi podaří tě viděl LIVE :mrgreen:
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
slencak
Rytíř

Post by slencak »

Děkuju tvůrcům a vládcům Th za dnešní adrenalinový den :twisted: dostává mě ta rozlehlost a různorodost světa. Díky patří i podpoře na tellu!
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
-speck-
Měšťan

Post by -speck- »

Ja bych chtěl poděkovat tomu npc Netopýrodlačí šaman za to, že se jen tak objevil mezi těma hadama, zpráskal je a pak zpráskal i mě.

A pak bych dále rád poděkoval všem hráčům s kterýma se má postavá setkává a vždy něco sehraje. Díky
-speck- : Yitro Al Zakkai
Necrooo: Rot´Jare, Verens
-darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
tao kan
Mistr

Post by tao kan »

DM Desmonde, díky za dnešní řešení prohřešku Jacoba, super IC zahrané, mám z toho radost i když to pro moji postavičku bylo dost náročné :).
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Grunk-k
Nováček

Post by Grunk-k »

Takže za prvé děkuji Yitrovy, Mayse a Glarikovi za hru v posledních (tý)dnech.

Za druhé děkuji těm dvěma partám, s kterými jsem dneska byl na výpravách a jsem moc rád, že se najdou i tací, co ikdyž ví co je OOC má postava zač, tak si nezačnou vymýšlet kraviny typu, že mě poznali podle dechu atd. Jsem rád že tu jsou i tací s kterýma se dá hrát a já na ně zrovna narazil :) Děkuju moc

Edit: A samozřejmě DMkům a adeptům za plno ošklivých strastí, které mi někdy hází pod nohy :)
Post Reply