Co Vám na Thalii vadí?
Re: Co Vám na Thalii vadí?
Takže jsem se mýlil. Ale myslím, že popisek atmosféry za vchodem by tomu stejně neuškodil.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
-
Prasokralik
- Bůh
Popisovat atmosféru? Snad se rozhlídnu a vidím ne?
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
No restaurace standartů Michelinské hvězdy to není, což o to, ale co v takových podmínkách je, že? 
.
Někdo vidí, někdo to potřebuje popsat a někomu nestačí ani to.Prasokralik wrote:Popisovat atmosféru? Snad se rozhlídnu a vidím ne?
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
-
Prasokralik
- Bůh
Mágové, kteří s pixiema nahrazujou v partě zloděje. Zlodějové nemůžou už kouzlit, tak by mágové neměli otvírat zámky.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Jsem proPrasokralik wrote:Mágové, kteří s pixiema nahrazujou v partě zloděje. Zlodějové nemůžou už kouzlit, tak by mágové neměli otvírat zámky.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Jo to ma hlavu a patuPrasokralik wrote:Mágové, kteří s pixiema nahrazujou v partě zloděje. Zlodějové nemůžou už kouzlit, tak by mágové neměli otvírat zámky.
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
No, minimálně by to chtělo pixinu opravit, aby nebyla lepší než podprůměrnej specializovanej rogue.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Dobré dopledne, hned na začátku upřímně uvedu, že jsem začal hrát i postavičku mága a asi nikoho nepřekvapí, že jako přítelíčka mám od nějakého +-4 lvl pixii. Pravdou je výše zmíněný fakt, že je to univerzální paklíč a proto je využíván.
Jen mi přijde, že než zrušit pixii jedním šmahem (což asi není úplně těžké a v jistých ohledech i pochopitelné), bylo by lepší se pobavit o systémů přítelíčků šířeji.
Mám tu několik otázek nad kterými by bylo možno polemizovat.
Jak má být přítelíček vnímán? Má postavám s touto vlastností k něčemu praktickému být nebo to má být stejný RP nástroj jako kočka, pes či papoušek? Chceme aby byl přítelíček užitečný v "boji", v "sociálním prostředí světa"?
V tuto chvíli jsem jak na povrchu tak v podtemnu odzkoušel hodně z nabídnutých variant a praktické využití mi vychází pouze u námi probírané pixii, dříve (před úpravou síly nepřátelských NPC) to byla použitelná vlastnost příslušných classů, nyní je využitelnost přítelíčků malá až nulová, protože v boji neobstojí, do měst se vodit nesmí, a pokud ano není na to nahlíženo zrovna příznivě. A tak si dovolím poslení serii malých otázek. Kam se má vývoj přítelíčků ve světě ubírat? Je přáním pouze smazat pixii a nechat tuto součást některých postav bez možného využití a tudíž k ničemu?
Já si nějaký obrázek udělal, jak jste na tom vy?
Jen mi přijde, že než zrušit pixii jedním šmahem (což asi není úplně těžké a v jistých ohledech i pochopitelné), bylo by lepší se pobavit o systémů přítelíčků šířeji.
Mám tu několik otázek nad kterými by bylo možno polemizovat.
Jak má být přítelíček vnímán? Má postavám s touto vlastností k něčemu praktickému být nebo to má být stejný RP nástroj jako kočka, pes či papoušek? Chceme aby byl přítelíček užitečný v "boji", v "sociálním prostředí světa"?
V tuto chvíli jsem jak na povrchu tak v podtemnu odzkoušel hodně z nabídnutých variant a praktické využití mi vychází pouze u námi probírané pixii, dříve (před úpravou síly nepřátelských NPC) to byla použitelná vlastnost příslušných classů, nyní je využitelnost přítelíčků malá až nulová, protože v boji neobstojí, do měst se vodit nesmí, a pokud ano není na to nahlíženo zrovna příznivě. A tak si dovolím poslení serii malých otázek. Kam se má vývoj přítelíčků ve světě ubírat? Je přáním pouze smazat pixii a nechat tuto součást některých postav bez možného využití a tudíž k ničemu?
Já si nějaký obrázek udělal, jak jste na tom vy?
Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
Já bych celkově odebral odemykání a odpasťování všem kromě zloděje...
Vedoucí týmu Thalie
Myslíš i vrahovo odemykání, hrandovo odpaštění a kouzla zaklep a najdi past?Rejty wrote:Já bych celkově odebral odemykání a odpasťování všem kromě zloděje...
Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
Vraha počítám mezi zloděje, hraničáři bych odpašťování nechal. Myslím to tak, že zakázat ty skilly těm, co je nemají jako dovednost povolání. Kouzla klidně nechat.Glumišek wrote:Myslíš i vrahovo odemykání, hrandovo odpaštění a kouzla zaklep a najdi past?
Vedoucí týmu Thalie
to Glumisek: Hranda má jen "pokládání". Sbírání pastí má jen Tulák a Vrah. Navíc jen Tulák dokáže sbírat Epičky pasti. Odemykání má taky jen Tulák a Vrah.
to Rejty: Dobrá myšlenka (ale že tu po ní DEXaři pláčou už nějaký ten měsíc
).
Tak pak ještě by to chtělo pohlídat "reálné" DC a předělat dveře a truhly na nerozbitné (namátkou - truhly v Karathě u Mozkomorů, které mají DC klidně přes 56 jsou v "tomhle" dungu úlet). Jinak odemykání klidně můžeš nechat všem, oni to WMka stejně rozkopávají
.
to Rejty: Dobrá myšlenka (ale že tu po ní DEXaři pláčou už nějaký ten měsíc
Tak pak ještě by to chtělo pohlídat "reálné" DC a předělat dveře a truhly na nerozbitné (namátkou - truhly v Karathě u Mozkomorů, které mají DC klidně přes 56 jsou v "tomhle" dungu úlet). Jinak odemykání klidně můžeš nechat všem, oni to WMka stejně rozkopávají
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Já nechci být nějaký rýpavý nebo tak...Glumišek wrote:Dobré dopledne, hned na začátku upřímně uvedu, že jsem začal hrát i postavičku mága a asi nikoho nepřekvapí, že jako přítelíčka mám od nějakého +-4 lvl pixii. Pravdou je výše zmíněný fakt, že je to univerzální paklíč a proto je využíván....
Já bych přítelíčky viděl, but jako RP výhodu, nebo jako možnost dalších magických schopností, takže kouzel. Jen je otázka co by každý přítelíček měl umět.
PS: Hraju válečníka a výměnu hůlek jsem vůbec nepotřeboval(pač žádné neužívám) a bez alchymie se také dokážu obejít, dokonce i bez toho otevírání a dungy samozdřejmě že nedokážu vysólovat a neštve mě to, jde hrát i bez toho a jak. Vůbec si neztěžuju, jen teda občas, když si tak nějak zhodnotím do čeho všeho se má postava ve hře namočila a stejně jsem pořád obyčejným dobrodruhem
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
To by šlo, že by se občas objevila nerozbitelná truhla. Jinak je pravda, že by to úplně každej rozmlátil.
Vedoucí týmu Thalie