Vinsuji pekny den,XZY wrote:Jestli je tvá postava 17+, tak můžeme někam zajít společně, moje postava by byla akorát v rozmezí pěti úrovní.
ani nevis, jak moc me Tvuj navrh pobavil. Nez se urazis, nech me objasnit me pobaveni: nejde o to, ze bych opobrhoval Tvou nabidkou - ani nahodou! Jde o to, ze jsem se po X mesicich prilezitostneho hrani vysplhal/vydrapal/dusi-malem-vypustil/zdolal zavratny jedenacty (ano, cislovka 11) level postavy.
To, ze bych se dostal na Tebou akceptovatelnych 17+ je cista utopie: nejsem takovy samaritan, abych se na onech 17 urovni dostal pomoci rozhovoru s NPC (tj. casovkami). S ohledem na skutecnost, ze mi postavu poradil postavit LDamian, tak bych mel byt schopny prezit sam. Lec on mi ji poradil pred dvema (???) lety a od te doby se zmenilo nastaveni tak dramaticky, ze je postava zcela nesobestacna bez party.
---
Cimz se dostavam k dalsi nechuti hrat na Thalii, potazmo jinde NWN: sam jsem na Thalii zazil/prezil (s vice jak jednou postavou) asi pet uprav, ktere velke mnozstvi postav prakticky odrovnalo. Chut zkouset znovu neco expit, abych "to" mohl leda tak odkladat v hospode a v DM questu s tim mozna plkat (ale nekde vzadu, aby to nechciplo!)... Ne, dekuji.
Nez se nekdo ohradi: nemusim mit super zabijaka. Rad hraji postavy do party. Ale je-li takova postava bez party nepouzitelna. *krouti hlavou*
EQ jsem zkusil - a dosti rychle odesel. Nezamlouval se mi ani pristup DM, ani stav, kdy sedis jen U Svacinky a zkousis plkat o necem/nicem.kokosak wrote:...
Jiste, mohl bych aplikovat pokrocilou fyziku nebo sociologicky vyzkum na NWN a dat tomu "fantasy" riz - ale, ruku na srdce: prace mam dost v praci. Ve volnem case chci hlavu vyvetrat. K onomu vyvetrani patri take zajit cas od casu na "creep" - proste vyzabijet alespon krysy v kanalech (ne, nejde o expy, ale o ten pocit neco usmazit ohnem, seskvarit blesky, rozmetat palcatem nebo zjistit, kolik krys se vejde na jeden kord pokousis-li se o krysi raznici).