Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

venomeq
Šlechtic

Re: Poděkování

Post by venomeq »

No....každej ma své mouchy....Ale co se týče Caironových Q ....nikdo mi nemůže popřít že byly fakt skvělé...vždy sem se jich rád účastnil...takže dík za ně Cairone.
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
pilnik
Měšťan

Post by pilnik »

Na první pohled trest adekvátní, na druhý snad žádný prohřešek nemuže na misce vah vyvážit to, co všechno Cairon pro Thálii udělal.
Díky.
Obuki - ten vod Škopku
G14
Rytíř

Post by G14 »

teda nevim jestli si to Cairon nejak precte....s tim Vendelinem tss tss tss, on vi :mrgreen: .....ale jinak u me je porad frajer :wink: 8) takže díky za vše Cairone :)
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Práček
Velmistr

Post by Práček »

Já zas děkuju Fallionovi za dobrou hru....sice to bylo drsné....ale dobré...dost jsem to se Shiou prožíval....ale nejhorsí šok přišel až na konec no :D

Dík...a příště si vyměníme role a já tě naučim kreslit ;)
Image
Desmond
Čestný člen týmu Thalie

Post by Desmond »

Díky všem hráčům a jejich postavám s kterými teď přicházím nejvíce do kontaktu. Na několik dní si dám pauzu, takže prosím počítejte s tím, že nebudu k zastižení. Díky za pochopení a přeji Vám i všem ostatním hezkou hru.
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

Bahňáků děkujů ..byl to ŠOK :D jen teda uši si kvůli tobě ufiknout nenechá! :D ..ale díky fakt moc díky
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

*kouká jak zjara* Co? Co já? Za co? Ja něco udělal? Kdééé? Jestli myslíš ten táborák, tak to mi neděkuj, sirkou škrtal někdo úúúplně jinej.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
sendys
Rytíř

Post by sendys »

Bahnak wrote:*kouká jak zjara* Co? Co já? Za co? Ja něco udělal? Kdééé? Jestli myslíš ten táborák, tak to mi neděkuj, sirkou škrtal někdo úúúplně jinej.
že by berserk?:-D
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Silfein
Poutník

Post by Silfein »

Práček wrote:Já zas děkuju Fallionovi za dobrou hru....sice to bylo drsné....ale dobré...dost jsem to se Shiou prožíval....ale nejhorsí šok přišel až na konec no :D

Dík...a příště si vyměníme role a já tě naučim kreslit ;)
Taky Ti musim poděkovat, dlouho jsem si tak dobře nezahrál (co se týče frakčních bojů) ;)
Silfein R'rorrok - Drowský šlechtic se sklony k sadismu.
Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

Bahnak wrote:*kouká jak zjara* Co? Co já? Za co? Ja něco udělal? Kdééé? Jestli myslíš ten táborák, tak to mi neděkuj, sirkou škrtal někdo úúúplně jinej.
*piska si* dik Bahnakovi a spol. za vcerejsi akci, i kdyz bylo vsude ticho po pesine :twisted:
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Garett
Šlechtic

Post by Garett »

Lord_Berserk wrote:
*piska si* dik Bahnakovi a spol. za vcerejsi akci, i kdyz bylo vsude ticho po pesine :twisted:
Taky dík všem zúčastněnejm, takovejch lidí online a nikde ani na kus nohy... a že sme toho prošli dost...doufam, že aspon nekoho vylekaly ty hlavy a těla na kůlech co sme tam nechaly :twisted:
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Práček
Velmistr

Post by Práček »

Garett wrote:
Taky dík všem zúčastněnejm, takovejch lidí online a nikde ani na kus nohy... a že sme toho prošli dost...doufam, že aspon nekoho vylekaly ty hlavy a těla na kůlech co sme tam nechaly :twisted:

příště pujdu s váma....jsem užasná volavka :mrgreen:
Image
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

Garett wrote:
Lord_Berserk wrote:
No, někdo ten bordel po vás našel, ale jestli se tomu dá říkat zrovna "vylekaly" to nevím. Spíš bych to označil jinak. Začněte si hlídat záda vážění krtečci ;)
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Diky G14 a Bahnakovi za krasne pribehy!
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

LDamian wrote:Diky G14 a Bahnakovi za krasne pribehy!
ANO já taky..ale g14 to ví.. :D

v rámci poděkování děkuji Álííí, Zachovi, samozřejmě prasokrálíkovi za ufff vše.. a taky těm co se motaj kolem Elen..občas to s ní není lehký no :wall:
Last edited by Pajule on 02:25 08. Jan 2011, edited 1 time in total.
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Post Reply